View Full Version : Проблем ли е окосменото тяло ?
PointDexter
09-23-2007, 12:57
Въпроса е специално за момичетата и жените тук ! -Проблем ли е за едно момиче ако момчето е окосмено по гърдите и корема да кажем ? или ако има леко мъхче под пъпа и по гърдите :?:
thefreak
09-23-2007, 13:01
А за тебе не е ли?
Зависи от степента на окосмяването.По принцип мъхчетата не са проблем,но ако става въпрос за нещо повече-отстрани го.Това е мое мнение,всяко момиче ще изрази своя лична позиция по темата.
rihannka
09-23-2007, 13:04
mi to normalno momchetata da imat kosmi po gardite.ako obichash dadeniq chovek nqma da ti puka dali ima ili nqma kosmi po gardite.. :::
Magnoliq'
09-23-2007, 13:05
въпроса е доста индивидуален в смисъл че има момичета/жени които намират това за доста секси и възбуждащо , но има и такива които не харесват окосмените тела така че по този въпро никой не може да даде конкретен отговор
Лекото мъхче е нещо напълно нормално и не бива да се премахва, тъй като структурата му е различна от тази на обикновените косми. То не пречи, нека си седи там, а и честно казано на мен ми харесва ;)
Окосмяването до една определена граница е приемливо... Обаче ако си имаш естествен пуловер по гърдите и гърба... Аз поне не харесвам.
Но всяка мацка с предпочитанията си - има някои, за които космите нямат значение, има други, които не ги понасят...
Да и на мен ми харесват с по-малко косъмчета :smt006
Миииии аз съм окосмен като горила и не ми е било проблем никога :roll:
DoomShadow
09-23-2007, 13:23
i trite mi kraka ne mqzat na ni6to :cry:
Seniorita
09-23-2007, 13:26
Ахахах милите те. Мн се тревожите излишно. А претенциите на младите тийнейджърки са предимно от перфектните голи батковци, които гледат по филмите. Въпрос на лично предпочитание, но не е ненормално за едно момче да е окосмено. Проблема идва ако момичето е окосмено. :-D
DoomShadow
09-23-2007, 13:30
ние тряа сме лъвове с голяма козина. KING KONG RlZzzZz :wink:
KaTinCeTy
09-23-2007, 13:32
Ако има само леко мъхче няма проблем, но ако е някакъв с косми по гърдите и корема на мен лично ме отвръщава.
DoomShadow
09-23-2007, 13:35
ai sq, pritencii :-({|=
sexa_na_kompleksa
09-23-2007, 13:36
За мен космите не са проблем. :wink:
Slun4evko
09-23-2007, 13:43
Засега не ми е било пробем окосменото тяло,но не съм и виждала гол мъж,който да прилича буквално на горила. :D Нормално е гърдите и корема при мъжете да са по-окосмени и си ме кефи,особено ако става въпрос за приятелят ми.
Значи ще откажете на тези окосмени чичковци така ли ](*,)
вие сте луди :smt011
http://x79.xanga.com/4b0d0a3b12730101880762/z71833288.jpg
http://img264.imageshack.us/img264/6880/collegehumor1648014451xpy2.jpg
http://img264.imageshack.us/img264/6880/collegehumor1648014451xpy2.jpgмного силен аргумент =D>
За мен космите не са проблем. :wink:
И за мен не са. :)
Как можете да повръщате на Чък Норис бе :?
кви жени сте :lol: :lol:
JoeBanana
09-23-2007, 18:30
Ахахах милите те. Мн се тревожите излишно. А претенциите на младите тийнейджърки са предимно от перфектните голи батковци, които гледат по филмите. Въпрос на лично предпочитание, но не е ненормално за едно момче да е окосмено. Проблема идва ако момичето е окосмено. :-D
доживях и тва да прочета
http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
kofti_nick
09-23-2007, 19:30
Въпроса е специално за момичетата и жените тук ! -Проблем ли е за едно момиче ако момчето е окосмено по гърдите и корема да кажем ? или ако има леко мъхче под пъпа и по гърдите :?:
Абе ти ся гледай да не си кат King Kong пак ... 8-[
naMy4Ho_KoTe
09-23-2007, 19:42
Аз не харесвам мъже без окосмение. Освен ако не те бъркат с горилата в зоологическата градина, всичко е ок. Ако теб те дразнят - махай ги. Аз лично се считам за естет относно много неща и намирам окосмението по гърдите и корема за много мъжествено :wink:
desi_bonbona
09-23-2007, 19:46
spored men tova nqma mn zna4enie. kato momi4eto si te obi4a, nqma da i puka mnogo mnogo. a ina4e ot higieni4na gledna to4ka kolkoto po-malko okosmqvane, tolkova po-dobre ;))
ChRiSTiaNo_07
09-23-2007, 19:48
В днешно време момиченцата са прекалено разглезени,искат всички момчета да имат перфектни тела с добре оформени мускули,епилирани,сигурно след някоя друга година ще споделят грима си със съпрузите си.Не че имам косми по гърдите,но това е съвсем нормално.
naMy4Ho_KoTe
09-23-2007, 19:51
На него трудно ще му откажа!!! =P~ :-D
аз съм същия кат него :-D
и съм от Пловдив
как не сме се виждали вече коте :-D
naMy4Ho_KoTe
09-23-2007, 20:16
аз съм същия кат него :-D
и съм от Пловдив
как не сме се виждали вече коте :-D
Да не си някой бивш :-D :-D :-D :-({|=
miloto_girl_4e
09-23-2007, 20:18
Не, не е чаак проблем, но.. предпочитам да няма поне по гърдите :wink:
bloodranger
09-23-2007, 22:38
Lele 4etah 4etah i izmislih
Ko 6e napraite ako hodite 3 mesca obi4ate se i kato dodi momenta toi sa sabli4a i mu kazvate
-Ammm nema da ma la6ka6 otvratitelen si
--->vob6te tva e mn tapo zarad kosmi da se kazva 4e daden 4ovek e "otvratitelen" :smt012 :smt011 :smt011 :smt011 :smt011 :smt011
MiMcHeToOo
09-23-2007, 22:54
за мен не е проблем.. не ми харесват момчета които си правят кола маска или нещо такова.. не знам що ама просто.. си предпочитам да си имат косми :-D
shadow4e
09-23-2007, 22:56
Не го смятам за отвратилено, но мъжки гърди без косми са ми по-секси. :)
Но предпочитам с косми по гърдите, отколкото с гладки крака и ръце. Мъжът трябва да си има косми по ръцете и краката, по интимните части ми е все едно. По гърдите за предпочитане-без, но не би м било проблем. :wink:
AtMosFera
09-23-2007, 23:03
Проблем-силно казано,т.е не бих разкарала някого само заради това,примерно.Но иначе опр не ми допадат мн такива мъже.Нз може би не съм свикнала,но мисля че това до 1 степен е и въпрос на поддръжка.А когато 1 мъж е гладко обезкосмен е ясно че се грижи за външния си вид,което е мн хубаво
hungry_vampire_f
09-24-2007, 07:36
За мен няма :) Даже ако е гладък като охлюв ще ме отблъсне
sasha_90
09-24-2007, 07:36
За теб проблем ли е?Ако за теб не е проблем не обръщай внимание.
Той пък ако съвсем няма е ебати жената ! Ако толкова ти пречат - докато спи вземи едно бръснарско ножче....
KimBerLy1912
09-24-2007, 10:47
За мен в никакъв случай не е проблем :-) Нещо повече-намирам го за секси и за признак на мъжество :smt016
naMy4Ho_KoTe
09-24-2007, 21:15
За мен в никакъв случай не е проблем :-) Нещо повече-намирам го за секси и за признак на мъжество :smt016
Йей :smt023 :smt023 :smt023 :smt110
Schneeflocke
09-24-2007, 21:28
http://img264.imageshack.us/img264/6880/collegehumor1648014451xpy2.jpgмного силен аргумент =D>
:smt078 :smt078 :smt078
Абсолютно.... Представи си, че го целуваш, а устата ти се пълни с косми... Urgh, gross!
naMy4Ho_KoTe
09-24-2007, 21:34
:smt078 :smt078 :smt078
Абсолютно.... Представи си, че го целуваш, а устата ти се пълни с косми... Urgh, gross!
Не знаех, че хората имат окосмение и по езика. Мислех, че го има само по анимационните филми. :?:
Е па точно тази тема ми трябваше, ми аз съм женско с 2 см косам по гърдите и 1.5 на гърба :cry: А най лошото е че на сливата ми са толкоз много че са се заплели и са като бивни, приятелят ми ме базика че съм си присадила хуй! ПОМООООЩ!
naMy4Ho_KoTe
09-24-2007, 21:37
Е па точно тази тема ми трябваше, ми аз съм женско с 2 см косам по гърдите и 1.5 на гърба :cry: А най лошото е че на сливата ми са толкоз много че са се заплели и са като бивни, приятелят ми ме базика че съм си присадила "мъжки полов орган"! ПОМООООЩ!
Развали хубава тема :| Следващия път измисли нещо по-добро. :idea:
Не са бъзикаи така с мене че ти видехме туй на аватара с кренвирша стърчащ от задника... па и ти не си стока :?
Sexapilna_kukla
09-24-2007, 21:41
Ако става на въпрос за леко мъхче- не, не е проблем. Но вече, ако окосмяването е прекалено много... честно казано ми се струва гнусно и е по-добре да се епилира.
naMy4Ho_KoTe
09-24-2007, 21:41
Не са бъзикаи така с мене че ти видехме туй на аватара с кренвирша стърчащ от задника... па и ти не си стока :?
Не съм стока, а съм едно девойче, което губи голяма част от времето си за да пише смислени неща, които биха били от полза на някой. А това на аватара е опашка. Това, че си загорял и ти се привиждат такива неща си е твой проблем.
Не съм стока, а съм едно девойче, което губи голяма част от времето си за да пише смислени неща, които биха били от полза на някой. А това на аватара е опашка. Това, че си загорял и ти се привиждат такива неща си е твой проблем.
Не бъди лоша с мен, смятам че на аватара си излязла много добре въпреки този израстък отзад и може някой път да се видим :wink:
naMy4Ho_KoTe
09-24-2007, 21:45
Не бъди лоша с мен, смятам че на аватара си излязла много добре въпреки този израстък отзад и може някой път да се видим :wink:
Едва ли. Обичам циничните простаци да вилнеят псувайки на живо, не по форумите :-D :-({|=
Едва ли. Обичам циничните простаци да вилнеят псувайки на живо, не по форумите :-D :-({|=
Зе тебе ке псувам де видя квот видя... ама аз не съм ценичен :( понене много... ако се убиди за това и задницата ти са извинявам много 8)
naMy4Ho_KoTe
09-24-2007, 21:52
Зе тебе ке плувам де видя квот видя... ама аз не съм ценичен :( понене много... ако се убиди за това и задницата ти са извинявам много 8)
Извинен си :Р Ти от Пловдив ли си? :smt006
nelka_hubavelka
09-24-2007, 21:54
spored men kosmite ne sa tolkova vajni ako naistina obi4a6 i darji6 na daden 4ovek!ako liubovta ti e istinska-ni6to nqma da te smu6tava,za6toto vs 6te ti se struva prekrasno v nego
Зе тебе ке плувам де видя квот видя... ама аз не съм ценичен :( понене много... ако се убиди за това и задницата ти са извинявам много 8)
Де да бях :mrgreen: даже бих казал че съм далечко... е жалко но ще си мисля за теб, на аватара наистина си много сладка :smt007
naMy4Ho_KoTe
09-24-2007, 21:57
Де да бях :mrgreen: даже бих казал че съм далечко... е жалко но ще си мисля за теб, на аватара наистина си много сладка :smt007
Мдам, коте и половина съм, само че по-малко окосмена и особено без мустачки (за което благодаря на боговете).
Мдам, коте и половина съм, само че по-малко окосмена и особено без мустачки (за което благодаря на боговете).
Уха, аз пук си правя плитки и си ги боядисвам :oops: , между другото да попитам на колко си ? :)
naMy4Ho_KoTe
09-24-2007, 22:05
Уха, аз пук си правя плитки и си ги боядисвам :oops: , между другото да попитам на колко си ? :)
Малко остава до пълнолетието ми :)
Малко остава до пълнолетието ми :)
Ех аз съм още мъничък но приятелите ми казват че изглеждам поне в 8ми клас :smt047
хах, аз тъкмо реших, че ще си спестя писането и ще цитирам памучното коте, а пък тя се зарибява със загорели :lol:
по темата: за мен не е проблем, харесват ми окосмени мъже(освен по гърба!)...гърди, корем....о, да :smt047
А ако по краката имат грива като на африканска горила къпана в Ленор? Едва ли и това ще ти е приятно ...
А ако по краката имат грива като на африканска горила къпана в Ленор? Едва ли и това ще ти е приятно ...
хах, не съм виждала подобна горила, но обезкосмени мъжки крака ме отвращават =;
naMy4Ho_KoTe
09-24-2007, 22:33
хах, не съм виждала подобна горила, но обезкосмени мъжки крака ме отвращават =;
Дам, гнусно е. Ако искам обезкосмени крака, ще стана лесбийка. ПФ. :-D
Schneeflocke
09-25-2007, 08:02
Не знаех, че хората имат окосмение и по езика. Мислех, че го има само по анимационните филми. :?:
А аз не знаех, че може да се целува само езика... Все съм си мислела, че и други обичат да целуват гърди, коремчета, ама сигурно нещо съм се объркала....
ПП: Обезкосмените крака са странни само в началото, като свикнеш спира да ти прави впечатление....
SuN_LiGhT
09-25-2007, 08:11
На мен не ми харесват космите по тези места,но ако момчето е наистина специално-няма проблеми!
Всеки си има различни предпочитания,на някои даже им действат възбуждащо тези косъмчета.... :)
JuS7^YourS
09-25-2007, 08:45
Въпроса е специално за момичетата и жените тук ! -Проблем ли е за едно момиче ако момчето е окосмено по гърдите и корема да кажем ? или ако има леко мъхче под пъпа и по гърдите Question
аз не обичам косми по корема и гърдите, но ако има и не са кой знае колко много, едва ли ще ми направи голямо впечатление. А за лекото мъхче пък съвсем. Пък и окосмяването при мъжете е нещо съвсем нормално, тва че вече някои си го махат е личен избор.