Влез

View Full Version : Липса на оргазъм

09-20-2007, 19:50
"Една от причините за липсата на оргазъм може да се крие точно в това - стремежа да дадеш същото внимание, което получаваш, пречи да се отпуснеш и да усетиш с всичките си сетива удоволствието от докосването."
Мислите ли, че това е вярно?
Нямам никак богат сексуален опит (на 16 съм, момиче) и всъщност до сега не съм получавала оргазъм по време на секс и се чудя дали не е за това, че явно не мога да се отпусна достатъчно и мисля повече дали на него му е хубаво и за неговите усещания :roll: .

Diva4e
09-20-2007, 20:13
така е :)отпусни се,не мисли за него,мисли за себе си,на теб какво ти харесва накарай го да прави това което мислиш,че те възбужда и това което ти се иска!Дай воля на фантазиите си .При мен така се получи.Ако тряба и ти се стимолирай като се пипаш там долу ... нищо срамно няма !Успех

Golfadjiq
09-20-2007, 20:46
така е :)отпусни се,не мисли за него,мисли за себе си,на теб какво ти харесва накарай го да прави това което мислиш,че те възбужда и това което ти се иска!Дай воля на фантазиите си .При мен така се получи.Ако тряба и ти се стимолирай като се пипаш там долу ... нищо срамно няма !Успех
\:D/ +1 Прави това което те възбужда най-много и мисли за себе си!
Успех :wink:

Peshito
09-20-2007, 20:59
Да не ти пука

Homunuculus
09-20-2007, 21:49
Минаха почти 2 години преди приятелката ми да изпита вагинален оргазъм...не е толкова лесно колкото при момчетата...просто Relax and Enjoy!!!!!

SilverAngel
09-21-2007, 06:54
...просто Relax and Enjoy!!!!!

+1