Влез

View Full Version : Много странна ситуация !

vErY`sAd
09-20-2007, 22:17
Като за начало искам да кажа няколко неща за себе си - аз съм момче на 18 години и си имам сериозна приятелка от повече от 1 година с която водим пълноценен сексуален живот.

Нека минем към същността на въпроса и нещото, което ме накара да потърся помощ. Преди 2 дни бяхме на купонче с момчетата от компанията. Изля се доста аклохол, доста трева се изпуши... много музика ... изобщо както трябва всичко...
Проблема идва от факта, че явно съм прекалил и не помня нищо (което чесно казано много рядко ми се случва!) и на сутринта се събудих под завивките на едно момче (един от най-добрите ми приятели - Страшко)((забравих да си кажа името - Йонко се казвам)). Бях по гащи, той също! Много се притесних, всички спяха още... станах и отидох до тоалетната да се измия ... тръгнах да пикая и беше като градинска лейка и половината беше извън чинията (така ми става след бурен секс с приятелката) ... тази мисъл направо ме побъркваше, но не споделих с никой. Не мога да си представя да правя секс със същия пол - дори да ми зависи живота от това.
Не говорих дори и със Страшко, защото си помислих че не помни или че просто не е станало нищо страно. Днес обаче бяхме на кафе с компанията и видях че той ме гледа странно (някак ... не знам и аз как - гейски поглед... странно но вече всички понятия са ми объркани) и това супер много ме притесни. Не знам как да постъпя ... може би той е гей... може и да е в същата ситуация и да се притеснява също като мен. Не искам да казвам нищо на приятелите си, защото ще им се промени мнението ако разберат че съм спал с момче (в което даже не съм сигурен) ... ами приятелката ми - не мога да я лъжа (за мен доверието е най-важното нещо в една връзка и никога не съм я лъгал за каквото и да било), но от друга страна как би реагирало едно момиче като разбере, че момчето с което ходи вече повече от година и ОБИЧА (аз я обичам и съм сигурен, че и нейните чувства са същите), е имало сексуален контакт (повтарям - не съм сигурен дали е така, но някакво вътрешно чувство ме кара да вярвам, че съм го направил) със същия пол.

В най-добрия случай, Страшко ще помни случката и ще ми каже, че нищо не се е случило, и че погледите са били с простичката цел - ДА МЕ ПСИХИРА!

В най-лошия случай, гореспоменатото лице ще помни случката и ще ми каже, че съм прав в опасенията си, и че е била доста БУРНА нощ. Тук идва следният момент - дали той и гей и ме желае, или пък и той е силно притеснен и не иска да се разчува за случилото се!

Твърдо съм решил утре да говоря с него - каквото и да ми каже ще е по-добре, от колкото да се измъчвам в опити да си спомня какво се е случило през онази нощ!

Като се замисля ... не знам защо пускам тази тема - може би просто искам да споделя с някой...

А-а-а-а ами ако ми каже, че нещо се е случило, но не иска да се разчува (и аз не искам разбира се). Каквото и да е не смятам да лъжа гаджето си ... може ли някое момиче да ми каже как би реагирала ако попадне в подобна ситуация ?!?! Ако обичат ПЕДАЛИ и момичета под 16 да не оставят некомпетентни коментари или любовни предложения!!! Искам да напомня, че случката не ме прави ГЕЙ ... или поне така мисля... абе.... ХЕТЕРОСЕКСУАЛЕН съм !

Отивам да лягам сега. Молете се утре като се върна от кафето със Страшко да нося добри новини... ще очаквам и коментари...

Homunuculus
09-20-2007, 22:20
Бии си два шамара сам след това се удари с клавиатурата по главата и си натопи гъза в леген със студена вода...това би трябвало да те изкара от матрицата :roll:

INVOKER
09-20-2007, 22:28
Бии си два шамара сам след това се удари с клавиатурата по главата и си натопи гъза в леген със студена вода...това би трябвало да те изкара от матрицата :roll:

Не виждам смисъл да разваляш темата - ситуацията е доста сериозна и мисля, че е редно да проявите малко разбиране към проблема...

lucka
09-21-2007, 05:02
i nali znaesh toq det e** ne e gei.. pak kolkoto do mackata... ako beshe s momiche prespal shteshe da e drugoa situaciqta... ama shto e s.... aide ne e sigurno... nqma strashno :} i drug pat po poleka s opiqtnite veshtestva :}
CoRrEctEd bY sexta
точка 2 от правилника

mariicheto_mimi
09-21-2007, 05:33
spored men shte e nai-dobre ako i priznaesh a tova moje da stane po sledniq na4in

1vo-pokani q yvas yj da se vidite posle i obqsni vsi4ko kato neizpysnesh da kajesh 4e si se bil napil obqsni i pak 4e tq e vsi4ko za teb i obshto vzeto tova e :D

Shadow_Walker
09-21-2007, 08:31
Каквото станало станало.Бил си пиян.Не си го слагай на сърцето.
Все пак говори с тоя Страшко, че да разбереш какво е станало и дали той изобщо помни нещо..
А на приятелката не казвай - няма смисъл.

quench
09-21-2007, 08:43
sorry, you are gay now

:twisted:

http://youtube.com/watch?v=kfx5fQtYtQE

http://youtube.com/watch?v=sRRz7ZlExoY

8)

free_spirit
09-21-2007, 09:13
Кофти ситуация за всички... как бих реагирала-първо ще си умра от смях, после ще поговорим и действително ако е бил активната страна,може би ще го отдам на алкохола,защото човек в такива моменти прави неща неприсъщи за него,въпреки,че ако беше спал с жена един грандиозен скандал не би ти се разминал,ако ще и да са те подменили извънземни. 8-[ Смятам, че мацката би трябвало да го приеме като пиянска глупост. Е аз кавам всичко това,без да ми се е случило,но мисля че ако няма други обстоятелства,отежняващи вината така бих реагирала. А ако нищо не е станало просто можете да се позабавлявате на притесненията си :D късмет и драсни как е минало с приятелчето кафето.

sladur4eto_f
09-21-2007, 09:13
Все пак говори с тоя Страшко, че да разбереш какво е станало и дали той изобщо помни нещо..

ne sam saglasna [-( spored men trqbva da i kaje6 otna4aloto moje da go prieme malko stranno no posle 6te i mine ne se pritesnqvai po dobre i kaji

KimBerLy1912
09-21-2007, 15:00
Аз не знам как бих постъпила ако гаджето ми влезе през вратата и ми каже че е правил секс със мъж :-k Дано не ми се налага да разбирам...
Преди да се панирваш и да се чудиш кфо е станало...все си мисля че би трябвало да има начин (МЕДИЦИНСКИ :!: ) ,чрез някакъв вид изследвания и да се разбере дали си правил секс със своя приятел...но да поговориш с него също е много добра идея...
Не искам да бъда лицемерна и да ти казвам че чувствата на момичето няма да се променят ако разбере...Защото вероятно ще се променят....Просто цялата случка е доста странна...и надявам се да не е ебавка...но ако наистина се обичате много може би тази случка само ще засили любовта ви....Нека бъдем оптимисти...Ти дори не си сигурен че нещо е станало между тфоя приятел и теб....В общи линии горе главата и стискам палци за успешен изход от ситуацията :smt006
ПС:Друг път не прекалявай с алкохола и тревата! :smt018

iveto89
09-21-2007, 16:04
dosta nepriqtna situaciq..az ne bih reagirala mn pozitivno i ne znam...moje bi 6te go preglutna,no 6te izpitvam edno stranno 4uvstvo i 6te se samnqvam v nego,v negovite predpo4itaniq...nz ..ne moga da precanq i ne iskam da mi se nalaga.surde4no ti jelaq..tvoite opaseniq da sa pogre6ni.mn kusmet

&ILoveU2
09-21-2007, 16:31
ае от един път гей се не става :smt005 :smt005 :smt005
да ама често се чудят дали от 2 пъти се става :wink:
иначе по темата - ако не си сигурен че е станало няма нужда да казваш на приятелката си. Аз например не се смятам за някаква консервативна, но бих реагирала малко рязко. Нямам нищо против гейовете, но не ги искам за гаджета =;

FrosTDeViL
09-21-2007, 17:42
sorry, you are gay now

:twisted:

http://youtube.com/watch?v=kfx5fQtYtQE

http://youtube.com/watch?v=sRRz7ZlExoY

8)

човека си излива душата ти му се подиграваш тцтццт той иска малко разбиране а ти му забиваш кол в гърба :smt012

Shadow_Walker
09-21-2007, 18:33

ne sam saglasna [-( spored men trqbva da i kaje6 otna4aloto moje da go prieme malko stranno no posle 6te i mine ne se pritesnqvai po dobre i kaji

Докато четох цялото това (и честно казано ми беше доста смешно...) до мене беше една съученичка (ъъ бяхме в муждучасие, а след тва имахме инфо), която заяви, че ако чуе такова нещо от приятеля си ще се гръмне =]

moncho
09-21-2007, 18:42
думичка да не споменаваш на твоита приятелка та ти дори не си и сигурен забрави всичко и друг път внимавай с тревата и алкохола

drfatt
09-22-2007, 02:25
http://youtube.com/watch?v=3uxTpyCdriY

shaka_kan
09-22-2007, 08:32
Situaciqta e dosta smaiva6ta! Saveta mi e, parvo0 g0v0ri s tv0q priatel za da razbere6 kakv0 t04n0 se e slu4il0, ak0 iz0b6t0 i t0i p0mni! 4ak sled t0va kaji kakvo se e slu4il0 na priatelkata si... nqma smisal da krie6 0t neq ili da q laje6! az sum mn pr0tiv lajata!!!!! A kak 6te reagira, sam0 ti m0je6 da predp0l0ji6..ti q p0znava6, ne nie! Ak0 vse pak e stanal0 ne6t0 mejdu teb i priatelq ti, pri p0dh0dq6t0 p0dbrani dumi m0je sp0k0in0 da ubqsni6 situaciqta! Pi6i na vsqka cena kakv0 e stanal0! Kasmet!

rame
09-22-2007, 09:37
И аз по принцип съм за откровеността,и ако приятелят ми е бил с друга е важно да ми каже :? Но за такъв случай-щом е сигурен,че не е гей,и че няма да се повтори-по-добре да си мълчи,щото-нз как ще го приема :smt011

INVOKER
09-26-2007, 20:26
Значи ситуацията стана точно, като някакъв латиноамерикански сериал...
Отидох със Страшко на кафе и бях супер притеснен... сигурно 10мин. никой нищо не е казвал и накрая се ядосах и му казах следното: "Кажи ми сериозно, дали помниш какво е станало на партито преди няколко дни" .. и той ми каза - ДА.
Казах му, че не помня нищо и искам да разбера какво точно се е случило и той ми каза следното: "Аз съм ГЕЙ и онази вечер спахме заедно..." в този момент го прекъснах и казах: "Аз обаче не съм.." ... тогава стана най-странното нещо ... приятелката ми (Стефка) се показа и седна между нас двамата на масата.
Каза ми, че знае какво точно се е случило между мен и Страшко, и че не ми се сърди. Казах и, че я обичам... тя продължи: "Тъй като си ми изневерил сега искам нещо от теб!". Аз разбирасе и казах, че съм готов на всичко за нея... тя ме попита дали съм сигурен, и аз го потвърдих.
Каза следното: "Искам да правим тройка със Страшко" (през това време той стоеше на масата до нас, а аз даже бях забравил, че съществува, докато не ме сполетяха последните думи на Стефка).
Това ми дойде като гръм от ясно небе... но се съгласих... И така... снощи отидох в дома на Стефка и няколко минути по-късно Страшко пристигна. Аз бях смутен от мисълта за предстоящото, но на тях двамата явно не им правеше особенно голямо впечатление.

На кратко за сексуалният контакт... аверката ми започна да ме гали все по-близо до дупката дето се намира под кръста... започна леко да прониква с пръст в мен (Никога досега не сме правили нищо подобно и никога повече няма да го направя ...). Беше ми много странно но не мога да го нарека неприятно... по едно време (както си го правехме с аверката ми) в стаята тихо влезе Страшко - с нахлузен КАПУТ и готов за действия... долепи се до мен и започна нежно да ме гали (нежно за него ... за мен отвратително), но аз не се отдръпнах.... после започна да си "ИГРАЕ" с пениса си и с "ДУПЕТО" ми... и накрая започна да ПРОНИКВА... стисках зъби и нищо не казах, но вътрешно ми се изкаше да крещя!!! Това бяха най-неприятните 17мин. в живота ми - толкува му трябваха за да стигне до огразъм...

Свърши в мен и на аверката ми внезапо и мина мерака за СЕКС... сякаш цялата тази работа беше с цел да бъда наранен и осквернен... оставиха ме сам в стаята ... облякох се и си тръгнах без да им кажа нищо...

Щом момичето с което ходих повече от година е способно на такава гавра с мен ... какво да кажа за някой който изобщо не ме познава... мисля, че трябва всеки един от нас да си зададе следния въпрос: "Кой съм аз и защо обществото ме принуждава да мисля само за себе си и да тегля всички останали НАЗАД?"

Сбогом на всички !!!!

punkrock
09-26-2007, 20:40
Да ти имам и въображението :-D
Слез на земята, кви са тея глупости е

free_spirit
09-26-2007, 21:34
:shock: 8-[ :D еинтересноооо :smt005 :smt005 :smt005

crs
09-27-2007, 05:45
ами незнам какво да ти кажа..не съм пушил трева и няма да пуша ...така,че тези неща вредят на човека ....та мисълта ми не се знае какво се е случило,но според мен няма нищо .ама знае ли се.... :-s

swords1010
09-27-2007, 08:11
Не ми се струва никак реално, но ако се е случило, защо не говориш с тях? Попитай ги какво са целяли с тази "тройка". :?

Rokela
09-27-2007, 19:47
Ей, INVOKER, моля те разкажи още няколко случки от живота си и не обръщай внимание на тези простаци, които те наричат гей, те просто нямат твоята душевност.

Misho4ka
09-28-2007, 09:12
Az oshte v nachaloto se usamnih v istoriikata ti, no sled "produljenieto" veche mi stana qsno. Ti kato si tolkova umen.. i tolkova "piqn" zashto ti si my go butal a ne toi na teb.. razbiram toi da e bil..da ne pomnish ala bala.. CHAK TI SI MY GO TIKNAL. haha abe q ne na MEN tiq. I vtoro.. Pozvolil si, tii-NEpedala;D, da svurshi v teb..haha aide be..

PS-Podobna tema sum vijdala i v drug forum!

1az1
09-28-2007, 10:35
=D> =D>

gavro64eto
09-29-2007, 08:26
???????????????????????