View Full Version : Гаджето ми е болно от рак
gadjeto mi e bolno ot rak :( da i kaja li???
Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!
krem4et0
sasha_90
09-22-2007, 10:55
Как тей?Тя нищо ли незнае?
Magnoliq'
09-22-2007, 10:58
Говориш доста общо за това кой ти каза?Сигорно ли е?
elli4ka93
09-22-2007, 11:00
ami kak taka gadjetoti ne znae li.ti pak kak razbra ???? :smt017 :smt017 :smt017 :smt017 :smt017 :smt017 :smt017
FEN_NA_MOTORI
09-22-2007, 11:01
Ако не е някакъв базик, да кажи й !!!
rihannka
09-22-2007, 11:03
nachi ti znaesh che gadjeto ti e bolno ot rak a tq ne znae...t va e mn stranno..ako tva e ebavka e gadno :!:
Едно е сигурно - няма как той да я е заразил :) И...дано да е ебавка..
otherworldly
09-22-2007, 11:18
Тва ми се струва доста невъзможно.. ти да знаеш, пък тя не.. :smt017
MiMcHeToOo
09-22-2007, 11:44
възможно е той да знае а тя не.. примерно някой на нея да и го е спестил ама да е казал на него знам ли.. ако найстина е болна, да кажи и ..
vodolei4e_m
09-22-2007, 11:45
ако не е ебавка и наистина не знае, по добре не й казвай... имах един познат болен от рак, в такива случаи по добре да замалчиш за да не стане по лошо.... не се знае дали е доброкачествен или злокачествен и как ше се отрази тази новина на клетките (стреса увеличава раковите клетки)
MiMcHeToOo
09-22-2007, 11:47
ако не е ебавка и наистина не знае, по добре не й казвай... имах един познат болен от рак, в такива случаи по добре да замалчиш за да не стане по лошо.... не се знае дали е доброкачествен или злокачествен и как ше се отрази тази новина на клетките (стреса увеличава раковите клетки)
всъщност май си прав.. не се бях замисляла, че стреса увеличава раковите клетки ..
Мен ми изглежда малко странно как ти знаеш, а тя не :-k
яйде бе човек най - после обясни как ти знаеш а тя не! дай повечко информация ако искаш някой да ти помогне!
Не схванах. Ако е вярно, кажи и' - по-добре да го чуе от теб, от колкото от друг...
ivakavlad
09-22-2007, 15:05
честно казано и аз неразбрах но ако вярно незнае задалжително трябва да и кажеш за да може да изживее пълноценно останалото и време и ако е доброкачествен да се отстрани
MiMcHeToOo
09-22-2007, 15:14
все повече и повече започвам да си мисля, че темата е ебавка.. няма абсолютно нито 1 пост от автора на темата.. странно..
все повече и повече започвам да си мисля, че темата е ебавка.. няма абсолютно нито 1 пост от автора на темата.. странно..
Тея хора добре ли са да се ебават с такива неща,бе?!?! :smt011
Възможно е тя да не знае, може всички да знаят, само тя не.Не искат да й казват, за да не я притесняват, да не се тормози постоянно.Наистина се надявам темата да е бъзик, но, ако не е-кажи й.Може би най-добре ще е да си ти.
форум трол \:D/ ( не хранете троловете =P )
NerazreshenSimvol
09-22-2007, 17:50
:arrow: Гостите май вече не могат да пускат отговори.
И на мен много неща по тази тема не са ми ясни, но мисля че трябва да и кажеш. Тя има право да знае. Може да реши да опита някакво лечение...
Кажи и съвсем кротко.... ШЕ УМРЕШ МАА ...и след товая цункай мазно :smt008 :-({|=
MiMcHeToOo
09-22-2007, 20:32
Тея хора добре ли са да се ебават с такива неща,бе?!?! :smt011
има си и такива хора ... ебават се с абсолютно всичко.. ама чак като стигне до тяхната глава (ако изобщо стигне) се сещат, че не трябва да се ебават с такива неща.. както и да е .. .тея хора просто дърпат дявола за опашката.. :wink:
beyond_transience
09-22-2007, 20:32
Кажи и съвсем кротко.... ШЕ УМРЕШ МАА ...и след товая цункай мазно Boo hoo!
Дори и на шега си много Жесток :!:
MiMcHeToOo
09-22-2007, 20:33
:arrow: Гостите май вече не могат да пускат отговори.
И на мен много неща по тази тема не са ми ясни, но мисля че трябва да и кажеш. Тя има право да знае. Може да реши да опита някакво лечение...
могат.. след като пускат теми значи могат и отговори ;)
Модерирано от aB-uSeR
точка 11 от правилника