View Full Version : Моля Ви,искам да си го върнаааааааааа искаммммммм ОБИЧАМ ГО!
Заклевам те...
09-17-2007, 18:18
Здравейте :smt006 ..Моя проблем е...ходя с едно прекрасно момче,нещо невероятно от няколко месеца(4-5)...та на скоро,аз претърпях едно голямо разочарование от самата себе си,имах шанс за по-добър живот,в по-голям град и всичко което някога съм искала...Но не го проумях на време и изгубих шанса си,както за голямия град,новото училище(по-добро),така и да съм по близо до него! :smt010 Останах в собствения си град..и когато всички се устройха по голямите градове,осъзнах какво съм изпуснала,влезнах в класната стая и видях как половината от приятелките ми ги няма,те са други вече,с други приятели,по голям център някаде...а,аз там сама....през това време имах и проблеми с една фр която ми направи много мръсно!Та няколко "властни"личности в града да ме мразят....всичко се провали,когато го осъзнах всичко се превърна в :smt010 :smt010 :smt010 ..една голяма криза,а той си бе все така мил..нямаше как да се видим тези дни и само по скайпа,но неговото сякаш"безразличие"с което гледаше на моите съзли,ме раздразни исках някой да ме пита какво ми е,но той не го направи,можеше цяла нощ да ми праща само (hug) и :* и само да ми повтаря едно и също...толко е скучен.....Ядосах се и в собствената си криза забърках и него!скарахме се и казах че искам време за да се оправя и размисля ад обарканата ни връзка :smt012 а той каза ок както искаш :smt009 и аз полудях,от няколко дена плача само..ОБИЧАМ ГО и искам всичко да е нормално,но няма как за тия 4-месеца колко много пъти го наранявах... :smt010 как да му пойскам прошка,той си седи в скайпа и готово,без да пише и нищо,не мога така,знам че аз трябва да му пиша не той...искам да ви помоля за някакъв съвет,как да си го върна,какво да направа и кажа :smt010 МОЛЯ ВИ :smt010 :smt010
MostHated
09-17-2007, 18:23
загубена личност си!
GregoryHouse
09-17-2007, 18:24
Как да си го върнеш ли ?!Идея си нямам... Но виж иам по-добра идея не го връщай него ами иди ти при него...ако има още защо де ама тъй като гледам май няма и както ти сама каза си го наранявала много пъти и той може би вече е дигнал червения картон за теб...така тълкувам безразличието му...незнам трябва да разбереш дали той още те обича и би ли ти дал 2ри шанс...
ни6то не разбрах,извини му се..
мацка ... просто се извини на човека .... не е нещо сложно
MiMcHeToOo
09-17-2007, 18:29
Здравейте :smt006 ..Моя проблем е...ходя с едно прекрасно момче,нещо невероятно от няколко месеца(4-5)...та на скоро,аз претърпях едно голямо разочарование от самата себе си,имах шанс за по-добър живот,в по-голям град и всичко което някога съм искала...Но не го проумях на време и изгубих шанса си,както за голямия град,новото училище(по-добро),така и да съм по близо до него! :smt010 Останах в собствения си град..и когато всички се устройха по голямите градове,осъзнах какво съм изпуснала,влезнах в класната стая и видях как половината от приятелките ми ги няма,те са други вече,с други приятели,по голям център някаде...а,аз там сама....през това време имах и проблеми с една фр която ми направи много мръсно!Та няколко "властни"личности в града да ме мразят....всичко се провали,когато го осъзнах всичко се превърна в :smt010 :smt010 :smt010 ..една голяма криза,а той си бе все така мил..нямаше как да се видим тези дни и само по скайпа,но неговото сякаш"безразличие"с което гледаше на моите съзли,ме раздразни исках някой да ме пита какво ми е,но той не го направи,можеше цяла нощ да ми праща само (hug) и :* и само да ми повтаря едно и също...толко е скучен.....Ядосах се и в собствената си криза забърках и него!скарахме се и казах че искам време за да се оправя и размисля ад обарканата ни връзка :smt012 а той каза ок както искаш :smt009 и аз полудях,от няколко дена плача само..ОБИЧАМ ГО и искам всичко да е нормално,но няма как за тия 4-месеца колко много пъти го наранявах... :smt010 как да му пойскам прошка,той си седи в скайпа и готово,без да пише и нищо,не мога така,знам че аз трябва да му пиша не той...искам да ви помоля за някакъв съвет,как да си го върна,какво да направа и кажа :smt010 МОЛЯ ВИ :smt010 :smt010
не знам дали можеш да си го върнеш.. не знам защо си била толкова глупава и си пропуснала шанса си.. няма да те обвинявам всеки прави грешки.. аз ше ти кажа да почнеш да му пишеш ти а не да го чакаш него.. ти си виновна не той, така че ако си го искаш пак действай.. другото което е.. не мисля, че ако имаш проблем трябва да чакаш той да те попита.. по-добре му сподели проблема си, за да намерите заедно някакво решение или поне да те успокой и подкрепи.. а да и още нещо.. твърдиш, че го обичаш.. след като го обичаш обаче не можеш да говориш за него такива неща от сорта на "той е скучен и т.н" .... айде успех...
PITA6tata
09-17-2007, 18:30
BIX ti pomognala imax i az podoben slu4ai, samo bi li mi kazala ot koi grad si ili skypa ti! :D
BIX ti pomognala imax i az podoben slu4ai, samo bi li mi kazala ot koi grad si ili skypa ti! :D
pi6i mi na li4en
pi6i mi na li4en
am kaji si tvoq skype ako iska6 :smt010
PITA6tata
09-17-2007, 18:42
skype - sexy_any1
MiMcHeToOo
09-17-2007, 18:42
темичка за чат.. ае спрете да ми я пишете тая емотиконка " :smt010 " след всяко изречение, почва да ми бърка в здравето вече.. драматизирате излишно.. разбирам да се държеше така ако беше на 30 години (примерно) и да си изгубила любовта на живота си.. стегнете се!
П.П - няма как да пишеш на лична на Гост...
PITA6tata
09-17-2007, 19:00
KAKvo stava iska6 li da ti pomogna ili ne, az sum ot sofia nz ti ot kade si no az sum imala podoben problem, moi priqtelki su6to i znam za kakvo stava vupros!
gLoRiOuS_aNGeL
09-17-2007, 19:27
как да му пойскам прошка,той си седи в скайпа и готово,без да пише и нищо,не мога така,знам че аз трябва да му пиша не той...искам да ви помоля за някакъв съвет,как да си го върна,какво да направа и кажа :smt010 МОЛЯ ВИ :smt010 :smt010
Ami ti sama si si otgovorila...Da,ti trqbva da mu pi6e6!Vmesto da pla4e6 i da se qdosva6 go pomoli da ti prosti!
Philosopher
09-18-2007, 07:31
Ето че научи един от уроците на живота... Единственото нещо, което може да направиш е да отидеш при момчето, да си разясните положението, да кажеш колко много държиш на него и му остави време да реши сам какво да прави занапред! Не го пришпорвай, това няма да му хареса. Но му покажи, че не се отказваш така лесно от него. Намери баланса между двете и мисля, че имаш шанс да си го върнеш!
Впрочем, неговото безразличие може да се тълкува в буквален смисъл, но се замисли че е по-вероятно да го прави нарочно, за да види как ще реагираш и как ще се почустваш ти. Успех, и най-важното мисли трезво!
sladkish_14
09-18-2007, 13:58
темичка за чат.. ае спрете да ми я пишете тая емотиконка " :smt010 " след всяко изречение, почва да ми бърка в здравето вече.. драматизирате излишно.. разбирам да се държеше така ако беше на 30 години (примерно) и да си изгубила любовта на живота си.. стегнете се!
???Нещо против ли имаш :?:
maybelline
09-18-2007, 16:05
Мила, успокой се малко.Момчето не ти се сърди,а ти най-добре му се извини и му обясни колко гадно ти е било тези дни.Не сте скъсали все пак,защо трябва да "си го върнеш"?Като започнеш да се държиш по-добре с него и да не г обвиняваш за проблемите си,а да му се доверяваш,всичко ще се оправи.
victoriq
09-18-2007, 16:24
Според мен ти не знаеш какво искаш!Изясни си чувствата и ако толкова го обичаш,колкото твърдиш му се извини и спри да мислиш за нещо,което не се е случило!Миналото си е минало!И успех!
paola_Rey
09-18-2007, 16:46
mislq 4e ne nie trqbva da ti kajem kakvo da napravi6,v tozi moment samo ti sama bez ni4iq pomo6t trqbva da opravi6 ne6tata,kaji mu kakvoto ti idva ot vatre i usprex \:D/
MiMcHeToOo
09-18-2007, 17:38
???Нещо против ли имаш :?:
ми да :) честно казано имам много против :-D дразни ме тая проклета емотиконка.. да я напишат два, три, четири пъти ок ... колкото до темата за чат - да, дразня се, защото момичето иска съвет .. а ние почваме да чатим.. друго има ли ? ням смисъл да ми се нахвърляш.. най-мразя ей такива некви "виртуални мастъри/мастърки"