Влез

View Full Version : Има ли?!

linka92
09-20-2007, 17:10
Здравейте.Искам да ви попитам дали има керамична преса с приставка за вафлички? :roll: Защото,когато ходих в Техномаркет да си взема преса(керамична е,но няма приставка) не видях такава!Та искам да и попитам има ли въобще и на каква цена е?Моята беше 75лв. на Philips,но както казах вече няма приставка(само за изправяне е)!

Предварително ви благодаря за отговорите! \:D/ =D>

Maluk_me4y
09-20-2007, 18:18
МИсля че няма.. абе какво е тфа.. ВАФЛИЧКИ> Супер тъпо, смешно и наконтено ми изглежда..каде каде.. по секси е да си права! НЕ се излагайте момичета!! ;)

linka92
09-20-2007, 19:35
МИсля че няма.. абе какво е тфа.. ВАФЛИЧКИ> Супер тъпо, смешно и наконтено ми изглежда..каде каде.. по секси е да си права! НЕ се излагайте момичета!! ;)

Има едно НО обаче.Но когато си всеки ден права искаш и малко разнообразие,нали така!?Поне на мен ми писна!Аз лятото бях спряла да я изправям,беше станала почти до кръста,но сега преди у-ще я постригах малко под раменете и пак започнах да я изправям,защото не е нито къдрава (с хубави оформени къдрици),ами отгоре е права и отдолу тук-таме се намира къдраво,и то някакво хвърчащо,такова :lol:

IKisseDAGirL
09-21-2007, 11:41
Eдна моя приятелка има такава, каквато описваш - керамична с приставки. Значи все пак съществува :wink:

Sweetlove1990
09-21-2007, 13:05
От много време си търся такава обаче не намирам никъде. Аз поне не съм виждала...мисля, че няма.... :(

Marge
09-21-2007, 13:35
Има, аз имам. На Elekom или-както-там-беше е, ама тази по-малката. С керамични приставки и има две за онова къдравото :wink:

Reed
09-22-2007, 19:11
Не е логично да няма...ддз :roll: потърси..

christina_aguilera
09-22-2007, 19:46
Естествено, че има :P Ти на фризьор не си ли ходила? Аз имам даже две със всякакви приставки (и за изправяне, и за различни видове "вафлички", само дето едната е малко счупена и сега ползвам здравата). Моите са мн обикновени, твоята явно е професионална, с големи плочки, моята е с малки :( ама карай. Не знам каква търсиш, професионална ли?

Devilka
09-23-2007, 11:59
Аз имам такава.С 4 приставки е и е много широка.Професионална е,само че е доста скъпичка.

maini4ka_sladka
09-24-2007, 20:44
аз нз от къде си ти но аз знам в Пловдив къде се продават такива преси и са до 30 лева мисля

Nicole_Richie
09-24-2007, 21:02
mislq che ima

OtherDimension
09-24-2007, 21:06
вафличките са грозни.. какво ги харесвате толкова? :-s

fti4ka
09-24-2007, 21:25
абе това не ви ли изтощава много косата?..

sh3_1s_7h3_0n3
09-25-2007, 03:31
аз нз от къде си ти но аз знам в Пловдив къде се продават такива преси и са до 30 лева мисля

до 30лв и керамична, че и с приставки - да, да!

работата е там, че вафличките се използват и за обем в корените на косата... така че да не изглежда 'сплескана' отгоре...
а не да си направиш цялата коса на 'вафлички', което и на мен не ми харесва [-(

ПП пък авторката поне да напише от кой град е...

maini4ka_sladka
09-25-2007, 05:45

до 30лв и керамична, че и с приставки - да, да!

работата е там, че вафличките се използват и за обем в корените на косата... така че да не изглежда 'сплескана' отгоре...
а не да си направиш цялата коса на 'вафлички', което и на мен не ми харесва [-(

ПП пък авторката поне да напише от кой град е...

Не казвам, че пресата е професионална. Просто е керамична. Но няма тефлоново покритие или нещо от сорта. Има 2 години гаранция и нагрява под 1 минута. Мога да го кажа, защото имам такава. Взех си я за 28 лева. Каквото искате си мислете. Имала съм и преса с метални плочки, но тази е далеч по-щадяща и по-добре изправя косата...

xXxScreamxXx
09-25-2007, 09:24
Mi 6tom v kuptiqta e nqmalo ne mi se vqrva awe vafli4ki ... q po dobre izpravena si stoi ne se izlagai

miminia
09-25-2007, 09:53
Ммм аз имам една ,ама не знам на ква марка е нито дали керамична или плассмасоваа ...... ъЪъъ :lol: ...... имам 4 поставки 3 за къдрене и една за изправяне .......ъЪъъъ........ дам :smt005

fuckyouuuu
09-25-2007, 20:36
аз съм от пловдив..та къде казваш ги продават, да не е там до природонаучния музий :roll: ....?

maini4ka_sladka
09-26-2007, 08:57
не, там са професионалните. има в подлеза на централна гара магазинчета за техника. дадоха ми мисля 2 години гаранция :) пресата върши отлична работа. магазинчетата са 2 :) избираш което си харесаш :)))