PDA

View Full Version : козметик и вежди

haheee
09-25-2007, 11:18
ще ходя на козметик да ми пооправи веждите малко.някой ходил ли е да му ги боядисват че почти нямам :cry: и колко време стои боята? искам и да ми махне косъмчетата над устните, но не съм ходила за такова нещо на козметик.как да и кажа точно ? махни ми космите над устните ли ? не се смейте .незнам

sh3_1s_7h3_0n3
09-25-2007, 12:16
Защо трябва да ти ги боядисват? Защо не си вземеш молив за вежди и не си ги правиш така? Моите вежди са руси и питах козметичката дали не може да ми ги боядиса, но тя категорично отказа, защото косъмчетата ставали по-твърди и не било мн хубаво... моливът върши чудна работа :wink:

пък за косъмчетата над устната... - да, просто й кажи, че те притесняват и искаш да ти ги махне... не е необходимо да използваш кой знае к'ва козметична терминология, за да се разберете 8)

COME_BACK
09-25-2007, 12:24
Защо трябва да ти ги боядисват? Защо не си вземеш молив за вежди и не си ги правиш така? Моите вежди са руси и питах козметичката дали не може да ми ги боядиса, но тя категорично отказа, защото косъмчетата ставали по-твърди и не било мн хубаво... моливът върши чудна работа :wink:

пък за косъмчетата над устната... - да, просто й кажи, че те притесняват и искаш да ти ги махне... не е необходимо да използваш кой знае к'ва козметична терминология, за да се разберете 8)

;)

Liar
09-25-2007, 13:16
За махане на мустаците най-често се използва понятието "кола маска над горната устна" :)

e_l_i_z_a
09-27-2007, 10:06
Горещо ти препоръчвам да не си буташ космите над горната устна с кола маска ... по-добре върви на фотоепилация или ако имаш възможност-лазерна епилация :wink:

ProstoAz
09-27-2007, 14:24
Една приятелка си беше взела от Австрия (живее там) боя за вежди и каза, че седи около 3-4 седмици. В България обаче не съм виждала да се продава... В кой козметичен салон си видяла и колко струваше?