Влез

View Full Version : Прави ми се секс

АндЖиИ
09-17-2007, 19:49
Эдравейте.Имам един проблем,който на някой сигурно ще им се стори тъп и ще иэръсят някоя простотия,но все пак ще си кажа.Много ми се прави секс,ама много.направо полудявам.А в момента нямам гадже :smt010 Има няколко момчета ,с които мисля,че може да правим просто сдекс,но е адски курвенско :smt010 Пък и е тъпо да кажа на някое момче,че искам да правим секс,нали?Охх не энам какво да правя и направо полудявам :smt010

т.1 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

GregoryHouse
09-17-2007, 19:54
Эдравейте.Имам един проблем,който на някой сигурно ще им се стори тъп и ще иэръсят някоя простотия,но все пак ще си кажа.Много ми се прави секс,ама много.направо полудявам.А в момента нямам гадже :smt010 Има няколко момчета ,с които мисля,че може да правим просто сдекс,но е адски курвенско :smt010 Пък и е тъпо да кажа на някое момче,че искам да правим секс,нали?Охх не энам какво да правя и направо полудявам :smt010

Ъъъъ тва кфо общо има с раздела ?! И не е курвенско ак е САМО с едно момче. Кфо аз ся кат си няям гадже и кфо да седя пред компа и с извинение да галя питона ли ?! НЕ ! имам си една приятелка с която най редовно си правим така наречения "приятелски секс"...за мен е нормално...нагон,хормони...с мо че го правя САМО с едно момиче а не с 5-6 до 10 различни...лощо нема...стига да ти стиска да си искаш и да знаеш от кого да го искаш ( не от някой дет ше го разнася на всички кат хвалба)...

АндЖиИ
09-17-2007, 19:58
Естесвено.не бих го правила с няколко момчета едновременно...ужасно е.Но сега нямам приятел ,а много ми се прави секс,както каэах направо полудявам.Малко се притеснявам да пойскам секс от някой приятел,въпреки че имам от кой.Но не энам как ще реагира ,все пак не мога да съм сигурна...а и нэ как точно да подходя,эащото до сега не ми се е налагало да си искам ...иэвенявам се эа глупавата тема :roll:

BeautifulWorld
09-17-2007, 20:01
Колко си голяма? Ако си на 12-13 и си девствена, по-добре не прави глупости. На тазо възраст хормоните направо те побъркват. Ако е чак толкова трагична ситуацията, пробвай със самозадоволяване, а когато си намериш подходящ човек, ще правиш "истински" секс :D

{{Tonity_G1rL}}
09-17-2007, 20:01

т.1 от Правилника!

Да курвенско е . Аз си обичам един киботчо ама той и така не ми обърна внимание и ся съм с друг :roll:

Blab
09-17-2007, 20:02
ох...и мен ме тръшват от време на време хормоните....Митко е навит...., ама на мен само секс не ми стига...няма как да ти помогна......направи, каквото решиш.......

IGNGN
09-17-2007, 20:05
Аз винаги съм на разположение на нимфоманка в беда :)
Сериозно

п.п.

Ако некой модератор или админ ми изтрие пак мнението краката му да се надуят като дънери!

АнджИи
09-17-2007, 20:13
Все пак мерси на тея дет дадоха мнение. :smt010

ChRiSTiaNo_07
09-17-2007, 20:14
Все пак мерси на тея дет дадоха мнение. :smt010

мастурбирай :evil:

petet
09-17-2007, 20:14

т.1 от Правилника!

Да курвенско е . Аз си обичам един киботчо ама той и така не ми обърна внимание и ся съм с друг :roll:

Странно е че не ти е обърнал внимание :-k

onzi__
09-17-2007, 20:41

т.1 от Правилника!

Тц-тц.. траа те вида как изглеждаш. Може би АЗ мога да помогна :-k

{{Tonity_G1rL}}
09-17-2007, 20:47
Малкооо спаммм :

[-X [-X [-X [-X [-X

h0s7
09-17-2007, 20:49
ако чак толкова мн ти се прави 8-[ аз съм на среща :roll:

GregoryHouse
09-17-2007, 20:58
Естесвено.не бих го правила с няколко момчета едновременно...ужасно е.Но сега нямам приятел ,а много ми се прави секс,както каэах направо полудявам.Малко се притеснявам да пойскам секс от някой приятел,въпреки че имам от кой.Но не энам как ще реагира ,все пак не мога да съм сигурна...а и нэ как точно да подходя,эащото до сега не ми се е налагало да си искам ...иэвенявам се эа глупавата тема :roll:

Не наведнъж бе :shock: :shock: :shock: :shock: .О боже кфи мисли ви минават през мръсното подсъзнание...имах предвид поотделно...

deathproof
09-17-2007, 21:04
Попр за момичетата е по- трудно като че ли да правят само секс с някой без да намесват чувства. Преди време имах такива отношения тип " приятелски секс" с бивше гадже. Всичко се беше ок до някое време, но той реши да се забива с някаква мадама, мен ми стана гадно и не исках да го виждам. И на него му стана гадно, че на мен ми е гадно и нещата се прецакаха и за мен и за него. Така че преди да правиш нещо трябва да си сигурна дали наистина ще можеш да имаш такава връзка. Това не е за всеки.

09-17-2007, 21:27
dai pic...
ako ne pak sam na sre6ta na moi risk =] =] =]

АндЖиИ
09-17-2007, 21:48

Не наведнъж бе :shock: :shock: :shock: :shock: .О боже кфи мисли ви минават през мръсното подсъзнание...имах предвид поотделно... Раэбрах те.Просто не съм се иэраэила добре.

sonyglobe
09-17-2007, 21:48

т.1 от Правилника!

q mi pi6i na li4en puk 6e izmislime ne6to :-D :-D :-D :-D :-D

shadow4e
09-17-2007, 22:00
Напълно нормално е. Щом имаш и хора, с които би го направила и би споделила това усещане. А как да кажеш, ами оставате по-насаме и му казваш, че адски много ти се прави секс и го поглеждаш мило в очите и чакаш да видиш как ще реагира. Но се изяснете, че ще искаш поне няколко пъти, че да нес окаже другата седмица да си търсиш друг :P
За мен това не е курвенско, стига както ти казаха да е с един-двама, а не все да ги сменяш :) А като гледам и ти не си от този тип. :wink:

09-18-2007, 17:30
sry za 6lokovilicata.
moqt suvet e spodeli s 4ovek koito znae6 4e nqma da kaje na nikoi ili puk si trai. no dobre 6te e da kajej vuzrast

bqsna_teenagerka
09-18-2007, 17:40
:roll: :lol: :-D ам виж доста мъжаги са готови да решат проблема ти!
8)

heely
09-19-2007, 11:42
:smt005 и аз съм имала същия проблем :smt005

Anf3tamin4o
09-19-2007, 11:47
Ми намери си гадже не е много трудно,но ако си срамежлива може да ти бъде трудно.И с него опитай.Лично съм против Курвенските номера

SeXy_KoTe_F
09-19-2007, 11:51
Напиваш се, натискаш се с някой и ще се стигне и дотам.
Ама гледай да не се напиеш твърде много, че не можеш да се възбудиш и боли.

~Lo6aTa_PrInCeSkA~~95~
09-19-2007, 11:53

и се пак поне да можеш да си избереш някой по-як ПиЧоК

SeXy_KoTe_F
09-19-2007, 11:55

и се пак поне да можеш да си избереш някой по-як ПиЧоК

Епа кат си пиян много много не ги различаваш :Р Аз попаднах на свестен though ^^

LMAO NO :D

MoHuTo
09-19-2007, 12:23
Ами намери си някой приятел само за секс и давай :roll: :P

Devilka
09-19-2007, 14:19
Ами намери си някой приятел само за секс и давай :roll: :P

Да.Ще си намериш някой много лесно.Пълно е с момчета само за секса без връзка.Другият вариант е да си намериш някое сериозно момче,което да обичаш-така секса ще е още по-хубав! :wink:

sasha_90
09-19-2007, 14:33
Намери си приятел. :-D

divata_89
09-19-2007, 14:36
Vij k'vo kato tise pravi seks ima dva varianta ediniqt e dase hvane6 s nqkoe ot tezi mom4eta i dago napravi6,a drugiqt da se samozadovoli6.K'vo tolkova slojno ima?! \:D/

koalka
09-19-2007, 15:22
Ако искаш просто секс го прави само с едно момче, а не с няколко, ако смяташ това за к****нско. :wink:

menta_loverka
09-19-2007, 19:43
mi ne e kurvensko i ne e tupo mom4etata to4no tva 4akat

Борат
09-19-2007, 19:45
искам аззззззззззззззззззз :( :smt010

do you want to make sexy time with me? :-D