View Full Version : доста тъпа ситуация
ivakavlad
09-21-2007, 17:19
Значи проблемът е такъв обичам 1 момиче от почти 5 години всеки ден излизахме заедно пиехме кафе и понякога бира през тези 5 години несъбрах смелост да и призная чувствата си.Тя се премести в друг квартал аз смених училището виждахме се все по рядко всеки път когато сме заедно искам да и кажа че я обичам но просто съм загубил ума и дума направил съм за нея 4 клипа и съм написал много стихотворения лятото трябва да си е направила операция на очите (от малка е кривогледа) и от както сме почнали даскало тя не ходи никой незнае каде е как е телефонът и е исключен невлиза в скаипа и направо ми е толкова гадно че няма на каде немога да спя заприличал съм на зомби опитвам се да се разсеивам с какво ли не да немисля за нея но нестава и незнам вече какво да правя трябва да и кажа че я обичам но едно каде меко казано ме побиват тръпки от това какво ще ми отговори и друго каде незнам как е как е минала операцията кога ще доиде и още много неща
П.П.а и отделно не ми се носи добра слава в квартала(може да се каже че аз съм черната овца)
Благодаря че отделихте време да ми четете глупостите
xXxScreamxXx
09-21-2007, 17:23
hmmm 4e za6to da sa glyposti we ???
momi4eto moje da izpitva s16toto k1m teb , moje da e podtisnata zarad operaciqta , v1zmojno e o6te da se v1zstanovqva ....
ivakavlad
09-21-2007, 17:26
momi4eto moje da izpitva s16toto k1m teb , moje da e podtisnata zarad operaciqta , v1zmojno e o6te da se v1zstanovqva ....
Може но това не ми пречи меко казано 2 месеца да съм на тръни :? :? :? направо откачам
MiMcHeToOo
09-21-2007, 17:30
Може но това не ми пречи меко казано 2 месеца да съм на тръни :? :? :? направо откачам
успокой се като за начало, после ходи и признай.. друг начин нямаш
ivakavlad
09-21-2007, 17:35
проблемът е че прекалено много съм бил нараняван заради това че съм раскривал чувствата си много болка съм иситал заради това вече ме е страх да разкривам чувствата си пред който и да е :cry:
beyond_transience
09-21-2007, 17:36
Направи всичко възможно да я намериш и попиташ как е (за операцията говоря, а и въобще). Преди време и аз имах една малка оперативна намеса. Вечерта, най-неочакавано, ми звънна човек, за когото въобще не съм мислила, че ще се заинтересува. Тогава, разбира се, не ми беше мн комфортно (все пак е операция), но пък и до сега не съм забравила за този макар и малък жест.
Хубаво е да го направиш. Иначе - поговорете. Поразпитай я внимателно. Ако усетиш симпатии и от нейна страна всичко ще се подреди от само себе си.
Успех :wink:
evilkaAaAa
09-21-2007, 17:39
ако знаеш къде живее сега, защо не отидеш да я потърсиш :-k
ivakavlad
09-21-2007, 17:40
Направи всичко възможно да я намериш и попиташ как е (за операцията говоря, а и въобще). Преди време и аз имах една малка оперативна намеса. Вечерта, най-неочакавано, ми звънна човек, за когото въобще не съм мислила, че ще се заинтересува. Тогава, разбира се, не ми беше мн комфортно (все пак е операция), но пък и до сега не съм забравила за този макар и малък жест.
Хубаво е да го направиш. Иначе - поговорете. Поразпитай я внимателно. Ако усетиш симпатии и от нейна страна всичко ще се подреди от само себе си.
Успех :wink:
Опитвам се да я открия по всякакъв начин има някакви намеци от неина страна които могат да се тълкуват по много начини
ivakavlad
09-21-2007, 17:41
знам само в кой квартал е иначе отдавна щях да съм я потърсил :( :smt010
evilkaAaAa
09-21-2007, 17:45
поразпитай някои ваши общи познати - 100 % имате такива и все някой трябва да знае нещо за нея :wink: било то дали е добре, каде живее, или номерът на gsm-а й (ако примерно е нов) :| Успех и пиши пак да знаем какво става :roll:
ivakavlad
09-21-2007, 17:54
поразпитай някои ваши общи познати - 100 % имате такива и все някой трябва да знае нещо за нея :wink: било то дали е добре, каде живее, или номерът на gsm-а й (ако примерно е нов) :| Успех и пиши пак да знаем какво става :roll:
разпитал съм абсолютнп всички никой незнае нищо никой ня я е чувал или виждал от юни месец номерът и е същият(или ако е с нов не го е казала на никой) ситуацията е доста оплетена и кофти но ще намеря начин да я открия :( но просто трябваше да споделя с някой и да чуя и други мнения по въпроса за което благодаря
F@t@lNy_Sl@dK@
09-21-2007, 18:03
от операция на очите възтановяването е бавно.може да си е сменила номера и да не си плаща нета.просту не знам как да ти помогнем.продължавай да опитваш по сякакъв начин да я намериш :) ще стискам палци успех
ivakavlad
09-21-2007, 18:07
от операция на очите възтановяването е бавно.може да си е сменила номера и да не си плаща нета.просту не знам как да ти помогнем.продължавай да опитваш по сякакъв начин да я намериш :) ще стискам палци успех
Знам колко време трае въстановяването от операция на очие (братми има 5 не за друго) със сигурност ще продалжавам да опитвам и благодаря за подкрепата имах нужда