..........
09-17-2007, 19:26
predi vreme se razdelih s priqtelq si.trudno prieh razdqlata,za6toto bqhme zaedno naistina mn vreme.sled tazi slu4ka nqmah nikakvo jelanie za kakvoto i da bilo,kamo li da si pomislq za vrazka s drugo mom4e.samo 4e se poqvi TOI i vs se promeni......toi si ima priqtelka ot blizo godina,no poradi fakta ,4e si be6e v BG samo za praznicite ne6tata mejdu tqh ne sa seriozni.poradi tazi pri4ina re6ih da izlezna s nego.i taka izleznah s nego vednaj ,dva,tri pati.....razbrahme se 4e 6te se vijdame dokato ni e zabavno da sme zaedno,NO ni6to seriozno.bez obvarzvane!az mu bqh kazala,4e ne se privarzvam lesno i to4no tuk izlagah:(uspqh da se vlubq v nego super barzo i sega iskam da sam s nego!Toi prodaljava da se vodi ,4e hodi s drugoto momi4e i vse o6te si misli ,4e za men ne e problem,no ve4e e.....te po4ti ne izlizat zaedno,no vse pak....:(ne znam kakvo da pravq-ako mu kaja,4e go haresvam moje da se stresne,da mi se razsardi i da se otdrapne i taka vsi4ko 6te priklu4i ,no ako ne mu go kaja...6te prodalja da se izma4vam dali nqma vazmojnost da se polu4i ne6to pove4e....ta vaprosa mi e:kak to4no da mu pokaja 4e darja na nego i 4e iskam da samo s nego bez da go stresna...?
Заглавието трябва да бъде написано на кирилица!
Кремчето
Заглавието трябва да бъде написано на кирилица!
Кремчето