View Full Version : Само приятелки...?
Здравейте. Малко съм объркана, така че моля да ме извините ако пиша не дотам разбрано. Така... да видим откъде да започна... Сестрата на моя приятелка(да я наречем С.) си има много добра приятелка(тя ще бъде П.) от друг град. И двете учат тук, в София, в един и същ университет. Тази година завършват. Въпросната П. е у тях толкова често, че вече са я възприели като третото дете в семейството. До преди няколко дни и аз я възприемах така, но... Един ден моята приятелка (А.) й беше взела телефона, понеже нейният беше на ремонт, ей така да го ползва. Разглеждам го аз, картинки, мелодийки, а-у, знаете как става. Ама пусто му любопитство, много гаден навик имам, чета на хората смс-ите, които ама грам не ме засягат. Че аз почти не я познавам мацката, слабо ме вълнува кой и какво й е писал, ама на, да четем. И какво мислите. Смс-и от С. На пръв поглед френдски закачки, всичко наред. Ама защо ли задълбах... Ще ви цитирам горе-долу каквото съм запомнила: "Милата, и аз пътувам, само че в друга посока :( Много ми липсваш вече, идвай си. Обичам те!" ; "Липсваш ми. Чакам те да дойдеш, за да те гушкам и цункам. Обичкам те, бонбон!" и това, което ме хвърли в оркестъра: "Днес чух, че е много хубаво да чуеш от някой, че ти си всичко за него. Знам, че може би звучи прекалено силно, но след като се замислих, осъзнах, че мога да ти го кажа съвсем искрено и с ясно съзнание. Ти си всичко за мен! Благодаря ти! Честит празник!" и това изпратено на 14.02. После изпратените (мамицата му и любопитство) повече, но се въртят около това, че си липсват, че се обичат, че се целуват... и един по-съществен, нещо от рода на: "Като нямам място в сърцето ти, как така трурдиш, че съм всичко за теб? Не позволявай на разстоянието да ни раздели!" Виждали ли сте приятелки (големи жени вече, не лигави чалгаджийски тийнки /~BiChkAm Ta mNoyyYYy~/, не целя да обидя никой) да си пращат смс-и само "Обичам те!" ; "Ти си моят ангел..." ? Аз не съм....
Не знам всъщност какво искам от вас, дали да потвърдите версията ми, или да я отхвърлите... Кажете ми според вас това само приятелки ли са или нещо в повече?
Емиии :smt016 :smt016 :smt016 :smt016
Бати приятелството...Няма кфо да кажа просто.. Ужасен ужас :smt011 :smt017
Теб пък кво те бърка кви са им отношенията? Не стига, че по най - просташкия начин си се ровила из телефона и ами сега и да се ровиш и в личния и живот опитваш!!!
MiMcHeToOo
09-20-2007, 19:38
еми може и да са обърнали резбата..
a be tfa nqma nikfo zna4enie az s edna fr ebati suob6teniqta si pi6ehme i kvo ot tova i iame ebati snimkite ama tfa nezna4i ni6to :D vij maika mi kato vidq snimkite mi vika kvo e tfa i az ligav6tini samo 4e sled vreme imah smu4ka xaax i kazah 4e e ot tova momi4e xaxa i maika mi mai si be6e pomislila 4e sum oburnala rezbata pxahaxphpxa
И да са и да не са обратни.. какво те бърка теб??Не можеш да спиш вечер или какво?? Да си живеят животът и толкова .. не мога да разбера къде ти е проблема в цялата тази работа ?? Много ме дразнят толкова любопитни хора , то любопитство добре , ама твоето е наглост ..
nedincetoOo
09-20-2007, 20:25
Оф... ако са големи жени, незнам... Обаче ако примерно за някъде на 16-19 години, се и съвсем нормално. Вобще можеш да си 100% сигурен, че са САМО и единствено приятелки! Съвсем нормално е. И аз се учудих, че мои приятелки само такива смс-и и само такива. Като се видят се целуват (по устата), само "Обичкам те! Мило страшно те обичам" и некви такива а съм абсолютно сигурна, че не са лезбийки, защото всяка си има гадже, а гаджетата им въобще не могат да се оплачат, защото съм приятелка и с двамата и те са удивени, колко хубаво се целуват и некви такива. Абе въобще... Ама все пак не знам, в твоя случай може да е различно!
Може и да са нещо повече, а може и да са много близки.Какво значение има, искаш да разбереш пак от любопитство, ама няма как да стане, защото никой тук не може да ти каже. :wink:
meaningless
09-21-2007, 06:52
Ммм това не е гаранция. Примомичетата границите между приятелство и инитмни отношение често се размиват. Имам 2 приятелки, които са си само приятелки, но въпреки това си говорят неща, подобни на тези от смс-те. И когато се бяха скарали, едната беше писала "Още помня първия път, когато те видях пред Учителската, бла бла ...", което мен ме стресна малко, но просто такива са отношенията им....
А и в крайна сметка, мисля, че любопитството ти е малко в повече ;) Дори и да са повече от приятелки, това си е тяхна работа. :)
DarknessInside
09-21-2007, 07:32
a be tfa nqma nikfo zna4enie az s edna fr ebati suob6teniqta si pi6ehme i kvo ot tova i iame ebati snimkite ama tfa nezna4i ni6to :D vij maika mi kato vidq snimkite mi vika kvo e tfa i az ligav6tini samo 4e sled vreme imah smu4ka xaax i kazah 4e e ot tova momi4e xaxa i maika mi mai si be6e pomislila 4e sum oburnala rezbata pxahaxphpxa
Ето точно за тези тъпи лигави тиийнки става въпрос по нагоре...мила,не се обаждай ако обичаш...
т
ва е съвсем нормално. имам 2 приятели,всъщност едната е моя много добра приятелка, а с другата не се познаваме много.и те двете са страшно близки. ако видиш какви смс-и си пращат...ама са просто приятелки т'ва е на 100% :)