PDA

View Full Version : Стари чувства

09-19-2007, 11:56
Ам..Имам любовен проблем и търся помощ!На 17 съм!Момчето е на 18!Ииии е от моя клас...Тоест от първи клас сме в един клас..От тогава се познаваме..И бяхме мн мн мн добри фр.Но,преди 2 години и двамата изпитахме по-силни чувства и тръгнахме.След 2 месеца,в които се уверявах все повече,че той идеалната ми половинка ме заряза..Не за друго момиче,а..просто така..И причина нямаше..
Последваха едни скандали и се намразихме...Не си обелихме думичка за 6 месеца!!ДУМИЧКА!А сме в един клас все пак..После минахме на Здрасти,чао..После и на Как си?,Кво правиш? Сега можем да водим нормален разговор,смеем си се,пишем си по скайп.Обаче моите стари чувства понякога изплуват от съзнанието ми..Когато прегърне друга,или направи комплимент..А не искам да бъде с мен,защото не мога да издържа още година да го пренебрегвам,ако не се получи..просто ме е страх..Сигурно се сетихте какъв ми е въпроса!Какво да правя?

ПП:За тези 2 години съм отказвала на 6 момчета,просто защото винаги намирам нещо,което ми напомня за него..Не съм имала нито 1 връзка за това време...

GregoryHouse
09-19-2007, 12:02
Бих искал да ти помогна но...не знам какво е по правилно в случея...но мога да ти кажа няколко вариянта и последиците:

1-решаваш че си го искаш обратно и действаш...
1.1 Той те реже и всичко си продължава на здравей,здрасти,чао.
1.2 Тръгвате пак и се опитвате да не повтаряте старите грешки
2-решаваш да си треаш и да не се нараняваш повече,както и него...
3-може би е просто ревност а не любов.

The power to choose is yours !!! :D

09-19-2007, 12:22
kaji mu go i vij kak 6te reagira i toi moje da ima 4uvstav o6te kam teb

shaka_kan
09-19-2007, 12:37
az vinagi sum za istinata! 40vek trqbva da kazva t0va k0et0 ima...a nee da g0 krie v sebe si! neobh0dim0 e da si 0tkv0enna,jiv0ta e kratak za t0va deistvai,g0v0ri si s neg0,t0va e nai-vajn0t0! Uspeh

sasha_90
09-19-2007, 13:13
Той знае ли,че още го харесваш?

sladurka46
09-19-2007, 13:20
pogovori s nego i mu obqsni vsi4ko koeto kazva6 na nas i go pitai za pri4inata poradi koqto toi te e zarqsal i mu kaji kakvo 4uvstva6 kum nego \:D/ ;-)

VerryBerry
09-19-2007, 13:22
ami..ako i toi e v tva polojenie-deistvai,no ako negovite 4uvstva gi nqma-ne se zanimavai :|

MiMcHeToOo
09-19-2007, 15:39
Бих искал да ти помогна но...не знам какво е по правилно в случея...но мога да ти кажа няколко вариянта и последиците:

=D>

09-19-2007, 16:08
Той знае ли,че още го харесваш?Не знам,но аз не съм му казвала,едва ли е разбрал..Май ще е по-добре да го оставя да си живее живота...

tweeetyreni
09-19-2007, 16:24
Spored men po dobre da ne trygvate otnovo taka moje pak da se naranite i naistina nikoga poveche da ne si progovorite. :|

F@t@lNy_Sl@dK@
09-19-2007, 16:36
Ем кажи му истината...ако искаш очи в очи(най-добре) или по скайп...за да видиш как ще реагира...разговаряй с него по тази тема попитай го дали има все още чувства към теб.това преди всичко...а след тва вече ще знаеш кфо да праиш...аи успех

Lolla
09-19-2007, 16:51
Тъй като сте добри приятели, нищо не пречи да му споделиш твойте чувства. Другият вариант е да го забравищ ( но тъй като сте в един клас това е малко трудно). Ако те отреже, вече става кофи :? Но ако си достатъчно силна се опитай да го забравиш!

gorskata_feja
09-19-2007, 17:22

=D>

Аз мисля, че е просто ревност, защото имах подобен проблем преди време... Но може при теб да не е така...
btw Идеите горе са добри, така че си помисли над тях! И УспеХ!