Влез

View Full Version : Възможно ли е?

kPuCkA
09-20-2007, 18:53
Та...възможна ли е любовта от разстояние?Но говорим за огромно разстояние като 400км в моя случай примерно.Ужасно е! Аз съм от Варна,той от Пловдив.Има ли бъдеще връзка където двама души могат да се виждат най-често по 1 път на месец и то за няколко дена,аз мога да ви кажа...мн е изтощително.Нали все пак най-близкия и обичам човек е ,за да те подкрепя,за да е до теб в тежък момент,а не сами я той да създава този тежък мемонт само и единствено със своята липса.Кажете вие какво мислите,ще ми е от полза,благодаря предварително

koalka
09-20-2007, 18:57
Общо взето е възможно...нали вие имате връзка в момента?
Но все пак аз бих се замислила дали да имам такава връзка, определено ще ми е трудно.Все пак един път в месеца въобще не е достатъчно и скоро време нещата може би ще приключат.Това за мен не е ходене, ти се виждаш по-рядко с него, от колкото примерно с приятелите ти, а той ти е най-скъпият човек.И все пак няма смисъл да прекратявате връзката...щом и на двамата така ви е добре.Но в един момент ще усетите трудностите и дано ги преодолеете.Плюс това, през това време може да срещнете други хора и обстоятелствата да ви отдалечат.

kPuCkA
09-20-2007, 19:02
Имаме връзка...да,обичаме се...да,и не мисля че бихме могли да погледнем към други хора в такъв момент,просто значим супер много един за друг.В момента положението е такова,да се виждаме толкова рядко,но вярваме че скоро ще дойдат по-добри моменти и ще бъдем заедно за по-дълго време....I hope so [-o< :smt057

VeSna
09-20-2007, 19:09
Аз имах такава връзка (както я наричам аз - телефонна любов) и да ти кажа честно когато човека не е до теб,а ти е нужен - ти се справяш - нали? От това следва - колкото по-дълго си сама (сте далече) ти се научаваш да живееш сама ииии от това следва - ЧУВСТВАТА УМИРАТ!!! Просто знам ли... подсъзнание... Така поне е според мен.

koalka
09-20-2007, 19:16
Имаме връзка...да,обичаме се...да,и не мисля че бихме могли да погледнем към други хора в такъв момент,просто значим супер много един за друг.В момента положението е такова,да се виждаме толкова рядко,но вярваме че скоро ще дойдат по-добри моменти и ще бъдем заедно за по-дълго време....I hope so [-o< :smt057
И да сте заедно дълго време...вие не се виждате.Знаете, че там някъде има човек, когото обичате, но не се виждате месец.Не умаловажавам чувствата ви, не ме разбирай погрешно.Да, но сега не бихте погледнали други хора.А какво ще стане примерно след 1-2 месеца...

MiMcHeToOo
09-20-2007, 19:22
сигурно е възможно след като се виждате дори и за малко ;)

w0sh
09-20-2007, 19:25
Ми не.

Ihateallteen
09-20-2007, 19:34
вие на колко години сте всъщност? защото за зрелите хора разстоянията не са проблем.

sh3_1s_7h3_0n3
09-20-2007, 19:47
чувствам се като герой... имах такава връзка, борих се за нея и бях щастлива...
километрите бяха много повече, срещите по-нарядко, но все пак достатъчно, за да не се изгуби 'тръпката' и чувствата да умрат...

вие хленчите за 400км... при все, че 'уж' се обичате...
как може да имате 'връзка' и да мислите за 'края'... и за всички други спънки, които ви пречат.. колкото повече се задълбавате в пречките, толкова повече причини ще намерите да не сте заедно и 'края' наистина да настъпи...
радвайте се на любовта си, на чувствата си... и не задълбавайте к'во било разстоянието... някои пък са близко един до друг, но им пречат куп др работи, за да са щастливи 'заедно'... пхах...

пък аз няма да спра да повтарям като развален грамофон, че има ли достатъчно силно желание човек, винаги ще намери начин...

KisskilleRcHe
09-20-2007, 19:49
Да има бъдеще такава връзка. На мен най-хубавата ми връзка беше така... И то се виждахме мн по рядко.

nedincetoOo
09-20-2007, 20:35
Писала съм специална статия за това в едно списание. Абе какво да ти кажа... възможно е! Всичко е възможно стига да го искаш. Това за растоянията наистина си е проблем ама вие се обичате и ако и той изпитва същото няма да е голям проблем. Сега зависи и от годините ви. Примерно това може да е само началото. После можете да учите заедно. Всичко е възможно. Хиляди мои приятелки имат гаджета в други градове и, честно хващат си други без той да знае! Още хиляди мои приятели изневеряват на гаджетата си от други градове! Все пак всичко си зависи и от неговите чуства. Ако ти толкова го обичаш само можеш да се надяваш той също да изпитва такива чувства към теб. Всичко зависи от нещата които изпитвате. Ако се обичате разстоянието скоро няма да има значение и може някой ден да заживеете в един град. :wink: :wink:

Lov3Don`tCosT
09-20-2007, 21:12
Az sam po sashtiq nachin samo che pri men raztoqnieto e po - golqmo.. Nedopuskai da pochnete da gubite vrazka edin s drug, kakvato i da e tq telefonna internet satelitna ... Togava pochvate da se zabravqta i stava stranno i nelovko kato se vidite, no inache moje razbira se daje taka e po interesno .. Krepi se interesa 8)

teenkopele
09-20-2007, 22:39
400 км ми звучи нищожно на фона на това, което е при мене- 7000+ мили. Щом на такова огромно разтояние могат да виреят чувства, та дори и да се засилват, можеш сама да си направиш изводите. :wink:

~°Sweet Sacrifice°~
09-20-2007, 23:43
Определено е възможно...