View Full Version : За пръв път ми се случва...
Sexitooo{}
09-24-2007, 19:26
oxx znachi v momenta sam v adski trudno polojenie v koeto do sega ne sam ispadala. zna4i haresvam si edno mom4e ot mnogo vreme , no neznam toi dali me haresva ! ponqkoga g0 pokazva , dryg pat pak me kara da 4uvstvam zagadachnost. i nz. a nemoga da go pitam shtoto nqkak si mi e nelovko da ida i da go pitam 'ti haresvash li me' a i nie ne si govorim po4ti. problema e 4e kato se vidim i dvamata umirame ot sram i nz kvo da kajem. nz kfo da pravq s nego ! saveti ??? za parvi pat mi se sluchva tova ... da haresvam nqkoe mom4e i da neznam dali toi me haresva i mi e adski tapo...
CoRrEctEd bY aB-uSeR
ЗАглавието трябва да е написано на кирилица.
MrAsNiKa
09-24-2007, 19:31
Ами когато се видите и там колкото и малко да си говорите вкарай му една целувка с език да видим какво ще стане :twisted:
Ако и тогава думите не потекат не знам ще е смешно да се държите като първолаци :roll:
stelka_kz
09-24-2007, 19:35
emiii az naprimer bih te posavetvala da .... namerish nachin da izleznete na kafe ;))) teiii moje bi sha minete prezvsqkvi temi iii nakraq tukovij.... stanalo neshtu :ppppp i az sam popadala v takava situaciq pri koqto ... mom4eto sa prai na interesno ;)))) opitai ... pakkk za tui pari ne vzimat :pppPPPpp i nishtu ne gubish v kraina smetka ....
MiMcHeToOo
09-24-2007, 19:35
почнете да си говорите.. като за начало..
HePeAJIeH
09-24-2007, 20:17
повдигни въпроса по някакъв завоалиран начин :wink: А все пак ако и това не можеш престраши се нищо не губиш а и няма нищо лошо :P Успех :smt006
GregoryHouse
09-24-2007, 20:46
Ами когато се видите и там колкото и малко да си говорите вкарай му една целувка с език да видим какво ще стане :twisted:
Ако и тогава думите не потекат не знам ще е смешно да се държите като първолаци :roll:
Ете за тава посли викате курви на жените/момичетата...кфи са тея целувки на някЪф дет не го знайш иска ли те не те ли иска...много ясно че няма се дЪрпа(ако не е някъф сухан на макс де) ама това не значи че те харесва...просто излизайте преодолей страха си...и вярвай ми можеш. Аз например имах страх от високото щот като малк паднах от 2рия етаж...и адски ме беше страх...и как да го преодолея - качих се на един кран дет те дига на 60м височина с парапет до крЪста...после седях на ръба на блока без да ми прави впечатление...надявам се схвана идеята ми какво да направиш...
Spirit_Breaker
09-24-2007, 21:42
izmisli nekav na4in i deistvai predi da e kusno ,ina4e posle 6te sujelqva6,otiva6 pri nego i mu vika6 EI ciganin kvo izpitva6 kum mene!?6egi4ka pitai go kakvi sa mo 4ustvata kum tebe i tolkova ako ne te haresva produljava6 na prede s visoko dignata glava i tursi6 drugoto mom4e :) Koito tursi 6te nameri :P
bloodranger
09-25-2007, 00:03
Ете за тава посли викате курви на жените/момичетата...кфи са тея целувки на някЪф дет не го знайш иска ли те не те ли иска...много ясно че няма се дЪрпа(ако не е някъф сухан на макс де) ама това не значи че те харесва...просто излизайте преодолей страха си...и вярвай ми можеш. Аз например имах страх от високото щот като малк паднах от 2рия етаж...и адски ме беше страх...и как да го преодолея - качих се на един кран дет те дига на 60м височина с парапет до крЪста...после седях на ръба на блока без да ми прави впечатление...надявам се схвана идеята ми какво да направиш...
аз пък съм съгласен с Мрасника аз ли4но ако с некво моми4е таи са гледкаме ВЕ4Е бих отишал да я награбя ей така пред си4ки щот ина4е става едно протакане и накрая идва некой друг и я свива под носа ти :smt010
bloodranger
09-25-2007, 00:10
аз пък съм съгласен с Мрасника аз ли4но ако с некво моми4е таи са гледкаме ВЕ4Е бих отишал да я награбя ей така пред си4ки щот ина4е става едно протакане и накрая идва некой друг и я свива под носа ти :smt010
-2 точки!
що бе :smt017
Ти би отишъл,но това да го направи момиче.....някак си курвенско е!
Е за кфо ? Се пак тя ш' изгуби не той ...
sasha_90
09-25-2007, 08:21
Трябва да преодолееш срама и да го питаш дали те харесва.Това е единствения начин да разбереш дали е истина.
bqsna_teenagerka
09-25-2007, 08:22
отиди кажи му "не мога пове4е" и действай :wink:
XxX*MeTaJL^BiTcH*XxX
09-25-2007, 11:37
Na kolko godini si :-k :smt017
Sexitooo{}
09-25-2007, 19:16
amii nali vi kazvam 4e ne si govorim pochti. Prosto kogato se vidim shtoto imame mnogo obshti poznati tam , vapreki 4e az ne sam ot tam baba mi jivee tam. no kato sme zaedno samo se gledame .. ne si govorim :( ina4e ako si govorihme shteshe da mi e po lesno , no sega e trudno. Shtoto ako ida i mu kaja 4e go haresvam taka bez dori da si govorim toi koi znae kvo she si pomisli i ako mi se izsmee i mi kaje e nie ne si govorim kak me haresvash? ohh bez nz ama shte mi stane adski nelovko zatva nemoga. A pak taka samo se izmachvam shtoto adski mnogo go haresvam i kato go vidq napravooo :oops: mn e sladak. a i kato mi se usmihne :) no nz kakvo da napravq...
P.S. Na 16 sam.
Подкрепям идеята за целувката :-) .Може малко да го стресне, но пък така наистина ще разбереш дали те харесва.Трябва по някакъв начин да преодолееш този срам и да му кажеш нещо.Опитате ли се да говорите, наистина разговора ще потръгне и няма да се усетите как си говорите за много работи вече. :wink:
Fallen`Angel
09-25-2007, 19:39
Аве момиче осъзнай се ! Отиди и го викни да излезете някъде - на разходка, на кафе..опознайте се, виж дали имате шанс заедно и тогава прецени дали да действаш или не ! Ако имате шанс - почваш го на полянката :lol: А ако не стане гледаш да се отдръпнеш и ако той дофтаса при теб след време значи иска нещо повече.. :)
Sexitooo{}
09-25-2007, 19:39
Подкрепям идеята за целувката :-) .Може малко да го стресне, но пък така наистина ще разбереш дали те харесва.Трябва по някакъв начин да преодолееш този срам и да му кажеш нещо.Опитате ли се да говорите, наистина разговора ще потръгне и няма да се усетите как си говорите за много работи вече. :wink:
e da de tva e lesno , samo 4e parvo nali trqbva po nqkakav nachin da se doblija do nego. Nemoga prosto taka da ida pri nego i da go celuna. Znam 4e tva mnogo she pomogne , no nali trqbva parvo da se zagovorim i da idem na kafe i togava 4ak celuvkata, no kak? az parva do sega ne sam pravila nishto kam nqkoe mom4e. i zatfa mi e trudno. a i kato go vidq neznam kakvo mi stava zabravqm vsi4ko i se darja mn stranno. :) dai nqkakav savet parvo kak da go zagovorq ili da napravq taka 4e toi da go napravi...
Еми рано или късно трябва да си поговорите бе хора , срещнете се някои път , непринудено , по едно кафенце и от дума на дума... така.. :P
добър съвет :)