Влез

View Full Version : Много ме е страх да не се развали

И.М.
09-24-2007, 11:38
От няколко месеца 3- или 4, ходя с маиката на гаджето на един мой приятел.
Мен много ме киефи, страшно много съм влюбен в нея.
А тя също е влюбена в мен (сигурен съм, напълно).
С дълга черна коса и кафяви очички..
ммммммноого сладка и красива. Нежна, и миличка.
Готви ми, кани ме на гости, водиме на кафе, дори на кино.
возиме и с колата. Много яко кара. Е тук вече на истина много ме е срам,
защото така и не се научих да карам :(.

А в леглото е направо страшна. Тя ме владее и контролира.
Абе направо ме разкъртва от чукане. Много лудичка.
Обича да си играе с мен, да ме хапе по устните, и да съм и роб.
Винаги е мила и нежна. И ме пита как и какво ми харесва.
Не е някоя улична курва. Защото 4 месетса ходим,
чак на четвъртия ми каза че иска секс. И тогава го направих ме за
пръв път.
Бях ме на плажа и беше много тъмно. Не бqх санувал за такъв сладък секс
никога досага в живота ми. Напълно сигурен съм че никога няма да
забравя този ден.

Почти всqяка вечер го правим, или тq унас или аз у тях.
Много ме кефи да си q гушкам, и да спикам с неq.
Оби4ам да q лижа. А между другото тq е Много 4иста и хигиени4на жена.
Наи 4истата жена с коqто сйм бил. А и разбира, и се държи перфектно с
мен.
Нe e някоя несериозна пикла дето само мрънка и се кара като луда.
Изобщо никога не съм я виждал qдосана. И много се радвам на това.

А Сутрин като се сйбуда тя вече е станала и напавила закуската и
кафето.
Понqкои път ходим на дискотеки да се кефим, но много рqдко.
Ве4е дори спрqх да поулзвам презервативи.
Защото тя има спирала, а и съм сигурен че го прави само смен.

Незнам ама имам чувството че съм смъртно дълбоко влюбен в нея.
А това много ме плаши.

Проблема е 4е имам нqкои таини дето тя не знае и не знам дали да и кажа.
Бил съм в затвора 2 години. (нqма да кажа за какво, ама нэ кои знае
какво)
Все пак много ме е страх ако и кажа да неразбере малката някакси,
да не би нещо да се отдръпне или да се уплаше нещо и да ме на
мрази. Не че много ме обича, напоследък съм забелязал че като qя поздравqвам
тя не ме поздравqва.
А преди небеше така. много ме е страх да не се развали това нещо.

Направо полудqвам, умирам за неq, искам да се ожена за неq.
Там е работата 4е тq е разведена и не иска.
А сйщо ми каза 4е и малката е разбрала, и е много растроена.
Аз сйм на 23 а мацка е на 36 ама е страшна, не и ли4ат годините.
и малката на 17. Смртно съм влен внеq. Нqма ден в които да не q видq.

Преготвил сйм и един много скуп прустен. Искам да се ожена за неq.
Предпочитам да умра от колкото да се предам.

Та искам да ви питам (за тези които дават съвети хубави съвети)
Бихтели ли и казали (на майка та :П )? Защото много ме притеснява
това нещо. Извинявайте за правописните гречски. В момента съм на работа и нямам кирилица в компиутара.

sasha_90
09-24-2007, 11:42
На твое място бих заглеждал само "малката".

quench
09-24-2007, 11:43
Рънърс, къде ходиш беее? пак ли избега за 2 дена?

VerryBerry
09-24-2007, 11:55
po-dobre riskuvai i i priznai,otkolkoto da jivee6 sas straha dnebi tq da nau4i istinata ot drugade,ako naistina tolkova mn q obi4a6,ne bi tr da ima6 taini ot neq :wink:

_BoSSy_
09-24-2007, 12:08
Ъъъ..Виж,жената е разведена и има дете.Аз съм дете на разведени родители-вече от 2 години.Баща ми е на 41г. и има приятелка която е на 20г.(ненормална работа..ма ко да се прави..).Е повярваи ми всеки път гогато ходя при него да го видя,тая бяга като попарена.. :smt096 Обиждам я ,псувам я...постоянно отнася критики,а аз съм само на 16.
Мислиш ли ,че ще ти бъде приятно и ти да бъдеш обиждан от 16-17 годишно хлапе,и да знаеш,че нищо не можеш да направиш освен да си траеш?
+ това ти си на 23!!Прекалено млад си!! Живота е пред теб.Самостоятелен си ,сам си изкарваш прехраната..Каде се забоде точно в нея?Огледаи се на около и виж колко хубави момичета има,колко много избор имаш!!
И още нещо-ти не си сигурен дали тя те обича или пък е влюбена в теб,просто защото ако беше,нямаше да имаш таини от нея.Не знаеш как тя ще реагира ако разбере,че си бил в затвора,нали-значи не я познаваш.Пич, хората се женят,живеят по 15 години та даже и повече заедно и финала е развод,дела,обиди и т.н....Не си мисли,че имаш реален шанс да си задълго с нея....Извиняваи,че съм толкова директна,ако не ти хареше мнението ми (а мисля,че няма да ти)просто го игнорираи :-)
Интересно ми е какво е на другите мнението във форума.Чао и Успехи все пак ;)

MeGiTyY
09-24-2007, 12:20
_BoSSy_ qko li e va6te da sa razdeleni ?? Az mn iskam na6te da se razvedat :) 6ot taka 6te e po dobre za men :) :smt016 :smt016
A po temata NISHTO NE RAzBRAH

GregoryHouse
09-24-2007, 12:49
И за пореден път ще кажа...връзка на лъжи и тайни не може да се основава...по добре и кажи...като ти гледам присъдата не е тежко престъпление...ако те обича колкото ти нея хич няма да и пука...а за разликата в годините хич да не те ебе...познавам такива хора като тебе...щом си щастлив да не ти пука :!:

MiMcHeToOo
09-24-2007, 13:17
аз си мисля, че темата не е насериозно..

zmey
09-24-2007, 17:52
И за пореден път ще кажа...връзка на лъжи и тайни не може да се основава...по добре и кажи...като ти гледам присъдата не е тежко престъпление...ако те обича колкото ти нея хич няма да и пука...а за разликата в годините хич да не те ебе...познавам такива хора като тебе...щом си щастлив да не ти пука :!:
Това ми хареса. +1

По темата>
Нека да ти дам един съвет от мен.

Седни и помисли, потърси в себеси и разбери, да ли желанието ти е истинско. Ако е така и си сигурен. Трябва да се бориш, не е хич лесно.
Но си струва.

Напомняш ми на един мой приятел, но неговото е доста объркана история. Дори беше казал че иска да убие бащаси защото неговите неискат да я приемат, а той е все още със тях...

Сподели и тази тайна и така ще разбереш да ли на истина любовта която тя испитва към теб е истинска така както твърди, или не.

А и запомни че заради лъжите много неща се разрушават.

Късмет ти желая. И да не ти пука за годините. Има ги хиляди подобни случаи като твоя.

Maimunche_f
09-24-2007, 18:19
Мисля....че ще е по-добре ако и кажеш тайните си...все пак си с нея от 4 месеца и казваш че си лудо влюбен в нея....Пък и ако намеренията да се ожениш за нея са сериозни...няма как да не и кажеш че си бил в затвора независимо по каква причина. Бъди искрен с нея така и твоята съвест ще е чиста, а и ще разбереш дали и тя изпитва нещо сериозно към теб.
Успех! :smt006

_BoSSy_
09-24-2007, 19:27
_BoSSy_ qko li e va6te da sa razdeleni ?? Az mn iskam na6te da se razvedat :) 6ot taka 6te e po dobre za men :) :smt016 :smt016

Амии.. да ти кажа на мене не ми дреме..но дълго време бях свидетел на побоища и скандали,дори аз го отнасях от време на време...
Ся поне ми е спокоино с маика..Нз..всеки със своята история :)
(Извинявам се,че пиша тука,ама... :-D O:) )

HePeAJIeH
09-24-2007, 20:01
Или темата е ебавка или автора харесва жената заради "сладкия секс" :-D

GregoryHouse
09-24-2007, 21:28

Или пък ти си кретен ?!

Spirit_Breaker
09-24-2007, 21:29
Hvani si kaka da te otraka :D

Ice_Queen_
09-25-2007, 08:07

Или пък ти си кретен ?!

Не е кретен.Това е най-смисленото мнение досега.Темата е ебавка,а вие продължавайте да спамите.

sasha_90
09-25-2007, 08:26
Вероятно е така.Кой знае...

find_m3
09-25-2007, 09:22

Амии.. да ти кажа на мене не ми дреме..но дълго време бях свидетел на побоища и скандали,дори аз го отнасях от време на време...
Ся поне ми е спокоино с маика..Нз..всеки със своята история :)
(Извинявам се,че пиша тука,ама... :-D O:) )

блазя ти и аз съм така ,ама няма какво да направя всичко стои в ръцете на майка ми ,а тя няма да живее сама ,колкото и да реве и да ми се тръшка ,че не може да продължава така

за пича: мисля ,че боси ти каза всичко точно.ти си млад и имаш много хляб да ядеш.знам ,че искаш по-зряла жена ,вероятно си се напатил с малки лигли ,но не си мисли ,че и тази не е била такава...човек се осъзнава като се сблъска с отговорностите ,каквито твоите връснички нямат :-)

и въпреки всичко ,ако толкова държиш на това трябва да й признаеш и НИКОГА да не я лъжеш...

N0_feAR
09-25-2007, 09:40
абе заедно сте от 4 месеца и ще й предлагаш брак?? Колкото и да те обича едва ли веднага ще се съгласи, щото е разведена и има дете....няма да я склониш лесно.Пък и с "малката" ще имаш доста проблеми. А и.... една връзка не се гради на лъжи, по-добре й сподели, въпреки че случката със затвора е минало заминало....

monityY
09-25-2007, 11:08
мисля 4е бе6е достату4но да про4ета първите 3-4 реда и да ти кажа,4е не я оби4а6 а си с нея само заради секса,яденето,колата,и ПАРИТЕ като цяло!

GregoryHouse
09-25-2007, 11:11
мисля 4е бе6е достату4но да про4ета първите 3-4 реда и да ти кажа,4е не я оби4а6 а си с нея само заради секса,яденето,колата,и ПАРИТЕ като цяло!

По себе си ли съдиш ?!

Пък може да не е ебавка...но дори да е така ние не можем да го знаем...така че просто отговорете човешки на човека...

П.п: да знам че съм заядливо копеле...

monityY
09-25-2007, 11:14

По себе си ли съдиш ?!

Пък може да не е ебавка...но дори да е така ние не можем да го знаем...така че просто отговорете човешки на човека...

П.п: да знам че съм заядливо копеле...дам по себе си..проблем?

koalka
09-25-2007, 12:04
т.11 от Правилника!