View Full Version : Могат ли да обичат момчетата?
lof4eto0o
09-22-2007, 20:57
Ei hora spored vas mom4etata mogat li da :obi4at istinski ili si4ko im e samo za tr1pkata,izjivqvneto bilo to sex ili samo nqkvo si udovolstvie dori i samo natiskane a za da go postignat dali se pravqt na ludi i samo vikat obi4am te obi4am a vs16tnost klonqt ot praviq p1t?kak mislite? :(
Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Не! При нас момчетата любов няма!
Ю-Ги-О - ето това е най-важното
Ei hora spored vas mom4etata mogat li da :obi4at istinski ili si4ko im e samo za tr1pkata,izjivqvneto bilo to sex ili samo nqkvo si udovolstvie dori i samo natiskane a za da go postignat dali se pravqt na ludi i samo vikat obi4am te obi4am a vs16tnost klonqt ot praviq p1t?kak mislite? :( естествено че можем да обичаме ...... да има и такива задници дето саза едното чукане/натискане ама ко да се прави има и момичета курви4ки има и мъже-курви
beyond_transience
09-22-2007, 21:06
Ei hora spored vas mom4etata mogat li da :obi4at istinski ili si4ko im e samo za tr1pkata,izjivqvneto bilo to sex ili samo nqkvo si udovolstvie dori i samo natiskane a za da go postignat dali se pravqt na ludi i samo vikat obi4am te obi4am a vs16tnost klonqt ot praviq p1t?kak mislite? Sad
разбира се, че могат; човешки същества са все пак :) а за това дето казвали обичам те - ако е въпрос и момичетата го казват често често, но тях не ги питат искат ли секс (вярно е че някои младежи така си изпросват мечтаните изживявания, но затова пък и момичетата си имат глави на раменете) :wink:
Боже, колко мъка има по тоя Свят, Боже....Как ви ражда ума подобно въпроси? :smt011
rihannka
09-22-2007, 21:08
mi ima kakto ima takiva koito iskat samo sex ot momiche ..da sabirat broiki ,taka ima i momcheta koito obichat dadeno momiche i iskat da sa si s neq,ne zaradi sexa a zaradi samoto momiche..takache vapreki che sam momiche kazvam che ima momcheta koito mogat da obichat istisnki :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
как можа да изръсиш подобен въпрос :smt011
аз в последно време се питам дали момичетата могат...
beyond_transience
09-22-2007, 21:12
как можа да изръсиш подобен въпрос
аз в последно време се питам дали момичетата могат...
това е въпрос достоен на този зададен в темата ...
Ei hora spored vas mom4etata mogat li da :obi4at istinski ili si4ko im e samo za tr1pkata,izjivqvneto bilo to sex ili samo nqkvo si udovolstvie dori i samo natiskane a za da go postignat dali se pravqt na ludi i samo vikat obi4am te obi4am a vs16tnost klonqt ot praviq p1t?kak mislite? :( естествено че можем да обичаме ...... да има и такива задници дето саза едното чукане/натискане ама ко да се прави има и момичета курви4ки има и мъже-курви
Правилно,подкрепям речта ти :)
xXxScreamxXx
09-22-2007, 21:15
e pa nzzz v1zmojno e i da mogat az naprimer mn si obi4am sl1n4oto ama toi men .... nz kazva 4e da ama i az nzz ........
4ydna rabota ste vii mo4etata :D
Разбира се. Даже обичаме повече от момичетата. 8)
xXxScreamxXx
09-22-2007, 21:22
awe za pove4e 4ak nzz
MiMcHeToOo
09-22-2007, 21:23
всеки човек може да обича.. дори най големия гадняр и злобар.. :!:
thefreak
09-22-2007, 21:28
хахахаХхаа
Защо поставяте всички момчета под(над?) общ знаменател? 8)
Dissenter
09-22-2007, 21:30
Да.Жив пример съм..Не,че се хваля
gangstata
09-22-2007, 21:35
emm razbira se,4e mogat..oba4e po-trydno si izrazqvat 4yvstvata.e to zavisi ot 4oveka
PP:vuprosa otna4alo mi izglejda6e tup,oba4e zeh ta se zamislih...ne stignah do genialno prozrenie,no vse pak se zamislih
могат, ама не и да обичат момичета...
аз обичам гол по пясъка да тичам, обичам ракия със салатка, бира от хладилника в горещо време и т.н
hungry_vampire_f
09-23-2007, 06:15
Познавам само един такъв - приятелят ми :)
Естествено, че могат. :wink:
patoka_dafi
09-23-2007, 06:56
могат да обичат стига да намериш подходящото момче :-D :mrgreen: :smt008 :smt007 :smt023 :smt049 :smt041 :smt057 :smt045
ivakavlad
09-23-2007, 07:08
естествено че могат да обичат все пак и момчето(мъжът) ечовешко същество дори и някой да мислят че момчетата са животни който се водят само по животинският си инстинкт за създаване на поколение мога да кажа че има както и такива момчета така и такива момичета
П.П.Честно казано въпросът не е от най-умните ама щом е зададен няма как да неотговоря :D :D :D
alkobalko
09-23-2007, 07:19
Да, могат да обичат, не всички, но има такива, които са способни.
kotetyyy
09-23-2007, 07:21
mnogo qsno 4e mogat da obi4at
ЕСТЕСТВЕНО че можем да обичме .Даже сме мн влюбчиви.Аз не харесвам това бройкане само за тръпката и кефа. Ако се попадне на подходящо момиче (специално аз така мисля де) е мн по-хубаво да има далга хубава връзка .Да се зачита не само външността на момичето а и личността й . И тогава ще е прекрсно ;)
sexy_for_you
09-23-2007, 08:32
Мисля,че могат да обичат.Всеки има чувства.Може дори да са "лоши момчета",но някоя мацка като им завърти главата....Могат :P
Всички плуят ку*вите, а не се сещат, че момчетата, които спят с тях са още по-жалки. Да, има момчета, които не искат нищо повече от секс и те са много. Но и те имат сърца и в един момент ще срещнат любовта и ще се променят... предполагам.
Иначе, да, можем да обичаме... :roll:
разбира се :D
Можем да обичаме повече от женските (факт е, че жените обичат само портфейла на мъжа) НО не обичаме ЖЕНСКИ (то и как можеш да обичаш кучка която само ти мисли злото)
мъжете обичат футбола,колите, както и някой добър приятел мъж :wink:
HePeAJIeH
09-23-2007, 09:32
Не сме ли и ние хора бе?Това че повечето от нас не са толкова емоционални не означава че не можем да обичаме!Аман от тъпи въпроси :smt011
iNsaNE`giRL
09-23-2007, 12:52
РЯДКО
Spirit_Breaker
09-23-2007, 14:36
Ei hora spored vas mom4etata mogat li da :obi4at istinski ili si4ko im e samo za tr1pkata,izjivqvneto bilo to sex ili samo nqkvo si udovolstvie dori i samo natiskane a za da go postignat dali se pravqt na ludi i samo vikat obi4am te obi4am a vs16tnost klonqt ot praviq p1t?kak mislite? :(
Mom4e moje da obi4a no zavisi si ot 4oveka....na mom4eto moje da mu trqbva malko za da zaobi4a...a ne kato pri momi4etata mnogo oba4e moje i lesno da namrazi :)
GregoryHouse
09-23-2007, 14:40
Едни могат да обичат други не,НО знай всички могат да ебЪт. :-D
interesen vapros...otgovorat e da kolkoto i na stydeni i bezchystveni da se pravqt te vse pak sa choveshki sashtestva koito mislqt i chyvstvat sledovatelno mogat i da se vliubqt!verno che se namirat i takiva kreteni dety ima edva li ne "kamenni"sarca no po golqmata chast sa gotovi da dadat liubov stiga samo da namerqt podhodqshtiqt chovek!!! :P :P
Spirit_Breaker
09-23-2007, 14:52
Едни могат да обичат други не,НО знай всички могат да ебЪт. :-D
pravilno nikoga nqma garanciq 4e nema ti go turat taka4e..Vqrvam samo na onaq si rabota 6oto i tq mi stiga do gaza(tuka malko da si ponapompam imiga ::: ) no samo tq ne me e naebala :P
inSane_baby
09-23-2007, 14:53
ако неможеха нямаше да се женят :smt016
Spirit_Breaker
09-23-2007, 15:00
ако неможеха нямаше да се женят :smt016 Pri nqkoi lubovta svur6va sled purvata bra4na no6t :) S jena mi bqhme 6tastlivi celi 17 godini...i togava se zapoznahme
Естетвено, че можем да обичаме :) Даже много хора казват, че ние сме по-влюбчивите :wink:
могат да обичат стига да намериш подходящото момче :-D :mrgreen: :smt008 :smt007 :smt023 :smt049 :smt041 :smt057 :smt045
Ти да не би да си обратен? :smt005 :smt005 :smt005
На въпроса "Могат ли да обичат момчетата?" отговаряш "могат да обичат стига да намериш подходящото момче"... Тц,тц,тц...
По темата: мисля, че могат... или поне надявам се... :::
Spirit_Breaker
09-23-2007, 19:20
Естетвено, че можем да обичаме :) Даже много хора казват, че ние сме по-влюбчивите :wink:
toshky za poreden put sum napulno suglasen s tebe mojeme da obi4ame se pak sme hora tva si ni e priroda no i ima edna prikazka 4e lubovta na muju minava prez korema :D xaxa abe neznam tva s lubovta e otnositelno ne6to Mom4etata mogat li momi4etata mogat li pa i az moga pitam su6toto za momi4etata do sa sum obi4al samo edno momi4e i pone tq mi spodelq6e 4ustvata cakata e tam 4e trebva sre6tne6 podhodq6tiq ili podhodq6tata i da se razbirate nai ve4e :)
sasha_90
09-24-2007, 05:59
Да,има момчета,които могат да обичат.
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3права си.. съмнявам се да оби4ат,те са без4увствени съ6тесва... :-D хаха,ест 4е оби4ат,просто не си сре6тнала този който да обикне тебе,както и аз мене,ина4е предполагам има и свестни,или ако не такива поне като се влюбат да станат такива...
sh3_1s_7h3_0n3
09-24-2007, 06:34
Всички могат да обичат. Може да не го показват, може да не го признават, може да не обичат Теб, но могат да обичат...
Въпросът е глупав. Ако ти не си попаднала на някой, който да те обича или 'всички', с които си била, им е било само до тръпката, секса, натискането, не означава, че няма такива, които биха вложили чувства в това и биха били искрени, ако ти кажат, че те обичат...
ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ МОГАТ
та който го отрича може би е некфо животно а ?
naMy4Ho_KoTe
09-24-2007, 20:27
Аз вярвам, че любовта се среща веднъж в живота. Другото са просто увлечения. Ще разбереш, че е истинска любов, когато изядете заедно две торби сол и още се обичате. Това е. И колкото и песимистично да прозвучи - така или иначе любовта е един нагон + химични реакции в мозъка.
По начало привличането между мъжете и жените е въз основа на нагона, инак всички щяха да са само приятели. Това, че ти желаеш той да те гушка, а той иска секс не означава, че сте различни и чувствата ви един към друг са различни. По пътя на логиката всичко се диктува от инстинкти, нагони и химични реакции - колкото и гадно да звучи.
Бъди реалистка. Някой ден ще срещнеш специалния, но преди това ще си напатиш и ще посъбереш малко мъдрост :wink:
Spirit_Breaker
09-24-2007, 21:23
ne e zaduljitelno lubovta da bude sre6tana samo edin put seki ima purva lubov....i seki ili po4ti seki 6te nameri otnovo 4ovek koito go obi4a i koito da obi4a.Nebqh ot nai u4enolubivite deca no znam 4e ima milqrdi hora na planetata dali 6te sa jeni dali 6te sa maje ima dosta hora s koito moje6 da suzdade6 obi4..imaiki vpredvid 4e tva da mi hodite 2,3 sedmici i da razpravqte obi4am te tva sa prazni prikazki kogato obi4a6 nqkoi i toi te obi4a e napulno razli4no 4ustvoto koito ne go e izpitval jalko no da ne se ot4aiva se nqkoga 6te go izpita....a tva ve4e za majete dali mogat da obi4at jenite dali mogat da obi4at e tva e mnogo glupavo bez zna4enie pola seki moje da obi4a stiga da sre6tne pravilniq 4ovek...su6to taka e glupavo...poglednete samo vuprosa MOM4ETATA MOGAT LI DA OBI4AT?Edin elementaren primer....az sum mom4e obi4am maika mi i ba6ta mi kakto i brat mi-eto ti edin mnogo dobur primer kak mom4etata mogat da obi4at...taka4e temata mislq 4e se iz4erpva tuka za6toto po4ti vseki 4ovek moje da obi4a no tova su6to taka zavisi i ot 4oveka koito obi4a ili trqbva da zaobi4a.
naMy4Ho_KoTe
09-24-2007, 21:41
ne e zaduljitelno lubovta da bude sre6tana samo edin put seki ima purva lubov....i seki ili po4ti seki 6te nameri otnovo 4ovek koito go obi4a i koito da obi4a.Nebqh ot nai u4enolubivite deca no znam 4e ima milqrdi hora na planetata dali 6te sa jeni dali 6te sa maje ima dosta hora s koito moje6 da suzdade6 obi4..imaiki vpredvid 4e tva da mi hodite 2,3 sedmici i da razpravqte obi4am te tva sa prazni prikazki kogato obi4a6 nqkoi i toi te obi4a e napulno razli4no 4ustvoto koito ne go e izpitval jalko no da ne se ot4aiva se nqkoga 6te go izpita....a tva ve4e za majete dali mogat da obi4at jenite dali mogat da obi4at e tva e mnogo glupavo bez zna4enie pola seki moje da obi4a stiga da sre6tne pravilniq 4ovek...su6to taka e glupavo...poglednete samo vuprosa MOM4ETATA MOGAT LI DA OBI4AT?Edin elementaren primer....az sum mom4e obi4am maika mi i ba6ta mi kakto i brat mi-eto ti edin mnogo dobur primer kak mom4etata mogat da obi4at...taka4e temata mislq 4e se iz4erpva tuka za6toto po4ti vseki 4ovek moje da obi4a no tova su6to taka zavisi i ot 4oveka koito obi4a ili trqbva da zaobi4a.
Аз говорех за любов :) Има разлика между обич и любов. Любовта е един мнооого специфичен вид обич. И точно това имах предвид - ти може да обичаш много неща (аз обичам печено пиле например), но любовта е една :)
bloodranger
09-24-2007, 23:30
Не! При нас момчетата любов няма!
Ю-Ги-О - ето това е най-важното
заеби У-Ги-О то играй Покемон мноо по яко а лубовта да играе на атари :lol: :lol: :lol:
П.С.баси тъпата тема има ли лубов омг
По ред на въпросите не, да и да
bloodranger
09-24-2007, 23:44
не, Да и Дддда !
ок идаааа идааааа