Влез

View Full Version : Какво да направя ..

09-17-2007, 20:59
Здравейте. В продължение на една година съм лудо влюбен в едно момиче. Не мога да спра да мисля за нея .. готов съм на всичко само и само да я имам. Но тя просто не е за мен .. по-голяма е, и нормално не гледа на мен по този начин .. Поддържаме връзка, но тя е чисто приятелска, също от толкова време. Още щом я зърнах бях влюбен в нея .. Имаме се, уважаваме се .. но само като приятели. Тя може и да се е досещала, че имам чувства към нея, а може и да не е .. А и нямам смелостта да й кажа, защото ме е страх, че ще я загубя като приятел, и ще разваля всичко. По едно време се бях примирил с мисълта, но сега отново се върнаха старите чувства. Ако можете да ме посъветвате нещо ли .. незнам. Основно пиша тази тема, защото имам нужда да го споделя с някой. Благодаря.

MiMcHeToOo
09-17-2007, 21:02
еми човече... ако толкова я искаш и кажи, че я харесваш и, че се надяваш дори тя да не отвръща на чувствата си, да не я губиш кат приятел.. аз така бих постъпила..

babity
09-18-2007, 06:22
Аз не мисля, че трябва да постъпи така! Аз вече веднъж съм постъпвала така и изгубих страхотен приятел. Моето мнение: Седни си на гъза и я забрави! Ако е имала някакви намерения към теб със сигурност е щяла да го покаже някакси

Philosopher
09-18-2007, 07:05
Значи... това е доста клиширана ситуация, ще се опитам да ти помогна.
Всеки би казал да си запазиш страхотното приятелство, наистина това е важно. НО... твоите чувства трябва да излязат наяве, иначе постоянно ще таиш някакви надежди и всъщност тази връзка няма да е чисто приятелска за теб, ще живееш с илюзии. Най-добре е да подходиш много деликатно и да и кажеш какви са чувствата ти към нея. Хубаво е да си изясните положението. И ако развалите приятелството си значи не си е заслужавало да се занимаваш въобще с нея. Ако е достатъчно зряла ще се зарадва, че имаш чувства към нея и ще ти каже какво мисли по въпроса. Успех и смелост!

09-19-2007, 16:10
Няма да имам тази смелост да й кажа .. Аз само като я видя загубвам ума и дума, а камо ли да й кажа какво чувствам. А не знам как ще реагира .. Не искам да рискуван да разваля всичко. :|