View Full Version : Ам..вашето мнение ??
Емии..значи...вчера мн сериозно си говорих с една приятелка..тя е по-голяма от мене..и ся..като се замислих..мисля 4е наистина е така...плюс тва и аз съм го разбрала отдавна..не ми е ясно защо хора на по 12-13-14години говорят за любов...и аз като бях по малка[не казвам че ся съм мн голяма] прикаах на сички че мн обичам някои..така си и мислих де...обаче...не ми е ясно как може да казвам на някой че го обичам като след 1 месец ще съм го забраила..няма да го търся и така на татък..еми нз ама си мисля че не може да обичаме толкова мн хора..мисля си че разбираме обичта наистина когато станем на 19-20..явно просто когато ние ''обичаме''някой ние всъщност се привърваме към него и си втълпяваме мисълта че го обичаме..нз може да не е така..но...просто ...а да не ви гоеоря че има хора който го праят зарди ебането..ама то в тоя живот съм разбрала сичко е ЕБАНЕ и ЛИЧНА ОБЛАГА нищо друго...
sexy_for_you
09-21-2007, 21:39
Какво целиш с твоята тема?Да ни упрекваш?Има някои,които съзряват по-рано и по-рано осъзнават някои житейски истини.И преди да се караш и да нападаш младото поколение,можеше да използваш търсачката и да разбереш мнението на форумците без да повтаряш вече казани неща!
imortallove
09-21-2007, 21:40
Аз съм на 14 и съм обичал истински ! какво от това че едни са по- големи ,
а едни по-малки ! Всеки обича по свой си начин ! Няма значение дали е истински или не ,важното е, че обича !
Емии..значи...вчера мн сериозно си говорих с една приятелка..тя е по-голяма от мене..и ся..като се замислих..мисля 4е наистина е така...плюс тва и аз съм го разбрала отдавна..не ми е ясно защо хора на по 12-13-14години говорят за любов...и аз като бях по малка[не казвам че ся съм мн голяма] прикаах на сички че мн обичам някои..така си и мислих де...обаче...не ми е ясно как може да казвам на някой че го обичам като след 1 месец ще съм го забраила..няма да го търся и така на татък..еми нз ама си мисля че не може да обичаме толкова мн хора..мисля си че разбираме обичта наистина когато станем на 19-20..явно просто когато ние ''обичаме''някой ние всъщност се привърваме към него и си втълпяваме мисълта че го обичаме..нз може да не е така..но...просто ...а да не ви гоеоря че има хора който го праят зарди ебането..ама то в тоя живот съм разбрала сичко е ЕБАНЕ и ЛИЧНА ОБЛАГА нищо друго...
Не знам, знам само, че майка ми и баща ми са гаджета от 7 клас (от 23 години насам и са женени от 16 години насам) и все още много се обичат! Така че не можеш да кажеш, че е невъзможно да срещнеш истинската любов на 14... :::
thefreak
09-21-2007, 21:54
Кви са тея глупости?
cherinka
09-21-2007, 22:31
Аз съм на 14 и съм обичалистински ! какво от това че едни са по- големи ,
а едни по-малки ! Всеки обича по свой си начин ! Няма значение дали е истински или не ,важното е, че обича !
Обичал ли си.
И аз обичам мама. :wink:
thefreak, може би ако беше написано без правописни грешки + запетайки, нямаше да твърдиш
Кви са тея глупости?
..
Не знам, знам само, че майка ми и баща ми са гаджета от 7 клас (от 23 години насам и са женени от 16 години насам) и все още много се обичат! Така че не можеш да кажеш, че е невъзможно да срещнеш истинската любов на 14...
yuyuto, ти чувал/а ли си за страха да не останеш сам.
Тцтц, тва.. самовнушението е голяма работа..
imortallove
09-21-2007, 22:34
Мама не я обичам ,споко, обичал сум момиче истински !! Не се подигравай [-X
cherinka
09-21-2007, 22:41
Мама не я обичам ,споко, обичал сум момиче истински !! Не се подигравай [-XСлед 10 години няма и да помниш.....................
imortallove
09-21-2007, 22:42
Мечти мечти :smt014
Да, на възрастта от 12-14 години според мен е невъзможно да обичаш.Може и да си влюбен, но обичта е наистина силно чувство, постоянно, което не изчезва за месец.
sasha_90
09-22-2007, 07:18
Вярно е,че на 12,13,14 не може да обичаш.
не можеш да слагаш всички под общ знаменател ........ има хора които се влюбват и по малки ..... има такива които въобще не се влюбват ...... колкото хора толкова ситуации
ivakavlad
09-22-2007, 07:28
тука си в голяма грешка от 12 годишен до ден днешен съм лудо влюбен в 1 момиче а сега съм на 16 това според теб какво е любов или някаква прищявка както някой хора може да кажат.
тука си в голяма грешка от 12 годишен до ден днешен съм лудо влюбен в 1 момиче а сега съм на 16 това според теб какво е любов или някаква прищявка както някой хора може да кажат.
ми любов е ... любовта е относително понятие и не може просто така да казваме това е тфа не е любов. всеки си обича по различен начин ......
не можеш да слагаш всички под общ знаменател ........ има хора които се влюбват и по малки ..... има такива които въобще не се влюбват ...... колкото хора толкова ситуации
i az taka mislq! ne moje6 da kaje6 4e nikoi ne sreshta lubovta na 12 - 14 vseki e razli4en!
sasha_90
09-22-2007, 07:34
Еми то си зависи и от човека.Например сегашните 12 годишни деца си мислят че обичат и влизат в леглото с батковци.
ivakavlad
09-22-2007, 07:37
ми любов е ... любовта е относително понятие и не може просто така да казваме това е тфа не е любов. всеки си обича по различен начин ......
Точно така е просто много мразя някои да ми каже на 12,13,14 години човек незнае какво е любов неможе да обича и тем подобни глупости ако става на въпрос има хора на по 19,20 години които незнаят какво е любов и никога не са испитвали такива чувства (лично познавам такива хора)
ivakavlad
09-22-2007, 07:42
Еми то си зависи и от човека.Например сегашните 12 годишни деца си мислят че обичат и влизат в леглото с батковци.
Честно да ти кажа според майте наблюдения които имам 12 годишните които обичат(или поне си мислят така) си падат по най-много 13-14 годишни и дори и немислят за секс искат само да са с този човек да се целуват натискат и тн. (което повечето го правят скришом защото ги е страх от другите да не им се подиграват) а отделно ако някои ги подмами това е друг въпрос тука вече играе ролята на морала на другият човек
Емии..значи...вчера мн сериозно си говорих с една приятелка..тя е по-голяма от мене..и ся..като се замислих..мисля 4е наистина е така...плюс тва и аз съм го разбрала отдавна..не ми е ясно защо хора на по 12-13-14години говорят за любов...и аз като бях по малка[не казвам че ся съм мн голяма] прикаах на сички че мн обичам някои..така си и мислих де...обаче...не ми е ясно как може да казвам на някой че го обичам като след 1 месец ще съм го забраила..няма да го търся и така на татък..еми нз ама си мисля че не може да обичаме толкова мн хора..мисля си че разбираме обичта наистина когато станем на 19-20..явно просто когато ние ''обичаме''някой ние всъщност се привърваме към него и си втълпяваме мисълта че го обичаме..нз може да не е така..но...просто ...а да не ви гоеоря че има хора който го праят зарди ебането..ама то в тоя живот съм разбрала сичко е ЕБАНЕ и ЛИЧНА ОБЛАГА нищо друго... нямам думи, всъщност имам ама няма да ти ги дам докато не кажеш вълшебните думи. :twisted:
:lol: Първо въпроса е ,че само 12-13 годишните не можели да обичат,после явно се оказва,че НИКОЙ не можел да обича,щот сичко било ебане и лична облага :?: Последно? ](*,)
MiMcHeToOo
09-22-2007, 14:55
тук гледам, че казвате, че 12-13-14 годишните не могат да обичат.. да, обаче всяко правило си има изключение нали ;)
VerryBerry
09-22-2007, 15:43
тук гледам, че казвате, че 12-13-14 годишните не могат да обичат.. да, обаче всяко правило си има изключение нали ;)
+ 4e vseki obi4a po razli4en na4in,sledovatelno-priema lubovta razli4no
Vikitooo
09-22-2007, 16:01
Защо говориш глупости бе момиче?! Какво си разбрала ти от тоя живот? Аз се чудя дали въобще си разбрала как се изкарва един лев, та тя за любов ми говори.. ](*,)
Имаше един такъв афоризъм: Глупавите от любовна мъка се стрелят, умните пишат стихове, а само най-умните не се влюбват...
EternalSilence
09-22-2007, 21:56
Разликата между да кажем по-малките и неопитни и тези които наричате големи, т.е. над 20, е в самите чувства, и двете са любов, но както бях чел някъде - чувствата на младите са най-силни, най-БУРНИ, и точно за това на някои им се струва че са повърхностни - защото разликата между любовта, която някои момче на 17 примерно изпитва към дадено момиче е толкова... не знам как да го кажа, но "буйна" ми изглежда най-подходящо.... докато по-възрастните, по-опитните, обичат с постоянство, те отдават много повече време и усилия на една единствена връзка!
знам че не е много ясно, надявам се да ме разберете
hungry_vampire_f
09-23-2007, 06:39
Е па ич не си права 8-[
alkobalko
09-23-2007, 07:27
И според мен деца на 12- 12 години не могат да обичат така истински, въпреки че има изключения. Не съм съгласна обаче, че всичко се свежда до секса и личната облага.
Е па ич не си права 8-[ \:D/ \:D/ :mrgreen: