View Full Version : странна работа
странна работа
09-18-2007, 21:24
не търся съвети, понеже компетентността във форума е на минимално ниво, но ако искате кажете нещо по следния проблем- студент съм втора година, и си мислех че има само едно момиче което харесвам и искам (бтв действам по въпроса :lol: ), но днес едно двуго момиче от групата ми ми направи много силно впечатление - много е красива първо, забавна... абе много ми допадна още миналата година, и си ходим заедно по кафета, лекции, карам я до тях и т.н. (но тя има гадже, обаче ме гледа така... абе сещате се)
а другото момиче ми беше съученичка и като че ли е единственото с което се чувствам ужасно добре - мога да си говоря с нея за всичко, да си бъда себе си с две думи, също е много хубава и т.н... с нея същото- ходиме си често на кафе, кино и др
абе странна работа
та тва е което исках да кажа, няма да питам какво да правя, щото знам че свестен отговор е трудно да очаквам
Значи свестен отговор можеш да получиш на свестен въпрос, не мислиш ли..А в случая...Аз доколкото знам в студентските години тия връзки са много относителни...Дори да си най-грозния и най-тъпия все ще се намери някоя загоряла и за теб..Относно мацката която в момента ти се натиска, защото точно на тва прилича некомпететния ми съвет е да се остайш на течението и да видиш тя самата до къде може да стигне..Най-много да преспите, което за теб не е особено лошо..А иначе другия вариант да зареже приятеля си е по-малко вероятен..Колкото до мацката с която се чувстваш адски добре и т.н. ти не споменаваш нищо за любов..Може просто идеално да си пасвате по характер и все пак да сте си само приятели..Ако искаш нещо повече с нея некомпететния ми съвет е да се ориентираш и то бързо, щото както знаеш като приятел можеш да стигнеш много далеч, обаче накрая ще установиш че си минал по грешния път..и ще се озовеш в задънена улица. Е, вие бяхте с предаването на живо от некомпететния форум, още некомпетентности очаквайте другата седмица - часът и мястото на срещата са известни..Ай със здраве! :twisted: :lol: 8)
MiMcHeToOo
09-18-2007, 21:34
не търся съвети, понеже компетентността във форума е на минимално ниво, но ако искате кажете нещо по следния проблем- студент съм втора година, и си мислех че има само едно момиче което харесвам и искам (бтв действам по въпроса :lol: ), но днес едно двуго момиче от групата ми ми направи много силно впечатление - много е красива първо, забавна... абе много ми допадна още миналата година, и си ходим заедно по кафета, лекции, карам я до тях и т.н. (но тя има гадже, обаче ме гледа така... абе сещате се)
а другото момиче ми беше съученичка и като че ли е единственото с което се чувствам ужасно добре - мога да си говоря с нея за всичко, да си бъда себе си с две думи, също е много хубава и т.н... с нея същото- ходиме си често на кафе, кино и др
абе странна работа
та тва е което исках да кажа, няма да питам какво да правя, щото знам че свестен отговор е трудно да очаквам
Ако не беше това"не търся съвети, понеже компетентността във форума е на минимално ниво" и "няма да питам какво да правя, щото знам че свестен отговор е трудно да очаквам" щях да ти отоговоря!
да обаче понеже ги има няма да отговориш :-D
странната работа
09-18-2007, 21:48
добре, хора взимам си буквите назад - ама ето виждате ли как провокирам компетентни мнения :D
свастика - кажи сега и ти ако искаш мнението си
shogi за второто момиче което ми беше съученичка, не съм споменал нищо за любов, защото не я обичам... аз я обожавам, просто се познаваме от много време и досега не съм намерил нищо което да не харесвам в нея въпреки че не съм и се обяснявал в любов и не сме спали заедно, но тя знае, че я обичам, както и тя мен - просто знам ли, така си ни харесва (нито аз ще съм и първия, нито тя на мен - аз верно нямам толкова опит колкото нея де, щото не съм толкова красив все пак (хаха) има и по-важни и хубави неща от секса)
а за колежката - има някаква тръпка, въпреки че и с нея сме заедно по цял ден горе долу...
Ми аз с мойта приятелка бях така...голяма любов голямо нещо..и накрая както си мислех че няма да е последната и т.н. като се разделихме го изживях адски сериозно..Сега относно това, че се обичате ти смяташ че взаимно си го знаете...тогава защо не се насладите на това, което имате докато тръпката все още съществува..Все единия трябва да признае или да направи нещо за да покаже на другия, че иска нещо повече (целувка визирам не секс :Р) Всичко зависи от това какво ти искаш от цялата работа..Горе долу като чета и си мисля че на този етап всичко ти е постижимо, само трябва да решиш какво да правиш..Е тук вече нема толко компетентен дет да реши вместо теб, камо ли пък да го направи и вместо теб :) хахаха :) Прецени си...какво искаш от цялата работа?
странната работа
09-18-2007, 22:26
добре, а защо трябва да правя избор? на мен ми харесва така (бтв не съм имал интимна приятелка с която да правя секс от година , целувки и такива глупости не ги броя) защо трябва да избирам една като, абе нескромно ще прозвучи ама мога да бъда с няколко, просто досега момичетата сами ми се натискат... не че съм някакъв супермодел или да имам купища пари, нито съм известен :roll: ама ми е много по-трудно да говоря с момче, отколкото с момиче, никога не ми е било проблем да се запозная с момиче и да изляза някъде с нея (имам доста повече момичета приятелки отколкото момчета :?: да не ме помислите за гей бре :smt005 не си бръсна краката също ..) и сега, както и миналата година колежките все ме дърпат да ходя с тях на кафе, докато другите колеги гледат и злобеят... абе късметлия съм аз!
както и да е, просто дръжте се с момичетата добре, не е нужно да сте задници за да ви забележат - аз съм доста скромен, не се фукам както повечето ми връстници, ама на приказките по-голям лаладжия от мене няма :lol: та така дръжте се подобаващо, както заслужават дамите и те сами ще ви искат, поне тези които знаят какво искат
пп не знам кво написах, ама ще прощавате надявам се... за загубеното ви време
thefreak
09-18-2007, 22:30
абе странна работа
И нас това трябва да ни интересува, защото?
странната работа
09-18-2007, 22:34
абе странна работа
И нас това трябва да ни интересува, защото?
знам ли? нали казах че съм лаладжия...
просто не ми се мисли сега, и си говоря квото ми е на душата