PDA

View Full Version : Отчаян от живота

otchaqn ot jivota
09-19-2007, 19:58
Jivotat pri nqkoi e istinsko shtastie izpulneno s radost,smqh i liubov.Vseki se rajda s zadachata da
jivee i da se radva na jivota. No pri nqkoi jivota nemojem da go narechem jivot....zashtoto nqma radost
nqma shtastie nqma liubov.Ima samo omraza,tuga i sulzi,TOVA NE E JIVOT....Kogato vecher minavam po ulicite
i v nqkoq kushta vidq semeistvo koeto e zaedno i sa veseli,shtastlivi i se obichat,se radvam za tqh,radvam se
zashtoto pone te nqma da usetqt bolkota ot tova kak sobstvenite ti roditeli ne te priznavat za nishto i
kak te tupchat ot den na den.I togava useshtam bolkata i razbiram che moqt jivot e edno machenie.
Edin den imah kusmeta da sreshtna moqta ISTINSKA LIUBOV ,Tova beshe svetlinka v tumniq mi jivot,makar
i oshte na 17 razbrah kakvo e da imash chovek do sebe si koito te razbira i ceni,chovek koito pravi vsichko za teb
za da budesh usmihnat i shtastliv,chovek koito ti dava sila i stimol da produljish napred,chovek koito te obicha,momiche
suvurshenno za men.Kogato sum s neq zabravqm za vsichki ostanali problemi i muki.I sum Blagodaren na jivota
zashtoto mi q prati.Zashtoto ako nebeshe tq shtqh da zagina,vsichko v men shteshe da umre,shtqh da buda sam i
samoten i vsqka vecher minavaiki po ulicata da vijdam istinskoto semeistvo koeto e shtestlivo i veselo i naistina se obicha.
I makar i prez sulzi da im kaja che te naistna imat jivot ,edin istinski jivot.I shte produlja po ulicata primiren s misulta
che takuv jivot za men nqma da ima.I v takuv moment se pitam zashto jiveq? i se zamislqm v dumata JIVEQ i znam che
za men nqma takava duma ,nqma smisul.No edinstveniq stimol za jivot e tova momiche koeto OBICHAM ISTINSKI S CQLOTO
SI SURCE,SHTE OTDAM CELIQ SI JIVOT NA NEQ I SHTE Q OBICHAM VECHNO.

Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!
krem4et0

09-20-2007, 04:49
ti si edno debilsko emo

09-20-2007, 04:59
Знаеш ли какво си ти, едно здухано лайно. Да ти кажа ли защо?

Да не мислиш че живота ми е само цветенца и дъгички? На бас че съм изминал през много повече от колкото теб и ако не смяташ така ще се радвам да аргументирам.

Защо? Защото аз съм страдал но съм се борил и пак съм се радвал. Не съм се разревал момче на 16 години на леглото щото еди кво си станало в живота ми. Трябва да се боря и се боря а не да се лигавя както ти се. Кво мислиш, "ох гаджето ме заряза, живота ме мрази, аре ше се кълцам".

Абе дебил, ти за труден живот не си чувал. Колко мислиш че щяхте да сте заедно да не би завинаги бе тъпанар. Трябва да си готов за всичко.

Кво, ако ревеш че нямаш приятели живота не ти е виновен. Не е той виновен че "не те разбират". Ти си просто здухан загубеняк, за тва не те харесват бе пиклъо. Мислиш ли че ше поканят някой който само тъжи и мрази на купон бе дебил. Като танцувам чалга с яка мацка не ща да ти гледам лигавата физиономия бе. За тва и в даскало те мразят щот си лиглъо.

Да не би другите да имат проблеми а? Кво мислиш ти си единствения. Ебаси дебила. Всички имат проблеми ма се стягат и се оправят и си правят кефа после.

А ти кво, ше ревеш цял живот и ше си гниеш докато всички около теб се кефят и живеят за деня. Ми живей си така, когато на моя гроб пише "луд пич, супер гадже и приятел до край" на твоя ще пише "ми умре ма на кой му пука".

Стегни се, пострижи си косичката, спри да пишеш дебилски поеми и ходи се напий.

NerazreshenSimvol
09-20-2007, 14:24
Не се самосъжелявай - лошо е за теб и е дразнещо за околните. [-X :wink:

free_spirit
09-20-2007, 15:15
Виж сега човече,живота е такъв,какъвто си го направиш. Всеки има своите проблеми,я в семейството или с приятели,има разни болести и какво ли не още.Мислиш си ,че идиличните на пръв поглед семейства нямат проблеми? :smt005 -знаеш поговорката "тихите води са най-дълбоки",нали!? Аз лично съм изгубила много и скъпи хора и не говоря за измислените приятелства и любови,останала съм сама с майка ми и се държим двете,не винаги съм имала с кой да споделя болките си,просто защото хората ги е грижа предимно за техните неща и от там съм се научила да се оправям сама със живота си,а не да се сдухвам и да мисля че Господ е несправедлив :roll: . До ден днешен всички се чудят как може да съм винаги нахилена и да ми е весело и дори да решавам чужди проблеми,и да се надсмивам над живота,всички си мислят че живота ми е песен,но само аз си знам какво ми е,така че братле хващай се в ръце и не плачи като бебе,щото такива мъже ме разсмиват до сълзи.Помогни си сам ,за да ти помогне и господ дето се вика...

LuXuRy
09-20-2007, 19:10
Стегни се, пострижи си косичката, спри да пишеш дебилски поеми и ходи се напий.

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 Лелее, тфа ме разби просто, браво :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

meaningless
09-21-2007, 07:06
На бас че съм изминал през много повече от колкото теб
омг.... това състезание ли е?! Явно вече се надпреварвате кой ще е по-изстрадал. Браво, браво..

Авторе, не си мисли, че само над теб се е отворила черна дупка. Животът е тежък и трябва да си играч, за да успееш. Тези, които само се жалват и не правят нищо, остават назад. А борбените, които знаят за какво им е даден живот, изплуват на повърхността.

bratic
09-22-2007, 18:44
Всичко , което не ни обива не прави по силни. Следователно с времето ще се оправи положението!

Reed
09-22-2007, 19:15
Не разбрах,много какво искаш... то с тая шльокавица.. :roll:
айде радвам се за теб,че си си намерил голямата любов..и както каза някой преди мен..не се самосъжалявай (:

KoRn
09-22-2007, 20:31
Самоубийте се всичкиии :smt009

InitialD
09-22-2007, 20:49
Теми и постове написани на латиница не чета!!!