View Full Version : Самота
Kakvo mislite za samotata?
Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
xXxScreamxXx
09-24-2007, 05:56
e pa opredeleno e ne6to mn lo6o
ponqkoga 4ovek moje da zeme da izpqrka ( seriozno govorq ) :smt005 :smt005 :smt005
sasha_90
09-24-2007, 05:56
Тя е лоша работа.
ем,ло6о не6то е.... :smt009
Определено ме е страх от нея, мразя да седя сама, камо ли да съм самотна за по-дълго време...
MoOnLiGhT_ShAdOw
09-24-2007, 06:43
Определено ме е страх от нея, мразя да седя сама, камо ли да съм самотна за по-дълго време...
Според мен си има разлика между сам и самотен, аз лично наистина бягам от ситуации, които биха ме направили самотна, но често има моменти, в които оставам сама, за да мога да събера мислите си и да се отдам на релакс.
MiMcHeToOo
09-24-2007, 07:36
Kakvo mislite za samotata?
Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
зависи.. понякога ми харесва да съм сама.. в друг път не.. мога да кажа, че от доста време се чувствам самичка дори да има 1834848 хора около мен.. :|
Като съм сам вкъщи мога да си ударя една чикия, а като наще са около мен...
голяма е кучка
Съгласна!!!!!!!!! \:D/
за това :smt007 се и се :smt008 !!!
Frêle
09-24-2007, 09:06
:) имаме нужда от нея :) нали се сещате за онези моменти в които искаме да останем сами .. без никой около нас?еми според мен тва е вид самото ала бала ... но иначе е отвратително нещо (като я виде ще я спукам от бой)
VerryBerry
09-24-2007, 09:12
[quote=Fr
Ice_Queen_
09-24-2007, 09:36
Обичам да прекарвам време самичка. :) Обичам шумотевицата и многото хора,но на моменти имам нужда да съм само със себе си.Какво ли не бих дала за 3 часа всеки ден сама...нвм.
Иначе САМОТАТА не е хубаво нещо.Всеки има нужда от друг за едно или друго.
ivakavlad
09-24-2007, 09:39
Самотата при мен е гост които не си е отивал от много време да не кажа от години такаче съм свикнал и не и обръщам внимание :smt011
Мммм... зависи. Като цяло съм човек, който обича да прекава време сам със себе си. Обичам в къщи да съм сам, да си излизам сам, да ходя на кино сам... не е защото нямам приятели или нещо такова, просто обичам да съм сам. Доста мисли минават през главата ми и обичам да си вървя по улиците и да си мисля, да си разсъждавам.
Иначе, преди няколко месеца се почувствах наистина самотен. Беше точно след края на една доста важна връзка за мен и тъкмо бях получил малко шамарчета от живота и.. беше тежък период.
Но в крайна сметка, важното е да оцениш хората, които имаш до себе си и да даваш напред, пък... каквото стане :)
IsoMniaC_
09-24-2007, 11:16
Spored men da si sam e edno a da si samoten e drugo! Opredeleno e po tejko da si samoten ot tova e po trudno da se izmukne6, za6toto moje da si zaobikolen ot mn hora no da se 4uvstvash vse po su6tiq na4in vse edno tqh gi nqma.A Sam si kogato fizi4eski v momenta nqma nikoi do teb, no tova ne te kara da starda6 ili pone ne mnogo a ponqkoga daje te uspokoqva, relaksira6.