View Full Version : Стари чувства
Ам..Имам любовен проблем и търся помощ!На 17 съм!Момчето е на 18!Ииии е от моя клас...Тоест от първи клас сме в един клас..От тогава се познаваме..И бяхме мн мн мн добри фр.Но,преди 2 години и двамата изпитахме по-силни чувства и тръгнахме.След 2 месеца,в които се уверявах все повече,че той идеалната ми половинка ме заряза..Не за друго момиче,а..просто така..И причина нямаше..
Последваха едни скандали и се намразихме...Не си обелихме думичка за 6 месеца!!ДУМИЧКА!А сме в един клас все пак..После минахме на Здрасти,чао..После и на Как си?,Кво правиш? Сега можем да водим нормален разговор,смеем си се,пишем си по скайп.Обаче моите стари чувства понякога изплуват от съзнанието ми..Когато прегърне друга,или направи комплимент..А не искам да бъде с мен,защото не мога да издържа още година да го пренебрегвам,ако не се получи..просто ме е страх..Сигурно се сетихте какъв ми е въпроса!Какво да правя?
ПП:За тези 2 години съм отказвала на 6 момчета,просто защото винаги намирам нещо,което ми напомня за него..Не съм имала нито 1 връзка за това време...
GregoryHouse
09-19-2007, 12:02
Бих искал да ти помогна но...не знам какво е по правилно в случея...но мога да ти кажа няколко вариянта и последиците:
1-решаваш че си го искаш обратно и действаш...
1.1 Той те реже и всичко си продължава на здравей,здрасти,чао.
1.2 Тръгвате пак и се опитвате да не повтаряте старите грешки
2-решаваш да си треаш и да не се нараняваш повече,както и него...
3-може би е просто ревност а не любов.
The power to choose is yours !!! :D
kaji mu go i vij kak 6te reagira i toi moje da ima 4uvstav o6te kam teb
shaka_kan
09-19-2007, 12:37
az vinagi sum za istinata! 40vek trqbva da kazva t0va k0et0 ima...a nee da g0 krie v sebe si! neobh0dim0 e da si 0tkv0enna,jiv0ta e kratak za t0va deistvai,g0v0ri si s neg0,t0va e nai-vajn0t0! Uspeh
sasha_90
09-19-2007, 13:13
Той знае ли,че още го харесваш?
sladurka46
09-19-2007, 13:20
pogovori s nego i mu obqsni vsi4ko koeto kazva6 na nas i go pitai za pri4inata poradi koqto toi te e zarqsal i mu kaji kakvo 4uvstva6 kum nego \:D/ ;-)
VerryBerry
09-19-2007, 13:22
ami..ako i toi e v tva polojenie-deistvai,no ako negovite 4uvstva gi nqma-ne se zanimavai :|
MiMcHeToOo
09-19-2007, 15:39
Бих искал да ти помогна но...не знам какво е по правилно в случея...но мога да ти кажа няколко вариянта и последиците:
=D>
Той знае ли,че още го харесваш?Не знам,но аз не съм му казвала,едва ли е разбрал..Май ще е по-добре да го оставя да си живее живота...
tweeetyreni
09-19-2007, 16:24
Spored men po dobre da ne trygvate otnovo taka moje pak da se naranite i naistina nikoga poveche da ne si progovorite. :|
F@t@lNy_Sl@dK@
09-19-2007, 16:36
Ем кажи му истината...ако искаш очи в очи(най-добре) или по скайп...за да видиш как ще реагира...разговаряй с него по тази тема попитай го дали има все още чувства към теб.това преди всичко...а след тва вече ще знаеш кфо да праиш...аи успех
Тъй като сте добри приятели, нищо не пречи да му споделиш твойте чувства. Другият вариант е да го забравищ ( но тъй като сте в един клас това е малко трудно). Ако те отреже, вече става кофи :? Но ако си достатъчно силна се опитай да го забравиш!
gorskata_feja
09-19-2007, 17:22
=D>
Аз мисля, че е просто ревност, защото имах подобен проблем преди време... Но може при теб да не е така...
btw Идеите горе са добри, така че си помисли над тях! И УспеХ!