PDA

View Full Version : Объркана от себе си

fillis
09-21-2007, 19:17
hi vi:) imam sledniq problem .Predi blizo 3 sedmici se zapoznah s edno mom4e v neta v posledstwie mojehme da tragnem no az go odrqzah mn gadno.Tragnah s drugo mom4e koeto mn haresvah makar 4e haresvah adski mn mom4eto ot neta.Problema e 4e az se skarah mn qko s mom4eto to neta posle mi se ubidi i savsem redno e taka da reagira.Sega kogato hodq s drugiq mi e neprekasnato mn kofti 4uvstwam se vinovna,a vsi4kite mi priqtelki mi kazvat 4e mom4eto mn me obi4a (s koeto hodq) no az ni6to ne izpitvam kam nego,mislq si samo za drugiq.A drugiq me mrazi pone taka mi kaza nenavijda me i na men mi e adski kofti.Mn sam obarkana pr iskam otnovo da si pisa i govorq s mom4eto ot neta a mi teji fakta 4e me mrazi i ne si pi6e s men toes me otbqgva. :smt010

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!

DivoTo_KoTe
09-21-2007, 19:22
Чакай сега ти виждала ли си се с момчето от нета,запознали ли сте се на живо?Ако да скъсай с приятеля си няма смисъл да си с него без да изпитваш нищо към него,колкото по-рано толкова по-няма да го боли после...
Та за другото момче поговори с него ( на живо) изяснете се,покажи му,че си искрена...нз

xXxScreamxXx
09-21-2007, 19:37
ee mi kao ne ste se vijdali nzz moje bi nqmate b1de6te taaka moje da vi e bilo pisano ... a za mom4eto s koeto si v momenta moje bi e po dobre da ne go l1je6 kajy mu istinata za toq da go nare4em pi4 ot neta

MagnetiC
09-21-2007, 19:51
ами виж сега, от доста места съм чувала, че човек винаги иска това което не може да има... аз бях в подобна на твоята ситуация преди около година...ходех с 1но момече, което страшно ме обичаше, но си чатех с друго, което ми пасваше идеално.. и за слушател и съвети и хобита абе вс..но с него се познавахме.. в крайна сметка не чувствах връзката си с тогавашното ми гадже пълноценна, просто защото имах в живота си и онова момче от чата..скъсах с гаджето..но не тръгнах с момчето от чата..просто защото в чата се държахме по 1н начин а на живо по друг (от чата се запознахме и се движех дълго време в 1на компания с него).. в крайна сметка днешните последствия- мн често се сещам за момчето от чата( което вече е студент в др град) и страшно ми лиспва тази привързаност и тези тръпки,които изпитвах с него..от друга страна ми е кофти и до ден днешен че скъсах с тогаваното ми гадже,което виждам често като изляза на кафе с приятели и също чувствам неудовлетворение просто защото от тази връзка можеше да се получи нещо ако не се бях отказала... все още не мога да преценя кое е щяло да бъде правилното.. но поне за сега смятам че трябва да опиташ да се отдадеш на връзката си със сегашното гадже и да оставиш нещата така с този от чата..и ако не успееш да изпиташ нещо към гаджето си- то скъсай с него и обясни на този от чата как са стояли нещата.. как си се колебаела.. и прочие а той ако държи на теб ще те разбере и ще ти прости и може да стане нещо истинско между вас..но не прибързвай..дай си шанс с гаджето, за да не съжаляваш,както съжалявах аз

koalka
09-21-2007, 20:04
Вие познавате ли се с това момче от нета?Ако не се-какво толкова?Не може да ти се сърди, като нищо не е станало и не си му длъжна с нищо.Едно запознанство, от което не знаеш какво можеше да излезе и дали нещо въобще щеше да стане...така че се успокой и приеми нещата така, както са.А с това момче, което ходиш-може и да те обича, но ако чувствата не са споделени няма смисъл да продължавате. :wink:

Magnoliq'
09-21-2007, 20:23
да наистина си в много кофти ситуация моят съвет е да остави момчето с което си в момента защото на сила хубост не става не бива да заблуждава и него и себе си че се обичате и че ви е добре заедно като ти постоянно мислиш за другия...извини се на момчето от чата обесни му какво чувстваш пък каквото стане аз поне така бих постъпила дори и с риск да остана сама ... Успех и пиши какво си решила да направи и после резултатите може и на лично

kael
09-21-2007, 20:26
hi vi:) imam sledniq problem .Predi blizo 3 sedmici se zapoznah s edno mom4e v neta v posledstwie mojehme da tragnem no az go odrqzah mn gadno.Tragnah s drugo mom4e koeto mn haresvah makar 4e haresvah adski mn mom4eto ot neta.Problema e 4e az se skarah mn qko s mom4eto to neta posle mi se ubidi i savsem redno e taka da reagira.Sega kogato hodq s drugiq mi e neprekasnato mn kofti 4uvstwam se vinovna,a vsi4kite mi priqtelki mi kazvat 4e mom4eto mn me obi4a (s koeto hodq) no az ni6to ne izpitvam kam nego,mislq si samo za drugiq.A drugiq me mrazi pone taka mi kaza nenavijda me i na men mi e adski kofti.Mn sam obarkana pr iskam otnovo da si pisa i govorq s mom4eto ot neta a mi teji fakta 4e me mrazi i ne si pi6e s men toes me otbqgva. :smt010

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
мани мани.... такива обаркани ..... ко ти маи незнаеш ко искаш - първо си помисли много добре какво искаш а после действай

fillis
09-21-2007, 20:45
А не си ли мислиш,че може би аз съм "другото момче"?
kwo hahah ti pak koi si ? slu4aino da me poznava6 ili mi se pravi6 na mn vajen ?

ivsity
09-21-2007, 21:19
emi sq purvo ne mi qsno za6to si trugnala s mom4e koet ne haresva6 pri polojenie 4e e imalo dr koet haresva6 i ti e otvuir6tal na 4ustvata...spored men ne e trqalo tei da postupi6...kakto i da e..nz no si mislq 4e trqa da govorish sas priqtelq si ...kaji mu 4e ne ispitva6 ni6to..4e se 4ustva6 tupo..4e ne iskash da hodite ve4e i taka...tva e nai pravilnoto spored men..a pak s drugoto mom4e govori kaji mu 4e mn go haresvash..4e ti e mn gadno..4e sujalqvash..predpolagam 6te te razbere...i se samnqam da te mrazi kakto kazvash 6toty si4ki mom4eta kato sa naraneni go praqt ;]

yuyuto
09-21-2007, 21:29
Mn sam obarkana pr iskam otnovo da si pisa i govorq s mom4eto ot neta a mi teji fakta 4e me mrazi i ne si pi6e s men toes me otbqgva. :smt010
Ми много просто - извини му се... А за другото момче - еми кат не го обичаш не бъди с него... :smt016

imortallove
09-21-2007, 21:46
Ами .. защо не пробваш нещо от рода на извинявам се или съжалявам че те нараних ще те разбере рано или късно!