View Full Version : в окото
вчера духах на приятеля ми, но той като свърши и от половин метър ме нацели право в окото! То ми се зачерви после. Искам да питам тези които имат повече опит в това, какво парвите като вземат да свършват - затваряте ли си очите?
`Death`Whore``
09-21-2007, 12:14
Определено трябва да се затварят. В окото е много неприятно...
ууу гадно..
затваряйте си очите моля [-X
вчера духах на приятеля ми, но той като свърши и от половин метър ме нацели право в окото! То ми се зачерви после. Искам да питам тези които имат повече опит в това, какво парвите като вземат да свършват - затваряте ли си очите?
Ти понеже си по умен/умна недей ги затваряй по-лесно е така,ако имаш късогледство или далекогледство ще ти се оправи... спермата оправя всякакви проблеми... дори ако гълташ по редовно няма да те боли и гърлото никога.
HouseSoul
09-21-2007, 12:18
Ти понеже си по умен/умна недей ги затваряй по-лесно е така,ако имаш късогледство или далекогледство ще ти се оправи... спермата оправя всякакви проблеми... дори ако гълташ по редовно няма да те боли и гърлото никога. Хахаха ама да е .... мармоти, шоколади .... :lol:
Ти понеже си по умен/умна недей ги затваряй по-лесно е така,ако имаш късогледство или далекогледство ще ти се оправи... спермата оправя всякакви проблеми... дори ако гълташ по редовно няма да те боли и гърлото никога. Хахаха ама да е .... мармоти, шоколади .... :lol:
=D> =D> :-D
Ми следващия път земи си сложи едни очила :)
с чистачки да са че да ги пускаш :)
имам и лятна течност за колата ще ти я дам да си почистваш, и без това ми е на промоция :)
ми земи си измии очите няма да ослепееш
bqsna_teenagerka
09-21-2007, 15:43
ами сама си направи изводите! :lol:
Kras4eto_lp
09-21-2007, 17:39
Емии няма нужда да питаш другите...след като ти е влезнало един път в окото едва ли ще искаш пак да ти се случи :wink: