View Full Version : Много ми е трудно...
ChaosAndChaos
09-17-2007, 23:04
Здравейте! Ето го и моя проблем. Значи познавам едно момиче от около 9-10 месеца, още от първия път като я видях просто забравих за всички други. Оттогава може да се каже че всеки ден си пишем в интернет и доста често се засичаме навън. Та проблема ми е че като се запознахме не можах да направя нищо, просто като съм наблизо до нея и се притеснявам ужасно много да не сгафя, а е странно защото никога преди това с момичета не съм изпитвал такова нещо. После се случи така че доста време не се бяхме виждали и говорили, докато преди 2 месеца пак започнахме да общуваме редовно. Ужасно много я харесвам, но след няколо седмици поемаме към различни градове да учим и се чудя дали трябва да говоря с нея или просто да оставя всичко така. Притеснявам се че ако не се получи ще се сдухам много, но ако пък не опитам пък ще съжалявам много защото момичето е страшно. Моля ви дайте съвет. Благодаря ви!
thefreak
09-17-2007, 23:07
Ти 2 месеца с какво си губеше времето?
В празни приказки?
Изтървал си я младши, зарежи я тая работа.
Другия път по навреме се сещай.
Поговори с нея, най - добре.А и не знам какво си правил толкова време без да й кажеш.
Philosopher
09-18-2007, 07:22
Наистина поговори с нея, това е най-разумното нещо, което можеш да направиш. Иначе ако не опиташ ще съжаляваш повече, винаги е така. Ако винаги оставяме други да предприемат нещо или пък просто чакаме да се случи нещо никога няма да постигаме това, което искаме. Трябва да се борим за нещата, които имат стойност за нас, дори и да изпаднем с неловки ситуации това да не ни обезкуражава а да продължим напред. Успех приятелю, знам че ще успееш!
mnogoqdosana
09-18-2007, 10:46
До автора:
Смело напред,сладките неща изискват усилия ;-)
Аве брат къде спа през тия 2 месеца . За това време трябваше вече да си я изчукал и преминал към следващата . След като бил наясно че ще сте в различни градове е трябвало по чевръсто да действаш . Нищо... За другия път да знаеш .
GregoryHouse
09-18-2007, 11:17
Сори пич че ще те разочарова, ама ако и тя отговори на чувствата ти,след като заминете в различни градове...и 2мата ще се чувствате гадно разделени...не бъди егоист...помисли и за нея...НО ако има шанс да останете на едно и също място изобщо не го мисли ами действай...
MiMcHeToOo
09-18-2007, 13:04
Сори пич че ще те разочарова, ама ако и тя отговори на чувствата ти,след като заминете в различни градове...и 2мата ще се чувствате гадно разделени...не бъди егоист...помисли и за нея...НО ако има шанс да останете на едно и също място изобщо не го мисли ами действай...
дам..
VivaLaIdiotism
09-18-2007, 13:13
Прецакан си.
Но затова пък си идиот. Всяка болка приемаш два пъти по-слабо.
Несъвършенната нервна система има предимства.
GregoryHouse
09-18-2007, 13:49
Прецакан си.
Явно ти болка не усещаш...
VivaLaIdiotism
09-18-2007, 13:50
Прецакан си.
Явно ти болка не усещаш...
Тънко тънко ^^