Влез

View Full Version : Не мога да се впиша в обстановката

09-19-2007, 13:24
Az sam 8-mi klas tazi godina i sam v novo daskalo. Klasa mi e gotin i az si namerih priqtelki, no ima edin problem kogato sam s tqh ne e sashtoto kakto sas frendkite ot staroto mi daskalo. S novite fr ne znam za kakvo da si govorq i tova me kara da se 4ustvam super pottisnato i da ne spiram da mislq za starite fr. a mnogo iskam da se vpi6a v kartinkata i da se chustvam dorbe. Molq dai te nqkakvi saveti kakvo da pravq.

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!

N0_feAR
09-19-2007, 13:26
съвета, който мога да ти дам е да се отпуснеш. Годината едва сега започва, та вие на скоро сте се запознали, няма как веднага да се впишеш в обстановката....споко, всичко ще се нареди

sasha_90
09-19-2007, 13:30
Скоро сте се запознали,нормално е да си притеснена.Занапред като се опознаете ще е по - хубаво.

09-19-2007, 13:35
s1glasna s1m. i az kato otidoh v novoto mi daskalo vsi4ko be6e 6ibano otna4alo, no posle stana golqm kupon. oba4e ot kakto s1m v germaniq na u4ili6te napravo umiram vsqka sekunda. tuka naistina horata sa mn studeni. ot 1 godin s1m v tova daskalo i tezi ot klasa ne mi govorqt koi znaekolko mnoogo. ama pri tebe vsi4ko 6te e OK 6ot vsi4ki v BG sa mn pe4eni i na tebe 6te ti e kupon \:D/

09-19-2007, 13:36
zna`che skoro sme pochnali obache tezi s koito se zapoznah vech si se chustvat blizki i men sashto ne chustvat blizka no az ne moga da kaq che gi chustvam kato priatelki.

find_m3
09-19-2007, 13:40
малка ли си недорасла ли си( да не дълбая повече),ноти го казаха хората не може да си толкова смотана че да не можеш да стигнеш до тоя извод и сама ](*,)

kofti_nick
09-19-2007, 15:09
Az sam 8-mi klas tazi godina i sam v novo daskalo. Klasa mi e gotin i az si namerih priqtelki, no ima edin problem kogato sam s tqh ne e sashtoto kakto sas frendkite ot staroto mi daskalo. S novite fr ne znam za kakvo da si govorq i tova me kara da se 4ustvam super pottisnato i da ne spiram da mislq za starite fr. a mnogo iskam da se vpi6a v kartinkata i da se chustvam dorbe. Molq dai te nqkakvi saveti kakvo da pravq.

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!

И аз съм така. Немога да се вписвам в обстановката. Предпочитам френдовете от махалата :-)

Reed
09-19-2007, 15:14
Още е минало много малко време.Като мине повече,ще научиш какви интереси имат и ще си намерите теми на разговор..предполагам

sladku_bebzi
09-19-2007, 16:30
Винаги казвай каквото мислиш, все пак това си ти, не се правиш на някой друг!

templer
09-19-2007, 16:53
Аз като бях 8-ми клас ми отне цели 2 месеца да се впиша в обстановката :smt009 обаче постепенно се отпуснах :o тъй , че няма страшно ще се справиш

Cleansing
09-19-2007, 19:36
Ти да не си хамелеон? Е, ако много искаш ще станеш, обещавам ти!

sladko_f
09-19-2007, 20:39
E,tova e savsem normalno.Minali sa samo 3 dena ot na4aloto na godina,a i dori da si po4nala po-rano kato men vremeto ne e dostata4no da opoznae6 nqkogo.
Az sega sa6to sam 8 klas,no v 5 klas smesiha dvete paralelki v edna i stanahme 33-ma. Dori da ne ti se vqrva, s pove4eto 3 godini ne sme si kazali i zdrasti.Dokato sq v noviq klas tolkova barzo si dopadnahme,4e ne mojem da sprem da govorim i da se nadvikvame. :-D
Zatova moq savet e da ne se pritesnqva6 i da se otpusne6.

lookatme
09-20-2007, 16:41
пффф....и аз съм като теб!за да направя впечатление като взема кажа някоя глупост,която излиза толкова тъпо и почвам се чувствам най-сдуханата в цялото даскало.а да не говорим че сме се разделили на групички или поне аз така си мисля и когато едната от ДРУГАТА групичка дойте да говори с която и да е от останалите...няма тема на разговор!?
аз попринцип съм си срамежливичка обаче за да стана така както съм сред френдове трябва някой да ми помогне.гадост!от горе на всичко и си харесах едно момче и взех че казах най-голямата глупост пред него :cry:

ivakavlad
09-22-2007, 08:50
аз имам същият проблем от 3 години немога д се впиша в обстановката в новото даскало но неискам да те отчаивам при мен се получава така защото нямаме никакви общи интереси всички говорят кой как се е напил вчера примерно и няма как да се впиша защото пия в умерени количества не се наливам.Ти ще се впишеш със сигурност просто трябва да се отпуснеш и да разбереш какви интереси имат и така ще насмерите общи теми за разговор

Jamalska
09-22-2007, 10:44
Аз съм 5та година в тоя клас и все още не се чувствам на място.Едно време се поразбирахме ама са ептен