PDA

View Full Version : Да спя ли с него, за да не ме остави?

KrIsItyyyy
09-17-2007, 18:45
Искам да споделя с вас или де да знам просто да ми помогнете по някакъв начин.с приятеля ми ходим от 9 месеца,но все оше не съм спала с него,не съм някое момиченце на 15-16 год,но все пак не мисля че сам готова за това,и не мисля че имам някава граница в която вече трябва да си го направил.обичам го много,той мен съшо след като е с мен толкова време.но все ме притиска и казва че му нямам доверие след като не искам да легна с него,а това въобше не е така.тея дни ми каза че вече му е писнало и ако не го направим ще ме зареже.да спя ли с него за да не ме остави???

Заглавието трябва да бъде написано на кирилица!
Кремчето

MostHated
09-17-2007, 18:48
естествено0 че не! зарежи го ти! няма право така да ти говори смотаняка!
щом не си готова недей не е срамно това а той е тапак ако ти го е казал!

09-17-2007, 18:49
ne ako te obi4a 6te te iz4aka ... tva ne zna4i da ne go pravi6 prosto ako prod1ljite da ste zaedno go napravi kato se po4uvstva6 gotova predi toi no kogato skoro ne go e i spomenaval... no ako te pritiska i samo za tva iska da sk1sate hmm seriozno bih se zamislila...

kofti_nick
09-17-2007, 18:50
Явно е с теб за едното е*ане. Незнам постъпи както ти решиш , но ако те обичаше истински и държеше на теб , нямаше да те притиска така ... Щеше да те изчака докато се почувстваш готова.

vodolei4e_m
09-17-2007, 18:51
съгласен, зарязвай го... кат не си готова не си, къф е тоя че да ти дава зор.... има хомо сапиенси около теб колкото искаш :)))

sexy_sladuranka___
09-17-2007, 18:59
za6to ti e 4ovek koito te iznudva sled kato te obi4a nqma da te pritiska , az d1rjah fr si 3 meseca na suho i go napravihme sled kato az si poiskah.

lamzzzercho
09-17-2007, 19:00
любовта не опира до секса и не вярвам, човек който те обича да ти каже, че ако не се чукаш с него ще те зареже (направи си извода: той би те използвал и ако не му дадеш каквото иска, той няма смисъл да се губи времето с теб) това значи, че ако го зарежеш определено ще го промениш и естествено ако изтъкнеш пичината

bqsna_teenagerka
09-17-2007, 19:01
не! бий му шута драга! като не може да 4ака..да се фака!
майната му! няма да те притиска я!

KrIsItyyyy
09-17-2007, 19:02
ами не знам ,просто искам той да е човека с който да го направя,но наистина не се чувствам готова,колкото и да съм голяма.сега ми писа да избирам или ше имаме серизона вразка така де,да го направим с една дума,или късаме,наистина не знам какво да правя,не искам да го загубя.

lamzzzercho
09-17-2007, 19:05
ами не знам ,просто искам той да е човека с който да го направя,но наистина не се чувствам готова,колкото и да съм голяма.сега ми писа да избирам или ше имаме серизона вразка така де,да го направим с една дума,или късаме,наистина не знам какво да правя,не искам да го загубя. значи момиче той не може да ти каже такова нещо! Сериозната връзка не е секса а е истинската любов и най-важното времето изкарано заедно! Имам приятели които ходят от 1-2 години и не са правили секс и наистина се обичат истински! НЕ всичко опира до секса и пак ти казвам не може да те обича щом ти казва да се чукате или край (тва си е нареждане направо) и няма да стане сериозна връзка а смешно ходене с някой който те гледа само с едни очи

cskamoni4ka
09-17-2007, 19:05
Явно е с теб за едното е*ане. Незнам постъпи както ти решиш , но ако те обичаше истински и държеше на теб , нямаше да те притиска така ... Щеше да те изчака докато се почувстваш готова.
Ако беше с нея за едното е*бане мислиш ли,че щяха да ходят 9 месеца? [-X Според мен го зарежи ти,няма право така да ти говори.

krem4et0
09-17-2007, 19:33
Писнало му е на човека. Правил ли е той преди това секс? Не, че ако е правил, тов оправдава думите му, но е разбираемо да иска и да му липсва. Не прави секс като не искаш. Той ако иска да е с тебе ще е и без секс. С моя приятел правихме за първи път секс след 18 месеца връзка. Но той каза, че и 5 години да не сме правили секс никога нямало да спомене нещо, да ме натисне или насили по въпроса. За 18 месеца сме си говорили много за това. Просто и аз и той искахме нещо по-различно-опознаване може би. така се е случило. Малко съжалявам, но той не. Казва, че така сме се познавали много, сигурни сме били 1 в друг и не сме се притеснявали за нищо.

sasha_90
09-17-2007, 19:37
Този те иска само за секса.Не те обича.Зарежи го.

krem4et0
09-17-2007, 19:38
Те са 9 месеца заедно. Едва ли е заради секса. Ако беше така подобен разговор би имало на 2-рата седмица най-много. Просто му е писнало и се налага да си поговорят.

sasha_90
09-17-2007, 19:39
Те са 9 месеца заедно. Едва ли е заради секса. Ако беше така подобен разговор би имало на 2-рата седмица най-много. Просто му е писнало и се налага да си поговорят.
Да но ако я обича ще чака и няма да я притиска.

krem4et0
09-17-2007, 19:44
Не е точно така. В 1 момент чакаш и се стараеш да не притискаш, но всяко търпение си има граници. И не говоря само за секс. Не е хубаво, че й е говорил така. Можело е да подходи по друг начин. това обаче на значи, че не я обича. А просто значи, че е твърде недорасъл да предразположи една жена. за това прави това, което правят слабите хора-заплашва.

Dez
09-17-2007, 19:54
една връзка без секс неможе да съществува :)

IdiOtKa
09-17-2007, 19:57
една връзка без секс неможе да съществува :)
то и човек без мозък няма ..ама на има толкос тъпи хора че се чудя как съществуват ..така че се тая ...
ами на начи аз в такава ситуация ...бих го зарязала защото мразя някой да ми казва какво да правя тва ми е толкова противно че незнам .... просто ще си доийде момента : ).....

BeautifulWorld
09-17-2007, 20:10
Аз мисля, че щом 9 месеца я е чакал, все има нещо. Все пак хората имат нужда от секс, не много мъже могат да изкарат 9 месеца само на ръчна. Представете си следната ситуация: момиче ходи с момче 3-4 месеца и той не й е казвал, че я обича, а тя все му го повтаря и го пита "обичаш ли ме", "Кажи, че ме обичаш!". Бас хващам, че повечето, които се изказаха до сега, ще кажат "Право е момичето, това са 4 месеца все пак, време е да й го каже!" Това не е ли притискане?
Интресно ми е някое момче да каже какво мисли за ситуацията на авторкта на темата, как би постъпил в такъв случай.

_BoSSy_
09-17-2007, 20:11
Поговори с него.. :!: Кажи му това,което си написала тук,че искаш да го направиш с него,но все още не си готова.Обясни му и, че това е мн сериозна и важна стъпка за теб и че ще остане в съзнанието ти за цял живот(първия не се забравя нали знаеш..).
Ако момчето е пич,ще те разбере и няма да ти се налага,ако ли не,тои просто не е за тебе.Не му се води по акъла и не се оставяи да те подвежда,защото представи си те отвори и след 1-2 дни ти каже "Беше ми приятно!!".Знаеш ли колко ще те заболи??Ще се чувстваш като парцал..използван и изхвърлен..Един съвет- не лягаи с него само и само да го задържиш до себе си,това ще е голяма грешка. [-X
Решението си е твое- направи си го така,че на теб да ти е добре и да не се ядосваш после! :) :) Умната :smt023

ChRiSTiaNo_07
09-17-2007, 20:12
ццццц.....заеби го тоз!как може да ти говори така!щом толкоз му се клати да отиди на магистралата нали за туй има какички там!

KrIsItyyyy
09-17-2007, 20:38
благодаря на всички,но вече няма смисал,аз му казах всичко което написах тук,но той не ме разбра и ме остави,каза че не иска такава връзка.сега ще се опитам да го забравя,само че не знам как ще стане това.

09-17-2007, 20:47
ako go napravish samo i samo toi da ne te ostavi zna4i 6te napravish golqma greshka...ne trqbva da go pravish za6totot nqkoi drug iska..ti samata trqbva da go poiska6 za da go napravi6...moqt savet e da go zarejesh ili pone da pogovorish s nego mn seriozno no taka 4e da razbere 43e vs moment moje da te izgubi...mn e lesno sega da ti napishem da skasash s nego no ti edva li iskash da 4uesh to4no tova...no spored men tova e nai pravilnotoo re6enie,no vse pak ti si precenqsh,ti znaesh kakvi sa vi 4uvstvata edin kam drug i t.n....no nai malkoto koeto mojesh da napravish e da pogovorish s nego mn seriozno...Uspeh

malka_sladuranka
09-17-2007, 21:17
Поговорете за това...

Иначе напълно подкрепям мнението на кремчето...

swords1010
09-17-2007, 21:26
Недей, да го правиш, само защото той иска.Ако те обича наистина, би трябвало да те разбере и да не те притиска. Не е постъпил, никак добре, като е поставил подобен ултиматум. Направи го, само ако си готова и го искаш! :wink:

bloodranger
09-17-2007, 21:55
bil za ednoto ebane ma molq vi sa =; =; toi ako be6e samo za sex 9 mesca edva li 6te6e da q trae +tva vidi se 4e e golema kaka tip 16+ ,taka 4e e e prav da kazva 4e ne mu vqrva6 (koeto se vidq predi malko) kat ne ti sa prai sex Ok #-o (kak mojah da go kaja) no da znae6 4e drugi "eba4i" nqma da 4akat 9 mesca "liobov" predi strastnata no6t :-({|= :-({|= :-({|=

Devilka
09-17-2007, 21:58
О Боже, вие сте луди!!!!
Видях, че я е зарязал, обаче това така или иначе не е по темата...

Исках да цитирам един пост, после втори...И накрая всичките, та вие сте луди!
Първо, как "ще ти говори така смотаняка" ...И аз ако прегръщам и целувам някого 9 месеца, а той упорито не ми пуска, и аз така бих говорила...
Второ, как можете да кажете,че е с нея само заради секса, като 9 месеца я чака да се накани?! Много ясно, че след като я обича изпитва потребност да прави секс със нея, по дяволите, когато обичаш някого е толкова естествено да го чукаш...Да, можел е "да отиде на магистралата и да изчука някоя" обаче той очевидно не го е правил, именно защото я обича,и именно щом е стигнал да поставя отчаяни ултиматуми...
Трето, кво се хвърлихте всички да й обяснявате да го зареже...ебаси, държат един на друг, по последния й пост съдя,че на нея определено й пука, не е ли най-добрият съвет в случая малко да помисли и да превъзмогне тежките си филми и просто да му пусне, щом се обичат, вместо да се зарязват и да им е мъчно после...
Изкарахте секса ебахти ужасното нещо, щом трябва да оставя човек,когото обича и са заедно от цифра време,само и само да се измъкне от тоя секс...
Еби му майката, колко сте зле...
И накрая, мацка, авторката... по трудно ли ще ти е да го забравиш и превъзмогнеш, отколкото да правиш секс със него?
Имаш моята 100% гаранция, че когато държиш на някого, сексът е по-приятен от раздялата...

krem4et0
09-18-2007, 07:30
благодаря на всички,но вече няма смисал,аз му казах всичко което написах тук,но той не ме разбра и ме остави,каза че не иска такава връзка.сега ще се опитам да го забравя,само че не знам как ще стане това.
С това считам темата за приключена. Съжалявам за станалото :(