Влез

View Full Version : Не знам какво да правя с него...

sladka{{{}}}
09-22-2007, 15:07
Znachi eto istoriqta:: tam kadeto jivee baba mi ima edno mom4e koeto haresvam ot malka nz kakvo mi stava kato go vidq daje ponqkoga se plasha ot tva koeto ispitvam ! toi e mnogo sladak mil i taka natatak i vinagi kato sum pri baba mi go vijdam :!: te sa sasedi , no ot tam sashto imah gadje s koeto v momenta ne si govorim a te dvamata bqha priqteli predi vse bqha zaedno , no sega izglejda sa se skarali za neshto i ne si govorqt. kogato hodeh predi s onova mom4e toi mnogo me revnuvashe ot saseda na baba mi shtoto si misleshe 4e se haresvame a nie dori ne si bqhme govorili vapreki 4e se poznavame ot dostaa vreme, ii nz men me e sram ot nego. nego sashto ot men. kogato sme na edno mqsto samo se gledame i ne smeem da si kajem nishto. vinagi kato hodeh pri baba i go vijdam i se seshtam kolko mn go haresvamm.. tva e ve4e ot dosta godini a prez tova vreme sam imala mnogo gadjeta daje i ot tam. no eto ne sam sprqla da mislq postoqnno za nego. nz kakvo e tova ?? dnes toi beshe v moq grad shtoto gradovete sa ni na 20 min ii toi ni doide na gosti s maika mu , no pak nishto samo se gledahme i nishto. i kato go vidqh sarceto mi pochna da bie. i ytre she hodq az pri baba i pak she go vidq. i sigurno pak she se setq kolko go haresvam. no nz kakvo da pravq s nego. sram e da mu kaja 4e go haresvam shtoto nali razbirate ne sme si govorili do sq i az ei taka da mu go istresa mnogo me e sram. a i do sega nikoga ne sam kazvala na nqkoe mom4e parva 4e go haresvam ili 4e go obi4am .. prosto vinagi e stavalo taka 4e te parvi da mi kajat. a s nego e razli4no i bih mu kazala ako pone si govorehme. no nie ne si. kfo da pravq s nego. za 1 pat mi se slu4va tova da nz kvo da pravq s nqkoi kak da se otnasqm? no tova ve4e prodaljava tolkova godini. no naposledak stana po silno. vseki pat kato go vidq i sarceto mi po4va da tupti mn silno. 8)

MiMcHeToOo
09-22-2007, 15:08
за всичко си има първи път.. кажи му иначе ти губиш.. успех :smt006

evilkaAaAa
09-22-2007, 15:26
опитай да го заговориш :wink: говорете, говорете и постепенно му намекни или направо му кажи, но не и още в самото начало на разговора :!: Успех :smt006

LizZz
09-22-2007, 15:57
Ех,деца,деца... =P~

carevi4noto_momi4e
09-22-2007, 16:14
xaxa pak 6te se setq 4e go haresvam :D:D:D

Shogi
09-22-2007, 16:16
Ех,деца,деца... =P~
You said IT! http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 :smt011 :arrow:

koalka
09-22-2007, 17:39
Не е нужно още от началото да му казваш, че го харесваш, пък и какво лошо има ти първа да го кажеш...?Защо винаги момчетата трябва да правят първата стъпка?
Явно наистина го харесваш, щом е минало толкова време, а ти още мислиш за него, но направи нещо, докато можеш.Не стой така, когато сте заедно и го виждаш случайно, а го заговори.Не мисля, че той ще има нещо против. :wink: