View Full Version : От4аяна съм...моля ви за помощ ;(((( Много ви моля?!!
razbito_sarceF
09-23-2007, 13:24
От няколко години имам прожлем с кожата на лицето.Много е 4увствителна и е склонна към акне и възпаляване :smt010 Това ми е голям проблем.Наскоро по4нах да ползвам Акне Аут и помогна.Преди това бях пробвала какви ли не скъпи боклуци и не помагаха.
От скоро по4нах да спортувам пове4е и да ходя на фитнес и отново по4наха да ми се появяват пъпки. :smt010 :smt010 :smt010 Незнам дали е от това... :smt011 Разберете ме,от4аяна съм от всякъде.Толкова много ми се пла4е и ми е кофти,4е дори не мога да изляза. :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 Много ви моля не подминавайте темата ми,а ми дайте съвет.На дерматолози съм ходила и ефекта беше кратък.Затова съм се отказала от това..Моля ви какво да използвам?Не ям сладко.Храня се здравословно,но ве4е незнам какво да правя. :smt010 :smt010 :smt010 Помогнете ми плс
DoomShadow
09-23-2007, 13:30
macka osven da ti kaja 4e i az sym taka i da ti pojelaq uspex drugo nemoga da kaja. gore glavata :-({|=
MostHated
09-23-2007, 13:33
писах ти ЛС
otherworldly
09-23-2007, 13:43
Хмм нз.. аз нямам такъв проблем(за щастие) и не мога да ти помогна, не съм мн наясно.. Иначе една приятелка също имаше мн пъпки по лицето и отиде на дерматолог, след това я гледх лицето и беше супер чисто, но ти щом вече си пробвала това нз..
sexa_na_kompleksa
09-23-2007, 13:44
Не се затварай у вас ! Голяма работа,че имаш пъпки ! Норамално е през пубертета. Пъпките ще се махнат с много усилия и постоянство.Но важното е ти да се харесваш,да имаш самочувствие.Излизай навън с приятели и не се тревожи за глупости ! Живота е един - извивей го както трябва !
ne moje dermatolog da ne ti pomaga.idi na nqkoi koito ti preporu4at
FrosTDeViL
09-23-2007, 13:55
нe им обръщай внимание след време ще изчезнат ако някой ти се подиграва значи е кретен да не ти пука !!! ::: ::: ::: :smt004
Fyrforanche
09-23-2007, 14:03
отиди на дерматолог и той ще ти помогне...
kindergarden
09-23-2007, 14:35
еми мацка знам,че си се отчаяла от хилядите неща,който си ползвала сестра ми също преди врими имаше този проблем и един дерматолог и препоръча да си вземе Зинерит и й помогна Не съм много сигурна,че ще ти помогне,но може да пробваш
На една моя съученичка леля и е дерматолог и тя ми беше казала,че колкото повече обръщаш внимание на пъпките,толкова повече се появяват :arrow: можеби част от проблема ти е на психическа основа.Приеми факта,че това което ти се случва е нормално и не се отчайвай толкова.Посъветвай се с повече специалисти,не само с един.Има решение на проблема ти,просто трябва да си по упорита и да не се предаваш толкова лесно.
tfa e ot puberteta :| taka4e... nz probvai s salicilov spirt,izgarq nqkoi pup4ici,no ako iska6 po dobur rezoltat dr 6e ti preporu4at,az nz... samo uspeh moga da ti pojelaq!
Sweetlove1990
09-23-2007, 15:28
Значи няма да ти препоръчвам козметика, защото е много индивидуално, а и не знам точно какъв тип е кожата ти. Според мен трябва да отидеш на лекар. Това, че веднъж не са ти помогнали не значи, че ако отидеш втори път пак няма д аима ефект. Ако си от по-малък град и няма достатъчно специалисти отиди в София при някой известен и сигурен лекар. Може да не се махнат изцяло, но поне ще има някакво подобрение...Не знам какво друго да те посъветвам, виждам , че си отчаяна :( Не трябва в никакъв случай обаче да се затваряш вкъщи и да не излизаш. Опитай да обръщаш по-малко внимание на това, все пак приятелите ти не броят пъпките всеки ден, те са с теб заради самата теб и те обичат и уважават въпреки тях...това е от мен и дано съм успяла да ти помогна. Успех!
Мацка слушай сега... Сега съм на 17, когато бях на 15, бях отвсякъде със акне и сякви такива работи.... ама много! Отидох на козметик... говорех си с нея и разпитвах ;) Значи тя ми каза... пъпките се оявяват от всицко... например от ядене на сладко и от ядене на мазни храни... :) Изчисти ме първия път... след няколко дена петната се махнаха и лицето ми стана друго, но никога неможеш да го изчистиш до степен " никога няма да имам пъпки и черни точки" :) Все пак мисля, це знаеш, но пъпките се получават от черни точки, а те от сладките, мазното и замърсяването на кожата... цигарен дим и т.н. :) Затова отиди на козметик няколко пъти и всяка вечер като се прибереш си земи някво мляко за почистване на лице и със едно памуче... :) Аз сега съм си много добре, но да не дърпам дявола за опашката ;)
sexy_devil4e
09-24-2007, 18:24
ох,мацка не дей така да се отчайваш!!не е чак толкова зле,аз за щастие нямам такъв проблем ,но някой от приятелките ми стардат от акне и ососбено едната изпробва всичко каквото се сетиш,но нищо не и помогна,даже си влоши състоянието на лицето..за това не дей и ти да се мацотиш с каквото ти падне,защото,колкото и банално да звучи,всяка кожа е различна и реаргира различно и строго индивидуално на различните продукти..отиди на дерматолог..ако и тогава не стане,просто изчакай,малко и те ще минат..ти пак ще си си хубаво,дори и да нямаш съвършинно лице..да не ти пука!айде усепх
!
sexy_devil4e
09-24-2007, 18:24
ох,мацка не дей така да се отчайваш!!не е чак толкова зле,аз за щастие нямам такъв проблем ,но някой от приятелките ми стардат от акне и ососбено едната изпробва всичко каквото се сетиш,но нищо не и помогна,даже си влоши състоянието на лицето..за това не дей и ти да се мацотиш с каквото ти падне,защото,колкото и банално да звучи,всяка кожа е различна и реаргира различно и строго индивидуално на различните продукти..отиди на дерматолог..ако и тогава не стане,просто изчакай,малко и те ще минат..ти пак ще си си хубаво,дори и да нямаш съвършено лице..да не ти пука!айде усепх
!