Влез

View Full Version : как да му намекна ;(?

monityY
09-23-2007, 18:27
проблема ми не е не6то сериозно,по скоро е странно де да знам...както виждате от подписа ми,имам гадже от 20 дена... ::: дотук добре,само 4е с него ни6то не праим,той ми предложи и аз преди 20 дена приех,тръгнахме,виждахме се само 3 пъти от тогава,и се се гу6каме и тфа е... незнам срам ли го е или кфо,да ме целуне :-s нз.. той е дествен,не е имал гадже,но се е целувал,ама незнам,да не би да си мисли 4е аз може да не искам,но след като съм приела да станем гаджета ест 4е искам,как да му намекна 4е тряя се целуваме,и връзка без целувки не е връзка? :| не давайте съвети от типа "целуни го ти" не мога,срам ме е,незнам той дали иска... винаги 4акам мом4ето да направи първата кра4ка,да 4акам ли о6те,може пък следва6та6а или по следва6тата сре6та да ме целуне?или някак си да му намекна,4е държа на целувките и.. абе нз? кфо да прааа :roll:

kael
09-23-2007, 18:30
нужно ли е все да намеквате .... просто му кажи "ела тука и ме целуни котьо"

drfatt
09-23-2007, 18:32
Хехе, "тръгнали" сте? Казваш го, все едно сте сключили някаква сделка, мамка му. Несериозна работа. Ако искаш да правите нещо, започнете първо да се пипате. Точно така, пипай го. Без чалгаджийски клишета, просто искрени моменти на интимност. 8)

MiMcHeToOo
09-23-2007, 18:34
ем целуни го ти ве :wink: колкото и да не искаш тва е положението :D

kofti_nick
09-23-2007, 18:35

=D>

desi_bonbona
09-23-2007, 18:38
mi kaji mu go, no ne to4no napravo. ne6to ot sorta, 4udq se dali se celuva6 hubavo ili ne6to takova.

H8_mE
09-23-2007, 18:40
Ami ili mu kaji nqkak takti4no vse pak ne e tolkova trudno i 6te se uveri6 v tova sled kato go napravi6!Ili se nakloni kum nego za celuvka i ako otvurne gotovo,ako ne go popitai ili probvai pak!No skoro 6te stane ne se pritesnqvai!Ili ti ili toi nqma da izdurjite i eto...

gLoRiOuS_aNGeL
09-23-2007, 18:43
Kaji mu,4e mnogo go obi4a6 i se sgu6i v nego!Moje bi togava 6te se prestra6i da te celune!

yuyuto
09-23-2007, 18:49
проблема ми не е не6то сериозно,по скоро е странно де да знам...както виждате от подписа ми,имам гадже от 20 дена... ::: дотук добре,само 4е с него ни6то не праим,той ми предложи и аз преди 20 дена приех,тръгнахме,виждахме се само 3 пъти от тогава,и се се гу6каме и тфа е... незнам срам ли го е или кфо,да ме целуне :-s нз.. той е дествен,не е имал гадже,но се е целувал,ама незнам,да не би да си мисли 4е аз може да не искам,но след като съм приела да станем гаджета ест 4е искам,как да му намекна 4е тряя се целуваме,и връзка без целувки не е връзка? :| не давайте съвети от типа "целуни го ти" не мога,срам ме е,незнам той дали иска... винаги 4акам мом4ето да направи първата кра4ка,да 4акам ли о6те,може пък следва6та6а или по следва6тата сре6та да ме целуне?или някак си да му намекна,4е държа на целувките и.. абе нз? кфо да прааа :roll:
Еми точно "целуни го ти" ще ти кажа, щот иначи можеш да си останеш с чакането... Или както казаха по-горе направо му го кажи, без намеци... Ай,успех! \:D/

thefreak
09-23-2007, 19:09
Децка му работа...
Ама иначе в темите свързани със секс/бременност и тем подобни, доста съвети, такааа, даваш....

eleto_ludo_dete
09-23-2007, 19:11
Интересно защо така се държи....но след като сте заедно той определено би трябвало да иска да те целуне....Но,не се впрягай толкова.Ако искаш нещата да потръгнат по-добре ти вземи ситуацията в ръце.Ако те е срам да го целунеш значи трябва да знаеш как той се чувства.Тези отношения са много сложни ,но по принцип нещатата стават от само себе си!!!

DoomShadow
09-23-2007, 19:12
syble4i se gola pa moje i da stane, moje da polu4i6 mnogo pove4e otkolkoto iska6.
po temata:ti ot de znae6 4e se e celuval, moje da ti go e kazal samo taka kolkoto da ne izglejda bot, v tvoite o4i. ai uspex :smt005

YgaBHuk
Заплаши го със смъртта на семейството му !

kael
Децка му работа...
Ама иначе в темите свързани със секс/бременност и тем подобни, доста съвети, такааа, даваш....

чесно ли ( не си падам фен на 75% от форума основно тука кисна :-D )

_BoSSy_
09-23-2007, 19:18
Явно него го е по срам от тебе даже..Какво ти пречи да го целунеш ти??Кво ти дреме??А може момчето тебе да те чака..все пак тои ти е предложил,тои е направил първата крачка,ся е твои ред.
Покажи му,че ти имаш желание да си с него-накари го да се отпусне!
А мисля,че няма смисъл да чакаш до следващата или по-следващата среща,защото аз ако бях, щях да си помисля,че човека до мене няма интерес..знам ли.. :) :) :)

thefreak
09-23-2007, 19:37
Децка му работа...

чесно ли ( не си падам фен на 75% от форума основно тука кисна :-D )
Не бе... майтап....

rihannka
09-23-2007, 20:37
zashto trqbva da mu namekvash ili da chakash toi da te celuni.vzemi neshtata v svoi race..kato si govorete ti go celuni i gotovo,,veche ako se otdrapne primerno ili neshto takova..ima neshto neredno

LizZz
09-23-2007, 21:46
Както казах преди...Ех деца,деца... :smt011 :smt011 :smt011

MiMcHeToOo
09-23-2007, 22:23
Децка му работа...

:-s вярно бе.. и аз ся забелязах, че е така.. странна му работа :-s

Весело другарче
09-23-2007, 23:28
Толкова ли си тъпа, че да не можеш един намек да направиш ? Или ти си прекалено сдухана и не можеш да поемеш нещата в свои ръце или той е абсолютен спек.

sasha_90
09-24-2007, 04:22
Твоята история много прилича на моята с бившия.Няма да ти кажа как се развиха нещата след като и аз се опитах да му намекна да се срещаме по често.Но ти направи така:когато сте само двамата му кажи нещо мило и го целуни :-D може само по бузата или го прегърни.Късмет.

koalka
09-24-2007, 06:35
И аз бих ти дала съвет да го целунеш ти, защото момчето може да е по-срамжливо, да не е уверено в себе си и т.н.Можеш да му намекнеш, като стоиш близко до него, гледаш го право в очите и някакви такива, не знам.

monityY
09-24-2007, 07:53
Вариянта да го целуна аз,отпада... казах 4е не мога,незнам какво иска той...а и ме е СРАМ,както казах 4акам винаги мом4ето да направи първата кра4ка,ако не я направи... ми окей... аз искам някак си да му намекна,не да му казвам директно,за да разбере 4е аз искам да се целуваме,6тото той може да си мисли обратното и за тфа да не смее да ме целуне... вариянта да му кажа 4е го оби4ам съ6то отпада,не казвам "оби4ам те"на всеки,особено след като не го ОБИ4АМ... мислех си за вариянта който някой спомена, "4удя се как ли се целува6" ама по скайпа да му го кажа,директно не мога,6е зацепа... или пък.. "какво мисли6 за целувките с ези4е,т.е харесват ли ти,нали спомена 4е си се целувал"? а това "с ези4е" може и да го махна,4е ве4е ставам мн нагла... та как мислите за тези 2 вариянта? :wink:

MeGiTyY
09-24-2007, 07:58
xaax i az predi imah edno gadje taka se nesmee6e i az mu vikam are da pu6ime voini6kata :D :D i taka :-D

monityY
09-24-2007, 08:26
am da te pitam kfo misli6 za celuvkite?smisal be6e kazal 4e si se celuval nali?q mi razkaji malko s koq,kak koga...haresa li ti ii t.n,sa se setih..
[11:27:34] mIl0t0 mI fEn4E nA KaMi каза: leko we
[11:27:54] mIl0t0 mI fEn4E nA KaMi каза: oooooooolele
[11:28:37] mIl0t0 mI fEn4E nA KaMi каза: e kvo ti kaa
[11:28:43] XҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ каза: si4ko
[11:28:43] mIl0t0 mI fEn4E nA KaMi каза: malee kude me metna
[11:28:48] XҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ каза: :)
[11:28:51] mIl0t0 mI fEn4E nA KaMi каза: to nm za kazvane
[11:28:59] XҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ каза: e kak da nqma
[11:29:03] XҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ каза: :^)
[11:29:07] mIl0t0 mI fEn4E nA KaMi каза: xa
[11:31:07] mIl0t0 mI fEn4E nA KaMi каза: mii..
[11:32:15] XҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ каза: miiii...?ili mai ne ti se govori za tova
[11:32:49] mIl0t0 mI fEn4E nA KaMi каза: mi mai da ....ne 4e ne mi se govori
[11:33:41] XҳҲҳ•°ټ°FeNkA_nA_KaMeLiQ°ټ°•ҳҲҳ каза: ok,se 1
[11:33:46] mIl0t0 mI fEn4E nA KaMi каза: ok
перфектен разговор а? :smt011

Ch0c0la73
09-24-2007, 09:14
off boje kaji mu ti nqma li da me celune6 ili ne6ty takoa gu6kata se ili ve4e se izpra6tate i mu kazva6 a celuv4ica nqma li da mi dade6 i tva e gleda6 go v o4i4kite i vs stava ot samo sebe si ;]

monityY
09-24-2007, 18:08
e toi me celuva,samo 4e po buzkata,kogato me izpra6ta i kogato se vidime v na4aloto na sre6tata..

Seniorita
09-24-2007, 18:21
Такааам... 20 дни и 3 срещи.. Каква близост очакваш? Било те срам. Ми, и той може да каже същото. Винаги очакваш другия да направи първата крачка. Ами, ако и той е на този принцип? Леле леле #-o Едва ли ще умреш, ако го целунеш. Или при теб е въпрос на гордост и достойнство? Е, ако е така - няма да ги загубиш.

monityY
09-27-2007, 14:46
aa хора кфи ли не намеци му праих в4ера и пак...ИнАт До дУпКа.. :roll: бяхме си легнали на треви4ката до едно езърце,тихо и спокойно,много подходя6то за целувка... аз го гу6нах..питах го колко време може да издържи да ме гледа право в о4и4ките.. той издържа 2 сек.. после му казах 4е 6том днеска не ме е цункал му се сърдя(понеже секи път като се видим ме целува по бузката)цунка ме по бузката.. бях си легнала до него,бях си сложила главата варху него..момента бе6е идеален за първата целувка..оказа се 4е той не се е целувал до са,и сиг се притеснява.. аз даже му казах 4е съм санувала как се целуваме(та да го мотивирам) а и наистина го санувах тфа... и той се зарадва и ни6то пове4е.. накрая като си тръгвахме ме целуна пак по бузката и аз го цунках.. и тфа си е! просто не мога аз да го целуна първа,но както виждате доста намеци му направих,просто 4е поиз4акам о6те малко,дано се поотпусне и се престра6и да ме целуне.. де да го знам,може па и да не иска... :smt017

gPa3HuTeJl
09-27-2007, 14:54
..той ми предложи и аз преди 20 дена приех...

Как така ти е предложил? Предложил ти е с думите :

" Искаш ли да си станем гаджета ? "

той е девствен

Той е девствен, а ти не си ли ??

Защо не те целува ? Замисляла ли си се, че може и да не може тоест да не знае как ?

monityY
09-27-2007, 18:12

" Искаш ли да си станем гаджета ? " Da

той е девствен

Той е девствен, а ти не си ли ?? i az su6to sum...tova 4e e destven ne e problem..

Защо не те целува ? Замисляла ли си се, че може и да не може тоест да не знае как ? da,zamislqla sum se,no tfa zna4i da ne se cluvame taka li?toi znae 4e az ne bih oburnala vnimanie na ne6to takova,s namecite razbra 4e go iskam,prosto qvno problema e v nego,moje bi naistina go e sram,6te 4akam da preodolee srama...drugo nqmam kakvo da napravq!

DevilWish
09-27-2007, 18:15
Мамоо милаа ,детска история...как може да Ви е срам?Вие какво 'ходене' правите тогава? :smt012 :smt011

monityY
09-27-2007, 18:18
Мамоо милаа ,детска история...как може да Ви е срам?Вие какво 'ходене' правите тогава? :smt012 :smt011 i kfo kato ne se cleuvame ne xodim taka li? ](*,) ne celuvkite,sexa i ostanalite gluposti sa nai vajnite.. vajnoto e 4e nie se razbirame pove4e ot perfektno,imame si doverie,imame si ob6ti temi.. i prosto mn se haresvame.. sega 4e ne se celivame kfo da napraa kat me e sram?i nego kat go e sram?prosto 6te 4akam da mu mine... (ako mu..) ako ne zdrave da e.. ::: sviknala sum mom4eto da pravi purvata kra4ka,i az nqma da q napravq!az dostata4no nameci mu napraih ve4e..

DevilWish
09-27-2007, 18:26
i kfo kato ne se cleuvame ne xodim taka li? ](*,) ne celuvkite,sexa i ostanalite gluposti sa nai vajnite.. vajnoto e 4e nie se razbirame pove4e ot perfektno,imame si doverie,imame si ob6ti temi.. i prosto mn se haresvame.. sega 4e ne se celivame kfo da napraa kat me e sram?i nego kat go e sram?prosto 6te 4akam da mu mine... (ako mu..) ako ne zdrave da e.. ::: sviknala sum mom4eto da pravi purvata kra4ka,i az nqma da q napravq!az dostata4no nameci mu napraih ve4e..
Ама чакай малко ти се оплакваш след това ме питаш какво не е ли връзка и сама си написала в един пост /не ме карай да цитирам/ ,че връзка без целувки не можело... ;)
Виж искам да ти кажа ,че наистина може и ако се задържи много време така значи или е много истинска или наистина е просто детска работа.
А целувките пък от своя страна са много важни ,защото показват по някакъв начин и изразяват чувствата на двамата влюбени.
Няма как да ми казваш "срам ме е" ,защото не е нормално да те е срам от приятеля ти ;) Това за мен е глупост ,защото след време ако се наложи да се съблечеш пред него - мале представям си тогава какво ще е.
Така че действай смело напред!!!Ти целувала ли си се?!?!Ако да ,значи знаеш ,че няма нищо страшно ,нито срамно.

li_o12
09-27-2007, 18:46
Zdravei na men problema mi e s16tiq samo4e hodim ot 5 meseca :-s i ne sme se celuvali . Sa e mnogo lesno da ti kaja celuni go ili 4akai toi da e pr1v kato te e sram NO moq slu4ei e s16tiq i znam kakvo ti e :-s No za s1jalenie nemoga da ti dam nikak1v s1vet za6toto az sama na sebesi nemoga da si otgovorq. Ti na kolko godini si?

monityY
09-27-2007, 18:51
na 14 съм.. колкото до попредното мнение да кажа 4е-да целувала съм се,да-събли4ала съм се пред мом4е.. но винаги когато той направи някакав намек или първата кра4ка.. аз не мога да го целуна,просто незнам дали иска,дали е готов за първа целувка.. а той за мен знае 4е искам по намеците,знае 4е го 4акам,знае 4е съм се целивала..проосто 6те го по4акам пове4ко..за съжаление наистина ме ми стиска да го целуна първа!

Atika
09-27-2007, 18:58
Абе гаджета са бе :D .. в подписа и пише : Заедно от 24 дни .. и смятам че до 30 ден ако не те целупе поне по устата с вашата връска е свършено .. сигурно ще е много тежко :smt009 8-[

SuN_LiGhT
09-27-2007, 19:04
Еми намекни му,но деликатно...Например го гледай пръво в очите,после в устните и така...Търси близост и го накарай да се замисли...късмет :-D

Erica
09-28-2007, 06:19
na 14 съм.. колкото до попредното мнение да кажа 4е-да целувала съм се,да-събли4ала съм се пред мом4е.. но винаги когато той направи някакав намек или първата кра4ка.. аз не мога да го целуна,просто незнам дали иска,дали е готов за първа целувка.. а той за мен знае 4е искам по намеците,знае 4е го 4акам,знае 4е съм се целивала..проосто 6те го по4акам пове4ко..за съжаление наистина ме ми стиска да го целуна първа!

Пфуф тази тема,се обсъжда вече няколко дена.И като гледам за какви големи препятствия става въпрос за една Целувка...,представям си след време,като решиш че вече можеш да водиш и полов живот....ай ай ай не ми се мисли какви теми ще има тогава.

А сега по темата,ами като си видяла че няма да стане с намеци...вземи си "преодолей" страха и го целуни ти...така и така ти ще си му учителка...покажи му какво можеш.
Айде със здраве! :smt006

LizZz
09-28-2007, 06:46
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 И тука голям смях!!!!! хАХАхаахахаХаХаХахаахаХАХ :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

monityY
09-28-2007, 07:31
a ako go pitam direktno,primerno po skype?prosto da go pitam dali go e sram ili kak se 4uvstva.. :roll: moje pa da ima efekt ;-)

LizZz
09-28-2007, 07:33
a ako go pitam direktno,primerno po skype?prosto da go pitam dali go e sram ili kak se 4uvstva.. :roll: moje pa da ima efekt ;-)
Пускаш му един език и после ще видииш как няя да те остави :lol:
Или го питай по Скайп...

bebsa_
09-28-2007, 07:44
offf maleleee da ti imam i srama 6a umre6 ako go celune6 ti.I az ne sam saglasna da mu kaje6 4e go OBICHASH predpolojenie 4e ste 25 dena [-X moje i drugo da naprai6 po4ni da se zaka4ate da se smeite i se dobliji do nego se edno 6te go celuva6,pogledni go v o4ite posle v ustnite!
USPEH ! \:D/ :wink:

`Death`Whore``
09-28-2007, 10:53
ЪЪъ...не сте се целували, но той ти бърка в онази работа всеки ден?

danitooooooooooo
09-28-2007, 10:59
mi ti go celuni i mu se natiskai prosto e ot sramejlivite ma tva ne zna4i 4e i ti traa stava6 takava!!

ledenakrasota
09-28-2007, 11:07

ДУШАТА ТИ КРЕЩИ :smt019 ТОГАВА С НЕГО ГОВОРИ :smt006 ЗА К`ВО ВИ Е ДА МЪЛЧИТЕ,КАТО ПУКАЛИ. [-X

MoHuTo
09-28-2007, 11:14
Ебати срама за една целувка, вие като тръгнете да правите секс, ще напълниш форума с 10 теми сигурно...тцтцт ::: Целуни го и толкоз, свикнала била момчето да прави първата крачка, е на теб ко ще ти стане ако ти я напрайш, ще умреш ли кво...кат гледам то от толкоз чакане най-много измислената ви връзка да умре.. :::

monityY
09-28-2007, 13:11
Ебати срама за една целувка, вие като тръгнете да правите секс, ще напълниш форума с 10 теми сигурно...тцтцт ::: Целуни го и толкоз, свикнала била момчето да прави първата крачка, е на теб ко ще ти стане ако ти я напрайш, ще умреш ли кво...кат гледам то от толкоз чакане най-много измислената ви връзка да умре.. ::: emi neka umre :smt011 kfo da napraa... ne moga da go celuna,bih se prestra6ila,ako pone znaeh dali toi e gotov za 1va celuvka-dali q iska... az neznam ni6to.. taka4e 6te si mul4a.. btw `Death`Whore`` v koq rabota mi burka? :-s

strawberry
09-28-2007, 13:39
em 6tom te e sram na jivo mu napi6i nqkyv sms ot sorta na : "Ne znaq kak celuva6 ela da razbera" ili sqkvi takiva i kat se vidite mu se omilkvai okolo liceto ili go celuni po buzata dano da se useti ama ako seki 4aka na drugiq ni6to nqma da se polu4i

gavro64eto
09-28-2007, 17:05
prosto mu kaji vsi4ko

`Death`Whore``
09-28-2007, 17:06
Имахме един разговор преди 1-2 седмици за това как новото ти гадже те е отворило с пръст. Помня много добре. :-D

Erica
09-28-2007, 17:16
Имахме един разговор преди 1-2 седмици за това как новото ти гадже те е отворило с пръст. Помня много добре. :-D

Ай ай вече стана сложно.. :roll:
Аз пък се чудех какво се случи със заплахите които получаваше девойчето преди известно време :-k

`Death`Whore``
09-28-2007, 17:47
Обърква си историите :lol:

gPa3HuTeJl
09-28-2007, 17:54

" Искаш ли да си станем гаджета ? " Da

той е девствен

Той е девствен, а ти не си ли ?? i az su6to sum...tova 4e e destven ne e problem..

Защо не те целува ? Замисляла ли си се, че може и да не може тоест да не знае как ? da,zamislqla sum se,no tfa zna4i da ne se cluvame taka li?toi znae 4e az ne bih oburnala vnimanie na ne6to takova,s namecite razbra 4e go iskam,prosto qvno problema e v nego,moje bi naistina go e sram,6te 4akam da preodolee srama...drugo nqmam kakvo da napravq!

Малко тука сб1рка адреса с " аз с1що с1м "
Да с1м казал, че това сте девствени е проблем ? - Не с1м ми тогава к'во ми се палиш и ми се праиш на оборотна!!!
А вие така близо месец без целувка - па представям си до секс-а... на 30-40 години може и да стигнете до п1рвият ви п1т...

Shadow_Walker
09-28-2007, 17:59
нужно ли е все да намеквате .... просто му кажи "ела тука и ме целуни котьо"аз на това например не бех отказал :lol:

Еми действай, какво чакаш?Ако пък толкова те е срам да направиш първата крачка говори с него и му кажи, каквото написа тук =]

monityY
09-28-2007, 18:37
Имахме един разговор преди 1-2 седмици за това как новото ти гадже те е отворило с пръст. Помня много добре. :-D хаха... не си разбрала.. не новото а БИВ6ЕТО гадже ме отвори с пръст.. т.е по бив6ото май се пада.. да не кажа и по-по бив6ото :mrgreen:

strawberry
09-28-2007, 19:17
lele 4uva6 li se kvi gi drunka6?! ne te e sram nqkoi da ti rovi iz p*tkata ama te e sram da celune6 mom4eto da ti imam i fantaziite i vnimavai onq da ne se priseti i da doide da ti razbie vratata 4e lele male kvo te 4aka ebati i lyjkinqta otvsqkyde prozirat lyjite .... :---)

`Death`Whore``
09-28-2007, 19:23
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Пожелавам ти сериозна връзка...с момче на 17, което ти предлага да станете гадженца, но за 1 месец не те целува дори. Не казах да хванеш който и да е с идеята да имаш гадже, подбирай.

LizZz
09-28-2007, 20:33
И аз продължавам да се хиля в тая тема като луд... :lol: :lol: :lol: :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Erica
09-28-2007, 23:08
Имахме един разговор преди 1-2 седмици за това как новото ти гадже те е отворило с пръст. Помня много добре. :-D хаха... не си разбрала.. не новото а БИВ6ЕТО гадже ме отвори с пръст.. т.е по бив6ото май се пада.. да не кажа и по-по бив6ото :mrgreen:

Ти или си наистина много зле...или и аз незнам...Един съвет и към теб,същият дадох онзи ден и на една друга съфорумка , вземи спри малко филмите...,че нещо много си се филмирала...мойто момиче...
"Девствена съм,ще ме изнасилват,срам ме е да се целувам първа" и ала бала...в раздел секс даваш такива мнения дето си противоречат със всичките ти други постове...Сега пък по по по по бившото ти гадже те било отворило с пръст....
Е то фантазия....ама чак пък толкова....ти се уля бре...
Удари си един студен душ...белким слезеш малко на земята...

пазя-го-в-тайна
09-28-2007, 23:18
И аз продължавам да се хиля в тая тема като луд... :lol: :lol: :lol: :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

+1

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
и вика "той ми предложи и аз приех" :smt005 :smt005 :smt005

ceco_meco
09-28-2007, 23:38
sqko mom4e se kefi na 1... ne vi znam vyzrasta taka 4e da predpolojim 4e i na celufki 6e se radva ama kaje6 li mu gola "tvoq sam" da znae6 4e nema da se kolebae mnogo :mrgreen:
(osven ako ne e obraten....)

beautiful.soul
09-29-2007, 10:02
Омг.. изправи се пред страховете си бе момиче.. макар и не толкова големи.. важно да е се издигаш на по- горни стъпала.. веднага щом го видиш му се нахвърли.. без думи без "да си направим среща за да се целунем" без такива детски истории... ехееей пред какви неща ще се изправяш цял живот.. а теб от една целувка те е страх.. целувката е хубаво нещо не трябва да я отлагаш !

Seniorita
09-29-2007, 11:58

Оле боже! :shock: Продължавам да се забвлявам в тази тема :-D Ммм не ми отговори на предишния пост, драга monityY...

monityY
09-29-2007, 18:53

Оле боже! :shock: Продължавам да се забвлявам в тази тема :-D Ммм не ми отговори на предишния пост, драга monityY... kakvo?!

PINK_FLoyD
09-29-2007, 20:03
Леле ебаси трагикомедията :smt005 Ама и двамата сте мноу зле.

D@Rk_AnG3L
09-29-2007, 20:14

Syglasna :)

HePeAJIeH
09-30-2007, 10:01
Кажи му "ела ми целуни ве идиот такъв"

monityY
09-30-2007, 18:36
целуна ме :lol:

suantito
09-30-2007, 18:42
Честито! Кога е сватбата? 8)

monityY
09-30-2007, 18:44
Честито! Кога е сватбата? 8) няма сватба!

suantito
09-30-2007, 18:48
Ще чакаш още 20 години да ти педложи :-D

monityY
09-30-2007, 18:50
Ще чакаш още 20 години да ти педложи :-D ми хуу.. не съм тръгнала да се женя и за ся нямам намерения да го праа.. за вбъде6те Нз..

AFT
09-30-2007, 18:58
Ще чакаш още 20 години да ти педложи :-D ми хуу.. не съм тръгнала да се женя и за ся нямам намерения да го праа.. за вбъде6те Нз..

#-o

monityY
09-30-2007, 19:00

#-o???

krem4et0
10-01-2007, 12:27
Темата приключи!