View Full Version : Искам да се боря за него докрай!!!
Разделени сме от месеци и наскоро разбрах,4е е разпитвал за мен и ми е търсил номера,а аз имам страшно силни 4увства към него все още дори след гадната раздяла,която имахме.Скъсахме,защото много се карахме,а и на раздяла пак се скарахме :cry: Изобщо беше много гадно.Аз все още го оби4ам и щом разбрах,4е ми е търсил номера и е питал за мен зна4и сигурно има защо :-k И след като имам шанс ще се боря докрай,въпреки 4е от както се разделихме нито се видяхме нито си говорихме!Та дайте съвет?!Как да успея да си го върна?В крайна сметка щом имам шанс и то с 4овека,когото толкова оби4ам не би ли трябвало да се боря?
alkobalko
09-24-2007, 18:24
Поговорете спокойно, без да се карате постоянно. Ако все още имате чувства един към друг, нищо не пречи да се съберете отново.
Seniorita
09-24-2007, 18:25
Бори се естесвено! Имаш шанса, имаш чувствата, имаш и човека! Какво чакаш? :smt006
zvezdi4ka_su
09-24-2007, 18:33
Пълеееееееен напред :wink: бори се разбира се ! Намери го ,ако трябжа ти и поговорете,само го каза за да турси номера ти явно има за какво :P Аиде успееееех (и пи6и какво е станалоооо )
Maimunche_f
09-24-2007, 18:34
Щом сте се карали сигурно е имало за какво. Но все пак щом още има чувства и от твоя и от него страна, най-добрия вариант е да се срещнете и да поговорите спокойно, да се изясните и ..... да се съберете (евентуално). Потърси го....
Успех! :smt006
MiMcHeToOo
09-24-2007, 18:47
Поговорете спокойно, без да се карате постоянно. Ако все още имате чувства един към друг, нищо не пречи да се съберете отново.
+1
MrAsNiKa
09-24-2007, 19:00
Искаш ама няма смисъл :roll:
MrAsNiKa
09-24-2007, 19:27
bori se,bori,kusmet!
Тука късмета не играе ;)