View Full Version : Проникване ??
sOOnia-haPPy
09-20-2007, 13:45
Въпросът ми е наистина мн наивен но все пак ще съм мн мн благодарна ако получа коректен отговор.
Възможно ли е да забременея ако той свърши на прашките ми...точно на входа на *****??
И въобще има ли някаква възможност спермата да проникне през дрехи /по приницип/ ?
Благодаря предварително
Мм мисля,че не .. но все пак избягвайте такива неща ... !
Не се притесняай то не стаа толкоз лесно един мой приятел опитваше 3 години сяка вечер докат оплоди жената ама той си имаше проблеми(спермата му беше рядка и сичките му сперматозоиди измираха по пътя) тей че не се притесняай
FelisDirus
09-20-2007, 14:40
разбира се, че може
сперматозоидите минават през всякакви препятствия докато не поразят целта !
(поне моите са такива)
като спартанци са !!! :smt005
:smt043
пич, радваш!
Momchence
09-20-2007, 14:50
разбира се, че може
сперматозоидите минават през всякакви препятствия докато не поразят целта !
(поне моите са такива)
като спартанци са !!! :smt005Оффф за кфо коркаш хората..поне накрая казвай, че се ебаваш, че някоя малолетна щи се върже и ше си докара психична криза, че и е капнало.
По темата. Не може...или вероятноста е 1 на 10000000000000 което пак значи невъзможно. Бебета не се праят толкова лесно!!! Има сигурно 87346587346575634789 такива теми реве ми се!!
Знаеш как се правят бебета нали? Как си представяш че сперматозоид може да мине през прашка, да се муши, да преплува цяла ти вагина, след което цялата матка и за капак половината ти флалопиева тръба и все още да е жив да оплоди тъпата ти яйцеклетка?
HouseSoul
09-20-2007, 18:08
Въпросът ми е наистина мн наивен но все пак ще съм мн мн благодарна ако получа коректен отговор.
Възможно ли е да забременея ако той свърши на прашките ми...точно на входа на *****??
И въобще има ли някаква възможност спермата да проникне през дрехи /по приницип/ ?
Благодаря предварително
Момиченце не се безпокой, не може нищо да стане,все едно слушам ако му духам и той ми свърши в устата, ще забременя ли? .... нищо не може да стане ...
Моля те мисли преди да пишеш,приятно е да мислиш :idea:
Golfadjiq
09-20-2007, 18:42
Не може!
Съгласен !