Влез

View Full Version : МЪКА

тиин
09-21-2007, 16:03
Хора имам аз един разказ които ще съм адски благодарен ако помогнете!!!!!!!!!!!!!!
Така има си приятелка ходим сиг 3 месеца вече...обичам я!!!адски много!!!случвало ми се е да плача за някой неща МАКАР МОМЧЕ ДА СЪМ
тоест както се казва Тя ми е ИСтиСКА ПЪРВА ЛЮБОВ нз как да го упиша имаше едни случки дето просто я набарах в скайп да си пише с друг...не съм искал да чета просто аз бях на компа а тя в кухнята аз разцъквах из нет и некаф и пише гледам аз с един ред на горе обичам те и какво да...усетя това беше и от непознатия и от нея :smt010 :smt010 :smt010 скъсах се (да хем от рев хем от болка!!!) нооооо и ПРОСТИХ!без нея немога адски много я обичам и бих дал ВСИЧКО ЗА НЕЯ!!!!!!!!!!!не се маитапя не е измислица!!!как да ви го кажа сега пак...разбрах че си пише с некаф лайнар :smt013 :smt013 :smt013 адски много се издразних...знам само скайп ама мани бегаи та те са се и срещнали тъпото копеле с извинение я е взел от даскало лелелелеле спуквам се тя ми вика няма нищо тоест нищо не крия :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 боже умирам нз дали ще издържа още гледам в скайп тя праща на него неща каквито и на мен божееееее ще се УБЕСЯ ПРОСТО НЗ УМИРАМ ОТ БОЛКА........................................ .......а Тя ме ОБИЧА!!!!казва го но тя вика..."аз може да си харесвам много момчета...да се забивам с някой но те все ми омръзват" но ЕДИН е човека който ОБИЧАМ и това си ти!!!и не бих извършила някаква глупост...ти си единственият човек с които бих направила нещо..." кажете ми какво да правя саветваите ме просто това ме сасипва немога без нея немога и да я оставя немога и немога...но понякога има моменти в които идеми да се скъсам от рев и да потроша нещо...да извърша някаква глупост!!!просто побеснявам...убива ми се самочуствието :smt010 :smt010 :smt010 и тя ми вика отпусни се не мисли само за лоши неща!кажете как да се отпусна като все нещо такова ще се случи :smt010 :smt010 :smt010

Моля я да спре да се здържа ама то ще е само 1-2 дена :smt010 :smt010 :smt010

хелппп изписаха ми се рацете заболяхаме пръстите...болят ме вече очите...прсото неиздържам :smt010 :smt010

знаете понякога човек иска всичко за себе си...АЗ НЕ ИСКАМ ВСИЧКО ИСКАМ САМО НЕЯ!!!ИСКАМ ДА НЕ МЕ ЛЪЖЕ...НАЙ ВАжното е да ме обича да ГО усещам :smt010 :smt010 :smt010
вие сте!!! адски ще съм ви благодарен :smt010 :smt010

GiRo
09-21-2007, 16:07
Хора имам аз един разказ които ще съм адски благодарен ако помогнете!!!!!!!!!!!!!!
Така има си приятелка ходим сиг 3 месеца вече...обичам я!!!адски много!!!случвало ми се е да плача за някой неща МАКАР МОМЧЕ ДА СЪМ
тоест както се казва Тя ми е ИСтиСКА ПЪРВА ЛЮБОВ нз как да го упиша имаше едни случки дето просто я набарах в скайп да си пише с друг...не съм искал да чета просто аз бях на компа а тя в кухнята аз разцъквах из нет и некаф и пише гледам аз с един ред на горе обичам те и какво да...усетя това беше и от непознатия и от нея :smt010 :smt010 :smt010 скъсах се (да хем от рев хем от болка!!!) нооооо и ПРОСТИХ!без нея немога адски много я обичам и бих дал ВСИЧКО ЗА НЕЯ!!!!!!!!!!!не се маитапя не е измислица!!!как да ви го кажа сега пак...разбрах че си пише с некаф лайнар :smt013 :smt013 :smt013 адски много се издразних...знам само скайп ама мани бегаи та те са се и срещнали тъпото копеле с извинение я е взел от даскало лелелелеле спуквам се тя ми вика няма нищо тоест нищо не крия :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 боже умирам нз дали ще издържа още гледам в скайп тя праща на него неща каквито и на мен божееееее ще се УБЕСЯ ПРОСТО НЗ УМИРАМ ОТ БОЛКА........................................ .......а Тя ме ОБИЧА!!!!казва го но тя вика..."аз може да си харесвам много момчета...да се забивам с някой но те все ми омръзват" но ЕДИН е човека който ОБИЧАМ и това си ти!!!и не бих извършила някаква глупост...ти си единственият човек с които бих направила нещо..." кажете ми какво да правя саветваите ме просто това ме сасипва немога без нея немога и да я оставя немога и немога...но понякога има моменти в които идеми да се скъсам от рев и да потроша нещо...да извърша някаква глупост!!!просто побеснявам...убива ми се самочуствието :smt010 :smt010 :smt010 и тя ми вика отпусни се не мисли само за лоши неща!кажете как да се отпусна като все нещо такова ще се случи :smt010 :smt010 :smt010

хелппп изписаха ми се рацете заболяхаме пръстите...болят ме вече очите...прсото неиздържам :smt010 :smt010

знаете понякога човек иска всичко за себе си...АЗ НЕ ИСКАМ ВСИЧКО ИСКАМ САМО НЕЯ!!!ИСКАМ ДА НЕ МЕ ЛЪЖЕ...НАЙ ВАжното е да ме обича да ГО усещам :smt010 :smt010 :smt010

добреее деее признавам това бях аз! :smt011

IKisseDAGirL
09-21-2007, 16:11
Тая прави лапешки работи... това нейното не е никаква любов [-(
Ако наистина ти пука за нея и за себе си - ще я зарежеш. Може би така ще се осъзнае и ще поправи грешката си. А ако не го направи, значи е безсмислено да се мъчиш с нея :roll:

UnaBletoLoVeU
09-21-2007, 16:13
Почти в същото положение съм само дето аз съм момиче. Знам колко е трудно да си кажеш "край" и това наистина да е края!И знам, че ти не можеш да го направиш, ако я обичаш толкова силно. Аз не бих те посъветвала да говориш с нея и да й кажеш колко те боли и как искаш да си ЕДИНСТВЕНИЯ! Важното е дали си най-важния в живота й. Тя наистина може да не изпитва нищо към онези момчета, просто така да се забавлява. Може би ако си близък с някоя нейна добра приятелка е добре да поговорите и тя да ти каже какво наистина се върти в главата на гаджето ти. Момичетата си споделят и ако й е близка 100% ще знае всичко. Успех!

xXxScreamxXx
09-21-2007, 16:16
miliq ti :(
em 6tot kazva 4e nqma ni6to moje i taka da e no ...... vqrno 4e e dski gadno i na men mi se sly4i predi 5 meseca nqkqde nali taka si4ko si v1rvi dobre i posle - kvo ???
toi si pi6el na6iq s nekva det .... awe neam dymi za taq
i t1i i az se sk1sax ot rev nai - malko 2 semici rev be6e samo kat videx nekvi s1rca ili dymata ``lubov `` ili ``love`` i pak se po4va6e :(

Th3MaN
09-21-2007, 16:19
Абе по skype всеки пише квото си иска. И на мен много пъти ми се е случвало да си чата с момичета дето си имат гаджета и да си викаме обичам те или пък аз да съм с гадже и така. Просто на ебавка или нещо такова. Щом тя ти казва че те обича и няма нищо сериозно недей да се ядосваш всичко е наред просто много ревнуваш.

MiMcHeToOo
09-21-2007, 16:26
Абе по skype всеки пише квото си иска. И на мен много пъти ми се е случвало да си чата с момичета дето си имат гаджета и да си викаме обичам те или пък аз да съм с гадже и така. Просто на ебавка или нещо такова. Щом тя ти казва че те обича и няма нищо сериозно недей да се ядосваш всичко е наред просто много ревнуваш.

точно така ;)

GiRo
09-21-2007, 16:29
абе не ме боли! и така да е...ама като разбера?а какво ли е ? знаете ли? аз се засягам това ми е проблема...моята любов към нея е адски голяма адскиииииииииииииииии готов съм на всичко за нея на всичко!!!!абсолютно затова става въпрос за нея някои неща са глупости но за мен не! :smt011

MiMcHeToOo
09-21-2007, 16:37
абе не ме боли! и така да е...ама като разбера?а какво ли е ? знаете ли? аз се засягам това ми е проблема...моята любов към нея е адски голяма адскиииииииииииииииии готов съм на всичко за нея на всичко!!!!абсолютно затова става въпрос за нея някои неща са глупости но за мен не! :smt011

аз те разбирам идеално.. мисля, че трябва найстина да си поговориш с това момиче и .. да и кажеш предварително, че отговори и аргументи като "аз обичам теб ама ше се забивам с други" не се приемат..

zmey
09-21-2007, 16:39

добреее деее признавам това бях аз! :smt011

АВЕ ТИ ЛУД ЛИ СИ ВЕ ? ЗА ЕДНА ТЪПА ПУТКА ЩЕ СЕ БЕСИШ ?
ТЕГ ЛИ И ЕДНА МАЙНА И СИ НАМЕРИ ДРУГА ПО ХУБАВА, ЧУЛИ ?
ДЕЕБА ТЪПАТА МУ ПАЧЪ СМОТАНА...

zmey
09-21-2007, 16:42
абе не ме боли! и така да е...ама като разбера?а какво ли е ? знаете ли? аз се засягам това ми е проблема...моята любов към нея е адски голяма адскиииииииииииииииии готов съм на всичко за нея на всичко!!!!абсолютно затова става въпрос за нея някои неща са глупости но за мен не! :smt011 ОХ ЯСНО..
ТОВА НЕЩО ТЕ ПРАВИ ОТ СЛАБ ОЩЕ ПО СЛАБ... СТЕГНИСЕ И СИ НАМЕРИ ДРУГА, СВЕТА Е ПЪЛЕН С ЪЪъ.. ЖЕНИ... КАЖИ НА КОЛКО СИ ГОДИНИ.

Lov3Don`tCosT
09-21-2007, 18:08

Emi ti kakto kazvash tq qvno prosto ne zaslujava lubovta ti, a pbk ne razbiram za kakvo trqbva da se habish. To shte te boli poveche s neq ot kolkoto sam kato ti servirva postoqnno nqkoq i druga takava glupost ...

FrosTDeViL
09-21-2007, 18:21
разбирам те напълно и с мен се случи сущото нещо момичето което обичах и бих направил всичко за нея ме мамеше с друг, неможех да го понеса дори в момента като се сетя ми се плаче просто я остави ТЯ НЕ ЗАСЛУЖАВА ВНИМАНИЕТО ТИ НИ НАЙ-МАЛКО ЛЮБОВТА ТИ !

GiRo
09-21-2007, 19:31
за сега всичко се оправи :-D хм...както винаги апф ние с нея сме една такава двоика...нали знаете противоположностите се превличат :twisted:
мерси на всички...наистина ми помогнахте от една страна :wink:

MagnetiC
09-21-2007, 20:16
момичета много, вярно тази явно ти е влязла доста под кожата, но се замисли:Какво толкова има в нея, което няма да намериш в друга? Толкова ли е специална или просто това,че не е само и истински твоя те убива, тормози и пр. и искаш да я завладееш(ако мога така да се изразя..защото попринцип човек доста често иска това,което може мн трудно да има..)? Аз виждам няколко изхода, ти си избери
1) зарежи я..кажи и че ти така не можеш и това е края..но ако реши, че най-накрая може да е само и единствено с теб и то истински знае ти номера..а ако не е прекалено късно може и да се съберете пак(така ще разбереш дали е вярно това че обича само теб или това са само лъжи)
2) продължаваш да я търпиш, докато накрая не се осъзнае(едвали ще стане!) или не си намери някой,който е специален за нея и не и омръзва(по-вероятното според мен)
3) с нейните камъни по нейната глава...както тя се сваля с др сваляй се и ти и нека тя го знае.. така или ще спре защото ще види колко е кофти.. или ще скъсате(което ако стане не трябва да съжаляваш..поне според мен)

Shogi
09-21-2007, 20:39
Еми какво да ти кажа пич..Всичко е изключително просто - ти си проявил слабост, тя го е усетила, сега може да си те върти както си поиска..Супер нали? И аз съм имал същия проблем - повярвай, колкото и да боли - преодолява се.. и аз не го вярвах, но... Стискай зъбки..

GiRo
09-21-2007, 21:18
момичета много, вярно тази явно ти е влязла доста под кожата, но се замисли:Какво толкова има в нея, което няма да намериш в друга? Толкова ли е специална или просто това,че не е само и истински твоя те убива, тормози и пр. и искаш да я завладееш(ако мога така да се изразя..защото попринцип човек доста често иска това,което може мн трудно да има..)? Аз виждам няколко изхода, ти си избери
1) зарежи я..кажи и че ти така не можеш и това е края..но ако реши, че най-накрая може да е само и единствено с теб и то истински знае ти номера..а ако не е прекалено късно може и да се съберете пак(така ще разбереш дали е вярно това че обича само теб или това са само лъжи)
2) продължаваш да я търпиш, докато накрая не се осъзнае(едвали ще стане!) или не си намери някой,който е специален за нея и не и омръзва(по-вероятното според мен)
3) с нейните камъни по нейната глава...както тя се сваля с др сваляй се и ти и нека тя го знае.. така или ще спре защото ще види колко е кофти.. или ще скъсате(което ако стане не трябва да съжаляваш..поне според мен)

едва ли ще намери друг като мен...апф на нея не и е омръзнало но знаете какви са жените :-D
Не не и НЕ немога да я зарежа...
Само ако усетя че ми е изневерила мани скайпа говорим на живо ако стане просто...тогава прошка няма!!! :smt014

Phenomenon
09-21-2007, 21:32
Мацката ти е влязла под кожата и сега може да те разкарва както си иска ..и го прави.Покажи и че си държиш на думата,не и позволявай тя да управлява връзката ви...ако момичето определя границите на връзката ви ще се превърнеш в една чиста мъжка п*тка.С една дума ДОМИНИРАЙ..не позволявай на емоциите да ти пречат и на мацката да те контролира..

sasha_90
09-22-2007, 11:32
Тя не те обича,а само си играе с теб! Зарежи я.Колкото й да я обичаш неможеш да я оставиш да си играе с теб.

BurnedWithDesire
09-22-2007, 12:16
Брато искам само да ти кажа че знам кво е да обичаш някой който само те лъже и разиграва. Махни я тая ще те боли супер много и ще се пропиеш докато я забравиш (както аз направих и след 4 месеца вече неми пука за тая) иначе ще я видиш пред теб да направи някоя глупост и искам да ти кажа ще се сринеш ;-)

sentient_
09-22-2007, 12:29
Hubavo e 4e si naistina tolkova vluben, no se sumnqvam 4e i tq izpitva su6toto kum teb. Ili puk ako go ispitva ne e tolkova silno kolkoto tvoite 4uvstva.Smqtam 4e ne zaslujava6 takova otno6enie ot neina strana, ako tq te obi4a istinski kakto tvurdi nqmashe da se "zabiva" s drugi mom4eta dori i da ne praveli ni6to makar 4e tova "ne pravim ni6to" ne go razbiram! 6tom tq e izlqzla s nqkoi drug ne s teb tova si e ne6to, suvsem ne e ni6to. Moga da ti kaja da si obmisli6 4uvstvata nanovo i da si napravi6 smetka 4e ti se otdava6 na 100% a ne polu4ava6 su6toto. 4estno li e ? Spored men ne. Napravi tova koeto pravi tq. Izlez s drugo momi4e i "nepravete ni6to" Vij tq kak 6te reagira, ot reakciqta si napravi izvod za silata na neinite 4uvstva kum teb. Uspex ! :)

DiabolicAngel
09-22-2007, 12:41
Skype е сдухана работа!Всеки си пише каквото иска там,било и "Обичам те",въпроса е дали тя го казва със замисъл или просто така.Поговори с нея и така! :!:

RaLkb
09-22-2007, 14:09
Popadala sam v podshti sushtata sityaciq samo che az si zatvarqh ochite i proshtavah podshti edna godina na tazi moq "Pyrva istinska liubov".Nakraq razbrah che nemoga da go promenq nemoga da buda edinstvena v negoviq jivot...i se otkazah prosto kazah krai i prikliuchish cqlata taq drama.priznavam che mi beshe dosta trydno da go zabravq i da "pogreba" liubovta koqto beshe vytre v men,no nakraq uspqh.kakto kazvat horata vremeto lekuva,sega kogato go vidq nishto veche netrepva dori nepomnq chuvstvata koito imah predi kam nego.nadqvam se che rano ili kysno i ti shte se osaznaesh i shte slojish krai na tazi "Valshebna prikazka" YSPEH \:D/ [/i]

sweety_blondy
09-23-2007, 01:11
Da ti kaja na mnogo ot nas momi4etata ni se sluchva tova .. dori i na men mi se e sluchvalo podobno neshto 1 p1t, no nito obicham te s1m kazvala nito 4e go haresvam , samo priqtelski chat .. za men dumite "obicham te " sa tv1rde silni , za da gi kazvam na vseki sreshtnat ... :)

Pogovori si s neq i q pitai dali samo na bazik gi kaza kogato si chati s dr ili ima neshto po seriozno..shtoto teb tova te izm1chva :)

aB-uSer
09-23-2007, 05:30
за сега всичко се оправи :-D хм...както винаги апф ние с нея сме една такава двоика...нали знаете противоположностите се превличат :twisted:
мерси на всички...наистина ми помогнахте от една страна :wink:

Считам темата за приключена и пичът за напълно удовлетворен от отговорите :lol: