View Full Version : Да му лапам ли тестисите и да му правя ли свирка?
hi na vsi4ki!!!s edno mom4e hodim ve4e 1 god i p.toi iska da mu lapam!!az ne iskam 6toto sam samo na 13 :!: :!: :!: navsi4ko otgore mnoo go vazbujdalo da mu lapat teestisite!!! :-& :-& :-& ne moa da go napraaa!!!!!daite savet :!: plsnz kakvo da prava ili da go napraa ili da skasame :?: :!: :?: :!: :?: :!:
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
Дръжи си на позицията и, ако не ти харесва не го прави.На 13 си малка и по мое мнение, добре е, че го осъзнаваш.Ако скъсате заради това, негов си проблем!
лапай! колкото по-рано, толкова по-добре! :-({|=
EmO_KiD_;(
09-20-2007, 16:27
По-добре не го прави,ако той те оби4а няма да скъса с теб заради това!!! #-o #-o #-o #-o [-X [-X [-X [-X
ouT-oF(coNtr0L)
09-20-2007, 16:29
Много си МАЛКА!!В никакъв случай не го прави ..! По- добре да скъсате, според мен.Все пак ти си решаваш, но аз това те съветвам.П.П.на колко години е той?
Kras4eto_lp
09-20-2007, 16:40
Еми сопред мене няма нужда да късаш с него.Просто му кажи,че не си готова и вече ако той не те разбере го скъсай :wink:
Удари го бе :) покажи кой командва кой е мъжа у семейството :D
Don_mani
09-20-2007, 16:59
kusai ne se nasilvai da pravish neshto koeto ne ti haresva taka stavame robi na edno izmisleno obshtestvo 8)
HouseSoul
09-20-2007, 17:12
Както е казал един виден философ "Лапай чура животно!" :lol: Това в кръга на шегата... Абе ти пробвай пък може ти хареса де да знайш :lol: Мацо ти на 13 щом си пред такава дилема.... на 18 вече не те виждам .... :lol: :lol: :lol: :lol: :-D
rashito0o
09-20-2007, 17:14
ПфуУУу МаЛка Си Ве КажИ Му Че Неискаш Па ко те обича няма Да Скъса С тебе
Писнало ми е от тия отговори"Ако те обича няма да скъса с теб..дрън дрън " имаме си нужди пък и за 1 година,направо нз как е издържал :-s
Ми ти пък ако го обичаш що да не му духаш :?:
Глей са,ако тооолкова се отвращаваш недей,ма чак пък да късате е тъпо :!: Ма само после да не ревеш,че те е зарезал и се ебе вече с друга,ти си решаваш :idea:
DoomShadow
09-20-2007, 17:24
glupak, moqta q 4akax 3 godini !!
Еми попринцип щом обичаш някого може и вечно да си го чакаш,ама също така правиш всичко,за него..което би му било приятно(и на тебе също ти е хубаво само защото виждаш усмивката на лицето му..) Мисля,че още си малка изобщо да знаеш какво е любов и да правиш неща,който неискаш все пак си само на 13.. :-s (поправи ме,ако греша..)Така че по добре му кажи какво искаш и той ще си реши дали си заслужава да чака докато ти се почустваш готова или не.
Удари го бе :) покажи кой командва кой е мъжа у семейството :D
Съгласна :smt005
devil_feel_f
09-20-2007, 17:59
Според мен не бива да го правиш.Щом не си готова няма смисъл.А и си още малка.А ако той реши да скъсате заради това,това си е негов проблем.Никой не бива да се унижава по този начин-да правиш нещо,само защото някой си там така искал ...
Ейй на 13 си.За къде да бързаш.Кажи му,че не искаш пък от там на татака каквото ще да става!А приятеля ти на колко години е ... че ми стана интересно....дано да е над 15 сериозно !!
Fyrforanche
09-20-2007, 18:53
абе на мене ми е интересно той от къде знае че го възбужда точно да му лапаш топките...смисъл ако е колкото тебе едва ли са му правили такова нещо преди
относно теб-не го прави ;)
налапай идвете ако можеш ги глътни
не се излагаи малка си! ако той има по сериозни намерения към теб ще разбере че неискаш и няма да повдигне тази тема повече
налапай идвете ако можеш ги глътни
:lol:
Homunuculus
09-20-2007, 21:56
Ето как ще се проведе разговора:
-Лапай!
-Не искам!
-Лапай!
-Не мога!
-Лапай!
-Миришее!
-Лапай!
-Добре...
И след това малко звуци типични за даваща се котка....:) и си представям на края култувата реплика...: Лапай чИ капиииии
сега сериозно: Той тоз твоя човек може да иска много неща...ако ти не се чувстваш че си готова и че го искаш му кажи да си лапа топките сам!
1337 user
09-20-2007, 22:58
при свирка да му лапаш топките?!?
супер абсурдно е да му доставя някъф кеф :>
scorpias
09-21-2007, 01:26
лапай! колкото по-рано, толкова по-добре! :-({|=
Sweet__baby
09-21-2007, 05:20
Нали се сещаш, че ако му откажеш и ако той ти каже: "вече не искам да съм с теб" е било, защото едва ли не ще те използва да му духаш и след време да се е*ете! :roll:
Не се давай да му е гадно :)
mariicheto_mimi
09-21-2007, 06:24
IZVINQVAI MNOGO AMA I AZ SAM NA 13 i moga da ti kaja 4e mnogo dobre znam kakvo e da si vliyben kakto sigorno znae i tova momi4e az do takava stepen obi4am oshte bivshoto si gadje 4e oshte kato go vidq zapo4vam da treperq i v glavata mi samo 4yvam kak s1rtzeto mi pravi typ typ typ .....
SilverAngel
09-21-2007, 06:41
както си решиш ;)
+1 :-D
meaningless
09-21-2007, 06:48
IZVINQVAI MNOGO AMA I AZ SAM NA 13 i moga da ti kaja 4e mnogo dobre znam kakvo e da si vliyben kakto sigorno znae i tova momi4e az do takava stepen obi4am oshte bivshoto si gadje 4e oshte kato go vidq zapo4vam da treperq i v glavata mi samo 4yvam kak s1rtzeto mi pravi typ typ typ .....
И това какво общо има със свирката? :roll:
-> Не си длъжна да правиш нищо. Мисля, че той ще преживее и без свирка, ако тръгне да умира - тогава. Щом не искаш, няма да му духаш, естествено.....
както си решиш ;)
+1 :-D
:-D :-D еми да
Ето как ще се проведе разговора:
-Лапай!
-Не искам!
-Лапай!
-Не мога!
-Лапай!
-Миришее!
-Лапай!
-Добре...
ПОсле ще и вика
-пускай!
-не искам
- пусни ми я ма ...
-не мога..
-защо,,
-заклещих се !!
imortallove
09-21-2007, 21:54
Не го прави малка си още ! И ако на твоя приятел не му изнася да се изнася така му кажи . Това , че той иска някакви простотии от теб незначи че ти задължително трабва да му се връзваш на акъла ! Просто няма смисъл [-X
bloodranger
09-21-2007, 22:15
Ostavete decata da se obi4at
A i pri polojenie 4e q q iztraql takvaz 1 godina dali darji na neq e malko tup vupros nali :smt017 :smt017
+tva 4oveka iska svirka ne da i opne strunite :smt005 :smt005 :smt005
Punkstyle
09-22-2007, 06:30
Лапай чушката бе нема умреш ;)
alkobalko
09-22-2007, 06:42
Според мен си още малка дори за гадже, да не говорим за секс и свирки. Не го прави щом не ивскаш. Ако той те обича ще те разбере. Ако не, протсто не е бил човека.
marina star
09-22-2007, 06:45
mn ti e rano i za lapane i za testisi i za vsi4ko ostanalo svarzano sas sex,a i 6tom ne iska6 da go pravi6 otstoqvai si mnenieto i jelaniqta :wink:
minava6t 4i4ko :)
09-22-2007, 07:35
Както е казал един виден философ "Лапай чура животно!" :lol: Това в кръга на шегата... Абе ти пробвай пък може ти хареса де да знайш :lol: Мацо ти на 13 щом си пред такава дилема.... на 18 вече не те виждам .... :lol: :lol: :lol: :lol: :-D ](*,)
какво стана с това поколение..акъла ми не го побира #-o
DoomShadow
09-22-2007, 07:59
:mrgreen:
sasha_90
09-22-2007, 08:16
Щом не искаш не му лапай.Той ако те зареже заради това значи не е за теб и е идиот.
CrazyBear
09-22-2007, 09:45
glupak, moqta q 4akax 3 godini !!
DoomShadow i ne si i kra6kal 3 godini?!
marakuq_baby
09-22-2007, 10:10
не прави нищо против волята си! :smt018
sh3_1s_7h3_0n3
09-22-2007, 10:45
НЕ го искаш - НЕ го правиш! Никой не може да те задължи! За Бога, а и ти си само на 13! :shock:
Мисля, че всички са на 1 мнение по въпроса и няма да получиш по-различни отговори, затова и заключвам темата...