PDA

View Full Version : Живота ли е скапан или съм си тъпа??

under_
09-20-2007, 12:26
Не задълавам никой да го чете,тва е моята история за шибания ми жиот!

Хора казвам ви направо ми писна!!!
Не стига,че покрай когото мина и всички ме гледат странно,пренебрегват ме и ме мислят за тъпа,брат ми само ми заповядва "напрай тва,отиди до магазина,оправи ми стаята" и като му кажа нещо "абе ши ти дам аз ...;ще те зашлевя;мързел" т.н. и само ме обижда,нямам никво самочувствие щото не съм красавица ами и приятелите ми почнаха да "злоупотребяват".
Вчера се снимах за бележник и днес като се прибирам от даскало направо скапана и то си беше егати студа и викам да мина да си взема снимките щото ми е по път..и да не се връщам после пак щото бях казала на тая фр-ка дето се снимахме двете заедно ако иска да минем двете да си ги вземем ама както казах много ме боляха краката и ми беше по път + студа...и преди малко ми се обажда "ша ходим ли" викам аз си ви взех снимките беше ми по път и тя "браво бе" и малчи и за викам ми кво беше ми по път и тя "нали двете щяхме да ходим" с някакъв тон сякаш..и аз викам "е кво аз ти званях,нямаше никой нали ти казах що да се връщам пак ся да обикалям града като гламава" ( или нещо такова) и тя мълчи и вика"е ти ми званя преди еди колко си часа нали" и аз викам "ами аз кво да напправя много те знам кога ще се прибереш" и тя ми се разсърди...и мълчи....питах я "що не ми се обади вчера както ми обеща?"(ест. пак забравила...) и тя вече с някакъв разсърден тон "ии супер бе егати" и аз викам "оффф...." и тя "ми чао" и аз супер се изненадах кво толкова се сърди и и казах чао и тя ми затвори...егати....тя сякаш въобще не ме е прецаквала!!!колко дни съм я чакала да ми се обади,да излезем или само да се чуем все забравя,все я мързи,все си намира няква причина да се извини и си мисли,че като се реваншира аз ще забравя и всичко ще си е както преди!!Е търпях,търпях не моа вече!!!Не ми е за тва,че ся ми се сърди заради шибаните снимки!!В нищо не ми върви!!Не мога да си намеря никви хубави дрехи дето на мене ми харесват!!Колкото и тъпо да звучи!!Един ден съм супер спортно,друг някво раздърпано ама и аз кви дрехи имам 5-6 чивта блуз и 3-4 дънки!!!Брат ми както казах само ме тормози и даже искал да ми забрани да му сядам на компа щото да не съм му го бутала,а всъщност и аз дадох за него от моите собствени пари...даже не ми дава и скайп да си направя и да тегля музика!!!Никой ме не харесва,имам 10тина човека дето се разбирам с тях,другите мислят че съм няква странна...никой не ще да ме разбере,всички са решили какви искат да са,в смисъл компания,музика,облекло,дъ жание....знаете ... приятелите ми се подиграват когато се ядосам на нещо и като го напсувам ме гледат странно,мислят ме за де да знам ква...един път даже ми се бяха очудили как така си ях взела една бира да пия...викат "ти си си взела бираааааа xa-xa-xa!!" тва е супер мега гига странно ,аз не съм човек не мога да правя каквото искам,аз съм примерната,не пуша,не пия,стоя си кротко и всички за такава ме има...супер някво .. никой не ме разбира...:|\\\\\\ Не знам кво да правя...искам няква промяна .. ама точно и аз не знам ква...и не знам от къде да започна..и не ми казвайте,че е от пубертета...просто мина тва вече....мисля че твърде много прощавам и викам "айде да мине и тоя път,нищо" и забравям себе си като "гледам" другите..по принцип съм сууупер спокоен човек,не се ядосвам лесно......даже и не мога да разбера кво ми отива и кво не...ставало то за прическа,дрехи...не искам да ставам няква повлекана като всички останали.. не знам не съм сигурна но може би това се дължи на стремежа ми да не съм като останалите,а да съм уникална,никой да не е като мене и да не му подражавам..слушам музика дето никой от приятелите ми не я слуша,харесвам хора да външен вид обикновени,не фешъни,мразя импулс,сладур и всякви факани сайтове като тия,едни като искат нещо аз искам друго,а всичките ми фр имат регистрации там,познават целия град,абе те тва ли го наричат живот??..просто всички които познавам са пълната ми противоположност..те само гледат кви дрехи да си купят,с кое яко фешън бой да се запознаят да бъдат от "готините" дето според мене са ебахму заблудените...искам хората да ме уважават,а не както пачите от моя клас ме гледат право в очите и никво чувство,никаква емоция с някакъв пренебрежителен поглед...бахти тия за кви се мислят...в нета имам много познати пред които разкривам себе си а в реалния живот не мога не знам що..само пред 2-3 човека мога...примерно супер яко ме избива на лигавня с тях,някви глупости почвам да приказвам ..(яко се забавляваме..) дето едно за едно нямат общо...и в нета така..а в реалния живот направо се спичам...не го осъзнавах,но мисля че е заради самочувствието...винаги гледам нещата от всички глени точки и се поставям на мястото на тоя дето се запознавам с него..и ако разкрия себе си примерно със всичките ми простотии той ше си каже "боже,ква е тая грозната да ми се маха" и затва винаги си мълча,гледам отстрани,никога не съм център на внимание...не че и искам де но не искам да съм в това положение в което съм сега...примерно преди даскалото да го почнем и един ден станах и супер ми се правеха някви...идиотщини..примерно да се лигавим по телефона,да залепваме обувките на хората за земята,да чупим стъкла на някой строеж,дори да обикаляме само града..абе някво де да знам супер енергия имах и накрая кво??"мъжки полов огран" няма хора няма кой да дойде с мене,или ги марзи,или не искат,или имат друга работа-да излизат с други хора,мен ест. ме заебават...за кво ми се е паднало такъв живот бе мамка му!!?? даму пикая на просотитиите и на глупавите хора и на всичкото!!!

Сега това успях да напиша..мина ми малко :-D Дайте даже и само някво мнение,каквото и да било...ако не ви мързи да го четете...

ArTanDra
09-20-2007, 12:34
Ако си на 13-14 добре , но ако си по - голяма нямам думи. Не може да ръководиш , нито да задължаваш някой да ти е приятел и да ти ходи след гъза. Брат ти (на колко е) му кажи , че може да си оправя стаята сам (ако делите стая - оправяш каквото си е твое) компа е на двамата правите си график , ако не е доволен имате родители !

zvezdichkaaa
09-20-2007, 12:48
Ако си на 13-14 добре , но ако си по - голяма нямам думи. Не може да ръководиш , нито да задължаваш някой да ти е приятел и да ти ходи след гъза. Брат ти (на колко е) му кажи , че може да си оправя стаята сам (ако делите стая - оправяш каквото си е твое) компа е на двамата правите си график , ако не е доволен имате родители !

Съгласна съм то така не моа да се лепне некой за тебе и да ти каже ае да сме прфиятели,опитай се да спечелиш приятелството им и найстина кажи на родителите за брат си.

under_
09-20-2007, 12:50
Ми по-голяма съм. :roll:

И не знам кво толкова написах,че остана със заключението,че карам някой да ми е приятел,ако иска да бъде,ако иска не,мисля,че ясно обясних(тоесто малко объркано) какво точно исках да кажа..нямам намерение пак да го пиша..

А тва за брат ми просто нямаше смисъл да го казваш,защото е с 10 години по-голям от мен и просто каквото и да му кажа отговора му е "абе щи дам аз .." "ех,че не ти стига акъла" "не ми се обяснявай" "ама че си гламаво" и всякви подобни..

Последната случка беше вчера (и от тогава не съм го виждала) тръгнах да си пера дънките на ръка обаче те са зимни,дебели и някви супер тежат като ги намокря и едвам едвам имам сила да ги повдигна да ги изплатка и не сложих лигена във ваната,защото цялата щях да се измокря пък и тя е до коленете и няква супер неудобна и нямаше да имам сила да си ги изпера,даже няма и къде да седна и викам айде на плочките ще сложа лигена пък после ще измия и измих аз всичко опрайх и оня се връща и веднага влиза в банята и като се разбесня лелее...кво съм била напрайла ква била тая вода,що не съм сложила лигена вътре дъра-бъра и аз то щото всеки ден зяпа и вече даже и не му отг. ..вика "толкова ли не ти стига да сложиш лигена във ваната" ама аз нищо не му казах...ама той ако си раздвижи онва дето го има в главата си можеше да се досети,че е по-добре да измия И пода и без тва имаше нужда от колкото цялата да се изпонаморкя във ваната и че то сякаш нямаше да се изпръска всичко и пак трябваше да мия тъй или иначе...сякаш той като не излезе от банята всеки път не е морко,тъй като не използва тоалетна хартия,а се мие... :roll: абе тъпа работа,всеки гледа само себе си и грам не му пука за другите..даже и не мисли!!... :( Мисълта ми е,че не гледат себе си ,а първо да гледат кусурите на другите!

Ами аз казах на наще и те му казаха,ама той сякаш на шега го приема и то вече на баща ми му писна да повтаря едно и също.По едно време яко му зяпаха ама той пак си продължи.

И добра идея е да ги спечеля,но с какво...всеки има различни интереси,може да си допаднем по едно,но по друго не..знам ли.

IlLuSi0nS`
09-20-2007, 13:06
прекалено си се стресирала.. тфа за брат ти пък е простоооо и аз нз как да ти го кажа.. ами няма да правиш кфото ти казва.. ето толкова е просто решението на тоя ти проблем.. кфо да няма да те убие е.. просто да си ебе майката и толкоз като не разбира от разговор и обяснение.. тфа за приятелите.. ами не се движи с фешани като не те кефят е хаахха и мене са ми анти тия.. намери си компания която ти харесва със подобни на твоите интереси.. приятелите.. абе те приятелите са една сложна тема.. ама по-добре не се самозаблуждавай, че някой някога ще те разбира както на теб ти се иска.. забавлявай се и толкова, ама не приемай хората прекалено на сериозно.. изобщо се забавлявай.. в живота е важното да ти е кеф на тебе не на другите, така че заеби другите и си гледай кефа, пък ако ще и целия свят да се срине.. и малко по споко го давай.. :smt033

belerofone
09-20-2007, 14:20
Никой тук не би те разбрал....А и от антагонистичния ти втори пост на мненията по горе виждам , че и не търсиш помощ нито си готова да я приемеш....

Успех все пак...

Jamalska
09-20-2007, 18:06
Порасни и на акъл,не само на години.

bqsna_teenagerka
09-20-2007, 19:58
#-o аве на мен и на 10 ми изглежда 4е е..ама споменава някви неща 4е е след пубертета,и щом пие бира не е на 13 ...ама на толкоз изглежда!
:? марзи ме да ти пиша романи,те другите сигорно са казали най важното :-({|=

find_m3
09-21-2007, 08:12
я си кажи на колко си години :roll: ?има значение дори и малко да е ...всъщност тука никой няма да те разбере освен ,ако не е в същата ситуация

under_
09-21-2007, 10:55
На 16 съм,хепи?

Всъщност не знам защо belerofone си си едитнал мнението,прочетох го още вчера,мисля че беше най-смисленото което беше написано в тази тема.А другите..еми нямам какво да им кажа..трябва да порасвам на акъл явно.. :roll:

belerofone
09-21-2007, 14:20
Порасването на акъл далеч няма да ти помогне....Прочети 5000 книги и анализа и проблемите ти пак ще си останат на същото равнище и за съжаление ще продължат да те тормозят....
Не казвам , че съм бил в твоята ситуация \най-малкото нямам брат до себе си което е жалко \ , но от опит ти казвам , че на 16 нямаш особно обективна оценкя за околния свят....Дай си време , за да разбереш какви са правилните стъпки в твоя живот и ги направи....
Казвам ти и още едно нещо....Важно е да говориш....да извадиш преблемите си наяве...Направи си дневник....
ВАжно е също да намериш нещо , което те прави щастлива...Нещо което искрено ти запълва душата и правииш с удоволствие....Така винаги когато ти е кофти и света е крив можеш да изкараш всичко и да го претвориш в нещо красиво и положително....Това да си ядосан и света да ти е крив далеч не значи страдание....Занчи че трябва да катализираш тези сили и емоции в нещо полезно...Аз свиря на пиано когато ми е кофти...Това е нещото което правя от както съм на 7....

А и винаги има кой да те изслуша в интернет пространството ....Ти сама го каза....Важното е че такива хора съществуват макар и не физически до теб....

Успех...

oTPoBHa
09-23-2007, 11:08
копеле.. виж ся. секи си върви със собствено темпо. един съвет от мен - открий какво ти харесва и се стреми да бъдеш точно такава, смени и приятелската среда - тука една малка отметка - това няма да стане толкова бързо, колкот си мислиш, може да мине една година, докато започнеш да усещаш самата промяна, но преди всичко бъди вярна на себе си и те боли кура за останалите. аз бях по същия начин. при всеки рано или късно настъпва някаква промяна. при тебе е започнала именно тая промяна, в началото просто не можеш да разбереш кво ти става на тебе и кво за бога, на другите. останалите да го духат - щом не могат да те разберат, им го набутай в гъза - повече се едно не ги познаваш. дори и да ти говорят разни глупости - не им обръщай внимание, ти си си ти и след определен период от време (обикновено след около година, но това е доста относително) ще намериш хора, които да ти допадат и със които ще станете приятели. Има периоди, в които човек се "откъсва" от сегашната обстановка, защото тя не му харесва и иска да се промени. В това няма нищо лошо. Не изневерявай на себе си и останалите да го духат.. ако ти правят някви такива шибани номера и те карат да се чувстваш пълното лайно закво са ти? еби им майката.. излизай си самичка насам-натам, така ще предразположиш хората сами да дойдат при теб и да се запознаете. аз преди много обичах да ходя в парка.. и кво? нито една от шибаните ми приятелки (щото тогава за мен да си говоря с момче, аз, да имам приятел момче беше абсолютно невъзможно) не искаше да дойде с мен ей така, на чист въздух. аз тогава много обичах да нося удобни маратонки и си слагах много безпопасни игли по дрехите.. което те намираха за "грозно" . И тук ще отбележа - не съм била повлияна от никакъв музикален стил, защото аз просто тогава не слушах музика.
Решението - прави неща, които ти доставят удоволствие и ти харесват на теб самата. Останалото ще си дойде само.
Ае.. и не се спичай, живота не е толкова черен :wink:

love_sdv
09-23-2007, 19:31
има си една лафче... "като няма къде отидеш, ела на себе си"
и аз съм на 16, и аз понякога няма с кого да изляза, и мен момчетата не ме харесват, ама не съм си проплакала живота, ами гледам да направя нещо по въпроса... опичай си акъла и почвай да учиш... белким ти се напулни с нещо бедната "спечена" главица...

find_m3
09-23-2007, 19:44
На 16 съм,хепи?

Всъщност не знам защо belerofone си си едитнал мнението,прочетох го още вчера,мисля че беше най-смисленото което беше написано в тази тема.А другите..еми нямам какво да им кажа..трябва да порасвам на акъл явно.. :roll:

хепи съм баща ми се държи така с мене тебе брат ти .....

Forest_girl
09-24-2007, 10:30
Ами защо слушаш брат си?!
Не прави квото ти казва и това е! Ти си по-важна, нали? Трябва да му се опълчиш, иначе няма как да се оправят нещата! Успех от мен! :)

sladkish_14
09-24-2007, 12:53
Охх 50% с теб си приличаме :smt005 ..Ем нищо,бори се това да се промени и това е....Сама трябва да си помогнеш,никой друг няма да може да ти помогне :( (Личен опит :wink: )

UnKn0wN_
09-24-2007, 13:56
Хм,колко познато,ама колко мнооого,не е истина просто.Като почнеш от това,че винаги съм кротката,в училище само подигравки слушам вече втора година,това с брата,същата история.Само това дето приятелката ти се е разсърдила,че си отишла за снимките сама..и аз бих го направила и с една фр даже мн често се караме за това..Ся тука половината и на мене ще кажат,че съм лапе или нз си кво,еми да,такова съм..на 14 съм да си кажа...
За брата при нас е мн интересно.Днес може да си говорим на абсолютно всякакви теми (е,почти де),а на другия ден да се псуваме или въобще пък да не си говорим.Може да се караме за най-малоумни неща,като например снощи.Той играеша на няква игра на компа и аз влизам в стаята и се почна викането,че заради мене загубил..нищо не му казах,той си ме псува,аз си излязох и така..Въобще не му обръщам внимание.Наще мн добре знаят,майка ми даже понякога се опитва да му каже нещо,а той й рече 'Не говоря на теб' и тя ревне и нищо не става..на баща ми пък му е все тая и да се избием..
И аз така имам си 1 фр в нета,с която можех да споделям абсолютно всичко,но тя ест си намери друга и си ми го натяква,ся просто чатим от време на време,но не мога да споделям и с нея така..Ако искаш ми пиши ЛС,да ти дам скайп,може да говорим там.. ; ))