Влез

View Full Version : Какъв ли ми е проблема...

потребител22
09-23-2007, 13:12
Здравейте, пиша ви относно един проблем който ме мъчи вече доста време. Не бих казал да съм грозен или да се държа смотано, еми напровит, повечето ме смятат за пич, но не ми върви с момичетата. Проблема може да е това че не познавам кой знае колко пък и за сравнително свестни не мога да се сетя. Всъщност тези които ги смятах за такива и ги допуснах достатъчно било ме нараниха доста силно. Знам ще кажете има време, но вече година си нямам приятелка и се чудя дали не съм изпаткал. Изпитвам някакъв страх от това да се влюбя и да направят с сърцето ми това което се случи преди година, а в същото време ми е ужасно сдухано че съм сам.
Не знам защо но в 99% от случаите всички момичета циврите че са ви използвали, че не ви обичат, а когато се случи да ви обичат винаги нараняват по най-ужасния начин.
Еми това ми тежи в ощи линии.
Съвети сигурно ще ми дадете, но не смятам че ще има някаква полза. Дори не знам защо го написах т'ва.
Ако някоя се смята че се вписва в границите на нормалното и не е мъжемелачка нека пише на sladur2000@abv.bg

mon4eto
09-23-2007, 13:17
Za6to si misli6 4e kato si dava6 e-mail 6te si nameri6 gadje :roll: IZlez navan i badi po ob6titelen s momi4etata i 6te vidi6 4e rano ili kasno 6te otkrie6 lubovta :-)
Uspeh :wink:

iMillie
09-23-2007, 13:26
пхахахах не знаех 4е тфа е сайт/форум за запознанства но с всяка нова тема се убеждавам все пове4е и пове4е хаха

така по въпроса: ти продължавай да се страхува6, да се оплаква6 и кфо ли още не а п1к ние ше сме тук и ще те успокояваме дори когато станеш на 60-70...

усъзнай се! нито си първия прецакан нито ще си последния! който търси намира! а и мисли6 ли 4е тряа вси4ко да ти е поднесено наготово?!?!? малко зор тряа се пак!

Shmatko
09-23-2007, 13:34
Ей чета ви и се сцепвам от смех.
Се сте некви отворени докато не ви го сложат и на вас и тогава мирнете за 1-2 седмици и после пак.
И някой си пуснал майл-а и вече 100% търси запознанство с цел секс, брак, деца, внуци и т.н.

thefreak
09-23-2007, 13:59
То ако ти беше всичко наред и си готин какъвто се изкарваш, такива проблеми няма да имаш.

bebe_s_bazuka
09-23-2007, 14:14
e ne vsi4ki momi4eta sa majemela4ki moje bi prosto ne si popadnal na podhodq6tata s koqto 6te si podhojdate.za6to prosto ne izleze6 na vas priqteli zapoznai se s novi momi4eta ob6tuvai s tqh pak toku vij nqkoq izmejdu tqh se okazala tova momi4e koeto ti naistina tarsi6.za6to si misli6 4e kato si bil naranen ot edna i vsi4ki drugi 6te napravqt taka.i az mn pati sam bila naranqvana ot mom4eta no vse pak nadejdata umira posledna taka 4e gore glavata 6te nameri6 nqkoi den tvoeto momi4e.ot men uspeh :D \:D/

GregoryHouse
09-23-2007, 14:21
Авторе кът не искаш съвет кфо искаш?! Май гадже е няма да ти върже...щом пишеш по сайтовете да си търсиш гадже начи не си тооолкова печен...тъй че ай пис офф. Кфи са тея глупости оди фани си една дет не си я избирал само по краката и циците,а по акълЯ и може би няма те сиктирдоса...

s'n'd
09-23-2007, 14:27
Здравейте, пиша ви относно един проблем който ме мъчи вече доста време. Не бих казал да съм грозен или да се държа смотано, еми напровит, повечето ме смятат за пич, но не ми върви с момичетата. Проблема може да е това че не познавам кой знае колко пък и за сравнително свестни не мога да се сетя. Всъщност тези които ги смятах за такива и ги допуснах достатъчно било ме нараниха доста силно. Знам ще кажете има време, но вече година си нямам приятелка и се чудя дали не съм изпаткал. Изпитвам някакъв страх от това да се влюбя и да направят с сърцето ми това което се случи преди година, а в същото време ми е ужасно сдухано че съм сам.
Не знам защо но в 99% от случаите всички момичета циврите че са ви използвали, че не ви обичат, а когато се случи да ви обичат винаги нараняват по най-ужасния начин.
Съвети сигурно ще ми дадете, но не смятам че ще има някаква полза. Дори не знам защо го написах т'ва.
Ако някоя се смята че се вписва в границите на нормалното и не е мъжемелачка нека пише на sladur2000@abv.bg
feel ya dog..
ти си ми брат близнак :shock:, но аз просто се отказах да пиша такава тема, виж отговорите на твоята и се сети защо ...

JoeBanana
09-23-2007, 14:28
проблемът е, че си мрънкалник
http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif

Spirit_Breaker
09-23-2007, 14:29
Ако някоя се смята че се вписва в границите на нормалното и не е мъжемелачка нека пише на sladur2000@abv.bg taq iztoriq mi e dobre poznata abe rano ili kusno i nas 6te ni ogreee slunce ama koga 6te e ne e sigurno nikoi nemoje da kaje....dokolkoto tva za uma haraktera....abe pi4ove i macki kvoto i da si govorime se gleda i vun6nata krasota.....A NE SAMO VUTRE6NATA...Hubavo e da se gleda vutre6nata no se pak nikoi ne bi jelal da izliza po centara s Franken6tain....ne me razbiraite pogre6no mene ne mi trebva nito pi4ka nito groznica nito kurva mene mi trewbva normalno momi4e sredna klasa ako gi razdelqme na 3 klasa....

Blab
09-23-2007, 14:32
Се сте некви отворени докато не ви го сложат и на вас и тогава мирнете за 1-2 седмици и после пак.
И някой си пуснал майл-а и вече 100% търси запознанство с цел секс, брак, деца, внуци и т.н.
you're back :smt058
по темата: just have a little faith...and...communicate :wink:
edit:и с'а като знам кой е авторът к'во :-$ ....."не по скайп, не по скайп...и не се прави на идиот през 99% от времето, не грабва вниманието...някакси..."

Shogi
09-23-2007, 14:52
Здравейте, пиша ви относно един проблем който ме мъчи вече доста време. Не бих казал да съм грозен или да се държа смотано, еми напровит, повечето ме смятат за пич, но не ми върви с момичетата.
Това което цитирам до тук му се вика противоречие..Предполагам знаеш какво е... Следователно или ти не си толкова голям пич, за колкото те смятат, или не те смятат в действително за такъв и те моткат леко или пък просто подхода ти не е правилен...Тва да умееш да общуваш с момиче - тва си е изкуство направо :)

Spirit_Breaker
09-23-2007, 15:10
Kakto e kazal edin velik mislitel (brat mi) :P Trqbva da razbere6 kakvo iska edna jena i kakvo iska edno momi4e togava 6te ti stane lesno e neznam az ot 3 godini se mu4im i o6te mi e trudno da razbera i ne e lesno ne si pomislqi 4e e lesno da se razbere tva ne ti govorq za osnovnite ne6ta kato materialnost i takiva raboti......abe v indiiskata mitologiq jenata sa q s4itali za dqvola pravi si smetkite ;)

Shmatko
09-23-2007, 15:21
you're back :smt058
по темата: just have a little faith...and...communicate :wink:
edit:и с'а като знам кой е авторът к'во :-$ ....."не по скайп, не по скайп...и не се прави на идиот през 99% от времето, не грабва вниманието...някакси..."

Яяяя shut up! Мога да си позволя да се държа както искам в скайп, в реалността и където и да е и без това не ме познаваш. Аз я пуснах, и к'во от т'ва?

Shmatko
09-23-2007, 15:22
feel ya dog..
ти си ми брат близнак :shock:, но аз просто се отказах да пиша такава тема, виж отговорите на твоята и се сети защо ...

Еми така е. Повечето хора са супер коравосърдечни и безчувствени същества.

Shmatko
09-23-2007, 15:27
Kakto e kazal edin velik mislitel (brat mi) :P Trqbva da razbere6 kakvo iska edna jena i kakvo iska edno momi4e togava 6te ti stane lesno e neznam az ot 3 godini se mu4im i o6te mi e trudno da razbera i ne e lesno ne si pomislqi 4e e lesno da se razbere tva ne ti govorq za osnovnite ne6ta kato materialnost i takiva raboti......abe v indiiskata mitologiq jenata sa q s4itali za dqvola pravi si smetkite ;)

Баце аз знам за кво си мисляят. До 18 са мноо вятърничави. Гледат само външния вид, само да е някаъв сладур и да ги манипулира добре. След тва само материалното ги интересува, т.е. любовта идва с парите. Ей тва е голата истина. :shock:

JoeBanana
09-23-2007, 15:30

Баце аз знам за кво си мисляят. До 18 са мноо вятърничави. Гледат само външния вид, само да е някаъв сладур и да ги манипулира добре. След тва само материалното ги интересува, т.е. любовта идва с парите. Ей тва е голата истина. :shock:
значи съм обречен !
материално съм като циганин, който се прибира вкъщи и разбира, че жена му е избягала със съседа Али, каручката и цялата къща

Shmatko
09-23-2007, 15:33
e ne vsi4ki momi4eta sa majemela4ki moje bi prosto ne si popadnal na podhodq6tata s koqto 6te si podhojdate.za6to prosto ne izleze6 na vas priqteli zapoznai se s novi momi4eta ob6tuvai s tqh pak toku vij nqkoq izmejdu tqh se okazala tova momi4e koeto ti naistina tarsi6.za6to si misli6 4e kato si bil naranen ot edna i vsi4ki drugi 6te napravqt taka.i az mn pati sam bila naranqvana ot mom4eta no vse pak nadejdata umira posledna taka 4e gore glavata 6te nameri6 nqkoi den tvoeto momi4e.ot men uspeh :D \:D/

Надеждата е за отчаяните.

toshky
09-23-2007, 15:59
Бреййй и аз имам същия проблем... :) Не баш същия де... но бих казал, че съм голям сладур... секи, който ме познава го казва, дори и момчетата ( не се хваля!), но живея в не толкова голям град, което води до голяма визия... Много съм общителен... характера ми е готин... :) Но имам чувстото, це зная всички кирливи ризи на момичетата от целия град... и ми е адски тъпо :) немоа си харесам момиче :(

Spirit_Breaker
09-23-2007, 19:13
Toshky da ti imam i problema na tebe :D Shmatka bate abe v ob6ti liniii e tva ama az li4no sum stignal do mnenieto 4e seki 4ovek si e razli4en po sebe si sa masovo ako se govori kato za mnojestvo da momi4eto iska nekoi batko da se fuka nekade nekav gotin sladur ala bala gledat kvi pari su6to ima6 kak se obli4a6 dali kara6 ne6to i kvo kara6 no te ne se o6te tolkova orientirani i dobre naso4eni kakvo iskat daje i te neznaqt kvo iskat dokato jenata znae kakvo iska jenata iska hubav seks da si stabilen finansovo i psihi4eski i t.n. mnogo sa ne6tata i e trudn se stigne to to4noto zaklu4enie ;) ina4e evalata ti kazvam :)

kael
09-23-2007, 19:19

значи съм обречен !
материално съм като циганин, който се прибира вкъщи и разбира, че жена му е избягала със съседа Али, каручката и цялата къща

а не бахти смеха замалко да падна от стола :smt005 :smt005 :smt005

Shmatko
09-23-2007, 22:38
Toshky da ti imam i problema na tebe :D Shmatka bate abe v ob6ti liniii e tva ama az li4no sum stignal do mnenieto 4e seki 4ovek si e razli4en po sebe si sa masovo ako se govori kato za mnojestvo da momi4eto iska nekoi batko da se fuka nekade nekav gotin sladur ala bala gledat kvi pari su6to ima6 kak se obli4a6 dali kara6 ne6to i kvo kara6 no te ne se o6te tolkova orientirani i dobre naso4eni kakvo iskat daje i te neznaqt kvo iskat dokato jenata znae kakvo iska jenata iska hubav seks da si stabilen finansovo i psihi4eski i t.n. mnogo sa ne6tata i e trudn se stigne to to4noto zaklu4enie ;) ina4e evalata ti kazvam :)

Не разбирам аз от жени, над 18 не пипам...

sasha_90
09-24-2007, 04:30
Без гадже НЯМА да умреш!И аз нямам от 2 години и половина-жива съм.

Spirit_Breaker
09-24-2007, 12:18
Da ama ti nema6 topki koito stavat kato dini kato stoi6 na suho haha

Aggressive Perfector
09-24-2007, 14:20
Боже, колко нещастници има на тоя свят... :smt005

Spirit_Breaker
09-24-2007, 21:14
"Дори не знам защо го написах т'ва."-Ако найстина незнаеш защо си го написал се нарича шзофрения,болестта е доста коварна!И тъй като смятам,че знаеш защо си го написал,ще ти кажа да се спреш в сайтове за запознанства,а не във форуми![/quote]

Foruma na saita stava vupros za lubov i seki koito pusne tema se nadqva po nqkakav na4in da mu pomogneme...seki koito misli 4e moje da pomogne pomaga ti kato nemoje6 nema smisal da pi6e6 vqrno e 4e znae za6to go e napisal no ti nqma kak da razbere6 za6to go e pisal moje6 samo da si pravi6 dogadki taka4e tva deto napisa e izklu4itelno tupo i dori da izpolzva saita za da se zapoznae s nqkoe momi4e stiskam mu palci da stane jivota e shiban i stava se po shiban osobenno ot kum lubovta..dosta hora ve4e pribqgvat do kraini merki.

Shmatko
09-24-2007, 21:51

"Дори не знам защо го написах т'ва."-Ако найстина незнаеш защо си го написал се нарича шзофрения,болестта е доста коварна!И тъй като смятам,че знаеш защо си го написал,ще ти кажа да се спреш в сайтове за запознанства,а не във форуми!

Знаех че няма смисъл, а ти на шизофрения го обърна.
Никой не ми е писал :-k

bloodranger
09-24-2007, 23:09
проблемът е, че си мрънкалник
to4no taka prekaleno mnoo sa oplakva6 zemi sa v race i odi po discoteki kurvi bol :-D

Shmatko
09-24-2007, 23:10
Мани го тоя дразнещ червен цвят. Им доза истина, но може да загубиме всичко по всяко време, не може и да се разсъждава така че винаги може по-зле. [-X

Spirit_Breaker
09-25-2007, 13:31
"Дори не знам защо го написах т'ва."-Ако найстина незнаеш защо си го написал се нарича шзофрения,болестта е доста коварна!И тъй като смятам,че знаеш защо си го написал,ще ти кажа да се спреш в сайтове за запознанства,а не във форуми!

Foruma na saita stava vupros za lubov i seki koito pusne tema se nadqva po nqkakav na4in da mu pomogneme...seki koito misli 4e moje da pomogne pomaga ti kato nemoje6 nema smisal da pi6e6 vqrno e 4e znae za6to go e napisal no ti nqma kak da razbere6 za6to go e pisal moje6 samo da si pravi6 dogadki taka4e tva deto napisa e izklu4itelno tupo i dori da izpolzva saita za da se zapoznae s nqkoe momi4e stiskam mu palci da stane jivota e shiban i stava se po shiban osobenno ot kum lubovta..dosta hora ve4e pribqgvat do kraini merki.
Единствените мнения написани на латиница,който чета са тези който копират мой пост.....Такам...1-во-един човек ако неможе да си помогне сам и Господ неможе да му помогне..2-ро-Какво правим ние тук?-Даваме оптимален отговор по темата-препоръка,насока и прочие...
Единствения начин на помощ е самостоятелния....неможе в един форум да му помагаме(на който и да е)...Това е факт!Всичко което се случва е реално и ще си остане реално....Кой както си го направи,така ще стане..Нито сайтове за запознанства,нито форуми,нито каквото и да е било е в сила да го промени...А ти от къде си сигурен,че аз незнам защо той го е написал?!ЖИВОТА НЕ Е ШИБАН,А РЕАЛЕН,ТОВА ЧЕ ВИЕ СИ МИСЛИТЕ ТАКА,НЕ ГО ПРАВИ ТАКЪВ....ОСЪЗНАЙТЕ СЕ,ЖИВЕЕТЕ НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ,НЕ ЦЕНИТЕ ТОВА КОЕТО ИМАТЕ(ЖИВОТА СИ)...ВЕРОЯТНОСТТА ДА СЕ РОДИШ НА ТОЗИ СВЯТ Е ЕДНО НА НЯМА ТАКОВА ГОЛЯМО ЧИСЛО....НЕ ВИ ПУКА КАКВА Е ВЕРОЯТНОСТТА,НАЛИ?Сега си го представете така:Раждате се и на 15 години ви блъска кола,намирате се на другия свят и Господ ви казва...може да се върнеш на Земята като пълноценен човек,само че,вероятността да се върнеш е едно на няма такова голямо число.......Ще ви умрат надеждие май?!Ценете това което имате!!!О не не вие ще го оцените..Както са казали старите хора:Ще оцениш това което притежаваш сега,тогава когато го загубиш![/quote] Brei ti si mnogo nabojen be xaxa

sasha_90
09-25-2007, 19:01
Da ama ti nema6 topki koito stavat kato dini kato stoi6 na suho haha
Да,но имам глава,която мисли само за Д....!

kael
09-25-2007, 19:21
get a life .....

Shmatko
09-25-2007, 20:42
Както бяха казали някъде: Любовта е да позволиш на някой да те нарани,унищожи и да се надяваш че няма да го направи.

Ето едно и от мен: Любов има само в чата, сапунените серияли и розовите книжки, всичко останало опира до пари и секс!

Докажете че не е така или поне опитайте! :-k

flowerlina
09-26-2007, 10:49
Ти ли си я пуснал тая тема :smt005 :smt005 :smt005 ОМГ
Та по темата:Има такива,които да не се интересуват само от външен вид и пари.Аз съм в такава ситуация,че един батко си мисли,че като има мускули,очилца и т.н. може да има всяка,ама не е познал.Аз няма да съм поредната минала през леглото му [-X
Тъй че не се отчайвай :wink: