PDA

View Full Version : Не мога да я разбера

Гостенин
09-23-2007, 14:13
Ей тея момичета не мога да ги разбера .. като ме види в даскало постоянно ме гледа едно такова, идва при мене веднага, приказва ми, абе усеща се .. И нормално за действията й си мисля, че ме харесва. До тук всичко добре. Но щом спомена нещо за кафе или излизане и край .. все незнае, все не може .. Как да я разбера ? С действията си едно показва,а иначе съвсем друго. Как мислите ..?

GregoryHouse
09-23-2007, 14:15
Че я кефи да те върти на малкия си пръст...

chaos_
09-23-2007, 14:18
Ами най-баналното обяснение иска да сте само приятели :-D /тази реплика винаги много ме е разсмивала/ или просто се притеснява ,сигурно като сте сред компанията и е по спокойно.

FrosTDeViL
09-23-2007, 14:18

:-D :-D :-D :-D абсолютно си прав бил съм в такова положение но се осъзнах :)

JoeBanana
09-23-2007, 14:21
праи се на недостъпна http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
трябва да си хитър, за да влезеш в крепостта й
http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif

GregoryHouse
09-23-2007, 14:25
праи се на недостъпна http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
трябва да си хитър, за да влезеш в крепостта й
http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif

Абе за крепостта не знам ама на райската порта може да си си сложиш тарана :-D

А за подписа на Seizure of Power мога да кажа само :
Жигулии ти страшна колааааааа
Жигули не те разменям за женааа :smt005 :smt005

simba007
09-23-2007, 14:28
a ti haresva6 li q? smisal ima mnoo pri4ini da ti otkazva opitai se da pogovorite eventualno

kameliqbaby
09-23-2007, 14:30
Tochno taka =D>

thefreak
09-23-2007, 14:30
Ей тея момичета не мога да ги разбера .. като ме види в даскало постоянно ме гледа едно такова, идва при мене веднага, приказва ми, абе усеща се .. И нормално за действията й си мисля, че ме харесва. До тук всичко добре. Но щом спомена нещо за кафе или излизане и край .. все незнае, все не може .. Как да я разбера ? С действията си едно показва,а иначе съвсем друго. Как мислите ..?
Не се опитвай да я разбираш. Няма смисал.
Прави си каквото знаеш. Да не те притесняват нейните десйтвия, те и без това са нелогични.

Гостенин
09-23-2007, 14:44
Харесвам я, да. До скоро аз я търсех, а тя се правеше на недостъпна. Но взе да ми омръзва и спрях да се занимавам с нея. И сега като почнахме даскало тя ме търси .. а тоя път аз се правя на днедостъпен. :mrgreen: Отначало не ми пукаше, правех се да види какво е, но с течение на времето старите чувства пак изплуваха и така .. :mrgreen: И сега като виждам, че има интерес към мене, искам да направя първата стъпка .. като я викна да излезем ама .. греда. :-s Това ми е чудно, с тези нейните действия какво всъщост иска ..

Shogi
09-23-2007, 14:45

:-D :-D :-D :-D абсолютно си прав бил съм в такова положение но се осъзнах :)
Кефите ме :) +1

Гостенин
09-23-2007, 14:46
Е това за пръста не е така .. аз не й се давам. :mrgreen: Единственото нещо, което направих е да пробвам да я викна на кафе .. ама явно няма мерак. 8-[

Shogi
09-23-2007, 14:49
One Big МАЙНААА!

N0_feAR
09-23-2007, 15:14
може да се притеснява или да е от по-срамежливите...още малко упорство и ще склони ;)

toshky
09-23-2007, 16:11
Харесва и да върти някой на пръста си :) а в другия случай... и те самите не се разбират :D

SANDDRA
09-23-2007, 16:57

Според мен те сваля и е уверена,когато го прави и затова те гледа,заговаря и т.н! Според мен те харесва! Но като вижда,че и ти отвръщаш(поканата за кафе) се стряска! Може да има вътрешни съмнения или да е леко притеснителна.Не мога да преценя съвсем така по интернет,но пак ти казвам,че според мен иска да сте заедно!А може и да иска да се направи на недостъпна малко,да не кажеш,че е мн лесна :mrgreen: ! Женска психика! :mrgreen:

xXxScreamxXx
09-23-2007, 17:03
awe moje da i pritesnitelna mackata ae sa ...
a 4e te v1rti na malkiq si pr1t nzz moje ima i takiva individki sred nassss :smt005

yuyuto
09-23-2007, 17:11
Ами най-баналното обяснение иска да сте само приятели :-D /тази реплика винаги много ме е разсмивала/ или просто се притеснява ,сигурно като сте сред компанията и е по спокойно.
Същото... :smt015

Гостенин
09-23-2007, 18:31
Е то хем иска да сме заедно, хем не иска .. нито едното, нито другото. Пък тей като я гледам не е от най-притеснителните .. мога да кажа, че при повече хора аз се притеснявам повече .. не мога да се отпусна така. Какво да правя накрая .. някакъв съвет ?

desi_bonbona
09-23-2007, 18:33
pogovori s neq i q pitai za6to ne iska da hodite na kafe. moje da si ima nqkakva pri4ina za koqto ti da ne znae6 i za tova nai-dobre q pitai kogato e sama, a ne pred mn hora uspeh ;))