View Full Version : За всички които са обичали истински
dipsomaniac
09-25-2007, 11:39
Ай сиктир :)
GregoryHouse
09-25-2007, 11:49
Пич мисля че приятелите ти са прави...аз още първият път нямаше да и простя...но щом е искала да се разделите след всичко това мисля че наистина не те заслужава... а това че отиваш в Пловдив студен до някъде е добре щото малко ще се отърсиш от вичко това...моя съвет е по добре я забрави. Да знам какво ще кажеш:"На думи е лесно"...найстина преживял съм го твойто...НИКАК АМА НИКАК не е лесно да го направиш но се налага...мен ме спаси точно това че отидох в друг град...спокойно след година всичко ще е минало за теб...
Ruthless
09-25-2007, 11:50
Значи, прочетох всичко казано от теб и така доста се двоумя в момента точно какво да те посъветвам, но за да не те нарани отново не се хващас, това че заминаваш може би е знак, за да се откажеш. Знам, че не е просто, но няма как. Не се притеснявай няма да е нито първата, нито последната :wink: В началото ще е кофти, но ще го преодолееш. Това си е мое мнение, ти решаваш. Успех! :wink:
Доста дългичко си го написал. :D
Иначе си струва да се бориш, но за нещо, които има смисъл.Всичко е било перфектно, поне така си си мислел, а тя с нищо не е показала обратното и изведнъж те зарязва(тая дума не я харесвам)...Представи си какво ще стане, ако сте пак заедно - нищо няма да е същото, ще може да те зареже, щом сега те е зарязала за нищо.Най-малкото, ако бях на нейно място и знам колко държат на мен, едно обяснение щях да дам ма**а му.
Отделно това, че ти я обичаш повече, а тя може би не.Винаги може би ти си изпитвал по-силните чувства.Страдаш по нея, изпитваш любов, обаче тя е сложила край.Не я моли, не си струва.Мисълта, че любимият ти човек, когото обичаш до болка, е с друг...направо е съсипващо, изяждащо те отвътре, знам.Но време е да продължиш напред.Може би на твое място бих я потърсила, най-малкото за обяснение.Тя сигурно е добро момиче, но в този случай тя наистина не е те е заслужила, разочаровала те е.Приятелите ти са прави, излиза на кафе с друг, ден, след като сте се разделили.Наистина е постъпила ужасно, не ми се мисли какво ти е на теб.
Честно да ти кажа обаче, не съм съгласна с първите няколко реда.Не са толкова много момчетата, които се влюбват като теб, на тази възраст, приеми го.Повечето нищо сериозно не искат, търсят момичетата за едната бройка, но има и свестни. :wink: Така че според мен не трябва да плачеш, да се поболяваш по нея...казах ти-няма смисъл, така няма да я върнеш при себе си.Е, надявам се тя сама да дойде, но това си зависи от нея.Надявам се да оцени това, което е изгубила-момче, което я обича.
Хах, и се надявам да прочетеш това, което съм написала.Малко дългичко излезе. :D
Mementomori
09-25-2007, 11:58
Наистина много трогателна и сърцераздирателна история!Съжалявам за станалото!Получило се е ужасно!И аз често се чудя какво поддържа любовта за по-дълго време(визирам много дълго) и как за един ден човек може да промени чувствата си???Не знам,всичко е една голяма загадка!Ти си се отнасял много добре с нея,простил си й и изневяра!!!Не знам от къде си събрал тази смелост,това е много трудно и аз не бих го преглътнала,каквито и да са последиците,дори да се наложи да се разделя с момчето до мен(заради неговата изневяра)!Ти най-добре знаеш дали си струва да се бориш за нея?Аз не мога да ти дам категоричен отговор,защото не съм запозната детайлно,а и ти сам трябва да решиш,без да се влияеш от мнението на останалите!Предполагам,тов а не е била целта ти,пишейки тук,а по-скоро нужда от споделяне или донякъде обективна гледна точка.Винаги става така,е в най-големите си мъки,човек остава сам,независимо от това колко приятели и близки има,това неписано правило ни изгражда като личности и ни помага да се справяме сами в нелеките дебри на живота!Според мен трябва да поговориш с приятелката си,да й припомниш отново свойте чувства,да я запиташ относно нейните към теб,да изслушаш и нейната гледна точка и тогава щ узнаеш какво ще се случи с двама ви!Успех и горе главата,не се поддавай на отчаянието,защото то е лош съюзник и съветник!
Котарана
09-25-2007, 12:02
Прочетох всичко.Знам как се чувстваш на скоро ми се случи нещо подобно..Кофти ми е, но НЕ съм се отчаяла.Не се оставяй да те тъпчат, щом не иска да е с теб приеми го..колкото и трудно да ти се струва.Ако имаш желание можеш да я забравиш, а щом ще ходиш в Пловдив още по-добре ще сте далеч и това ще ти помогне! НЕ се самосъжалявай и не тъжи за човек, който НЕ го заслужава!Успех за напред
Здравей,прочетох ти изсторията и от части много прилича на историята с моята голяма любов.
Единственото,което мога да ти кажа е да послушаш сърцето си,само то може да прецени има ли смисъл да се бориш или няма...,дали можеш да простиш или неможеш...,дали можеш да се опиташ да живееш без нея или неможеш....и още куп неща...
Варианти за раздялата ви има много,може да е временно просто Той да е увлечение...,може просто да се е наситила...незнам...Но най-добре остави всичко на времето...с времето всичко ще се изясни...
Опитай се да се разсееш с нещо,не мисли за нея,няма смисъл и да я мразиш,просто се опитай да постигнеш душевен мир O:) ,опитай се да се радваш на спомените,а не да се тормозиш с тях и да си блъскаш главата с въпроса "Защо стана така,къде сгреших..?"...,с две думи опитай се да живееш без нея,както си живял и преди да се влюбиш и да сте заедно!
А ако един ден се върне ти си единственият който може да реши как да постъпи...Но сега просто вдигни глава и се опитай да живееш отново пълноценно,колкото и трудно да ти изглежда това...
Успех!
sh3_1s_7h3_0n3
09-25-2007, 12:04
Няма нищо по-лошо от това, в единият от двамата да са намалели чувствата или направо да са изчезнали... тогава и 9 планини да пребродиш, и 9 реки да преплуваш... нищо не можеш да промениш, защото веднъж изстинат ли чувствата, не знам как биха се възпламенили отново...
А може би тя има нужда от малко време..да осъзнае какво е имала и какво е загубила в твое лице...може да осъзнае, че въпросното ново момче и на малкия ти пръст не може да стъпи...
Но ако това не се случи? Ще продължаваш ли да страдаш?
Дай й малко време и сам ще намериш отговора...а дотогава се постарай да не мислиш прекалено много за нея, да не си припомняш невероятните ви мигове заедно, защото те допълнително ще те измъчват...
Ако времето не реши проблема, то поне ще заличи постепенно болката...
Горе главата, в крайна сметка... ако нещо трябва да се случи, то неминуемо ще се случи...
Dissenter
09-25-2007, 12:04
Прочетох това,което си написал.При мен нещата са горе долу същите.Питаш дали си заслужава.Щом обичаш истински,си заслужава.На тези години,според мен,любовта далеч не е просто нещо,с което да си губиш времето.И аз като теб споделих в моя си тема същото.Давай.Успех.Между другото и аз съм от Пловдив :-)
tukmo 6tqh da ti kaja da se bori6,no uvi,sled kato razbrah 4e zaminava6,nqkak si smisula se gubi :smt009
thefreak
09-25-2007, 12:14
Не си падам по сълзливите истории аз, нооо тука като гледам предните мнения по темата ти, направо са ти изяли мъката с "черпака"....
Както и да е.
Ако си убеден, че я обичаш, има само едно нещо да ти кажа: Няма да спреш да я обичаш, няма да ти излиза от акъла, ще се опитваш да я забравиш, но няма да можеш, ще забравиш дребните работи, като това, какво харесвала, кой дрехи най-много обличала, аромата й(!??!?!), въобще детайлите. Но чуството на любов няма да го забравиш и не можеш. След времето ще е просто спомен обаче няма да ти причинява болко, просто всеки ден или през ден, или на ден по няколко пъти, ще ти нахлува в главата, но толкоз.
Моя съвет?
Моя съвет е скъсай всякакви връзки с нея, докато още можеш.
`Death`Whore``
09-25-2007, 12:17
Не ми се чете тирадата ти, само ще ти кажа, че явно не Я познаваш, след като използваш като синоними "влюбен съм" и "обичам".
hungry_vampire_f
09-25-2007, 12:20
Пич мисля че приятелите ти са прави...аз още първият път нямаше да и простя...но щом е искала да се разделите след всичко това мисля че наистина не те заслужава... а това че отиваш в Пловдив студен до някъде е добре щото малко ще се отърсиш от вичко това...моя съвет е по добре я забрави. Да знам какво ще кажеш:"На думи е лесно"...найстина преживял съм го твойто...НИКАК АМА НИКАК не е лесно да го направиш но се налага...мен ме спаси точно това че отидох в друг град...спокойно след година всичко ще е минало за теб...
+1
dipsomaniac
09-25-2007, 12:20
-=-
`Death`Whore``
09-25-2007, 12:21
И тя ще те приласкае...и пак ще паднеш в капана И.
hungry_vampire_f
09-25-2007, 12:22
Благодаря ви приятели! Прочетох мненията на всички и наистина почувствах някаквно облекчение :? Искам само да ви помоля за още един съвет - сега тя ми звъни, след като е била с оня, и иска да сме излизали. Какво да правя? Окончателно не мога да прекъсна връзки с нея изведнъж, просто е ужасяващо трудно. Да продължа ли поне малко да се виждам и да си говоря по телефона с нея?
Кажи й, че ти е много гадно, не ти е до кафета. Покажи й, че те е наранила адски много, накарай я да се чувства гузна за всичко, което ти е причинила :|
И тя ще те приласкае...и пак ще паднеш в капана И. +1,nedei,prekusvai vsqkakvi vruzki s neq!
makarona
09-25-2007, 12:54
И тя ще те приласкае...и пак ще паднеш в капана И. +1,nedei,prekusvai vsqkakvi vruzki s neq!
И аз съм съгласен с това мнение. Щом поне веднъж те е наранила , колкото и да ти се милва и да те моли ... няма никаква гаранция ,че ще ти бъде вярна.А не е и само до вярност ... как е възможно да излиза със друг , а преди това да е правила секс с друг и ти да тичаш след нея.Съветът ми е да я потърсиш само да ти даде обяснение защо ти е причинила това и да и кажеш да не те тарси повече ,защото според мене ще ти причини много по-голями болки ако се съберете пак.Знам.. че ти е трудно и ще ти трябва време за да започнеш да мислиш трезво.Приятелите ти са прави ТЯ НЕ ТЕ ЗАСЛУЖАВА .Наистина много тъжна случка и история ,но това е живота ... и той продалжава все пак колкото и банално да звучи.И знай ,че времето лекува. И за последно да те посъветвам ... НЕ И ПОЗВОЛЯВАЙ ДА ТЕ ПРАВИ НА ГЛУПАК ! :smt018
Нека да ти кажа нещата кратко и ясно.
Нейните чувства са започнали да отмират още по времето на изневярата й. Когато човек е погълнат от любовта си, както си ти, не му минава през акъла мисълта за друг.
После тя е останала с теб, защото все още те е искала, но много повече заради навика, отколкото заради любовта.
Появил се е друг и тя е решила, че не иска да ти изневерява втори път. Обичала те е някога все пак и не иска да те наранява повече, знае, че ти не го заслужаваш.
Слага край.
Нещата с нейния човек не се получават. Тя остава без нищо.
Сеща се колко добре й е било с теб. Иска да се върне при теб.
Но тя не те обича така, както ти я обичаш. Нито ще започне.
Няма смисъл да продължаваш да си с нея. Знам, че го искаш. Но по-добре е за теб да прекратиш нещата сега. С времето ще я позабравиш. По-нататък ще остане само един хубав спомен от любовта, която си изпитвал някога към нея.
Ще се появи друга. И пак ще обичаш така, дори и по-силно.
dipsomaniac
09-25-2007, 13:18
-=-
shaka_kan
09-25-2007, 13:21
Mnogo sajelqvam,za t0va k0et0 ti se slu4va, trudno se prejivqva edna t0lk0va g0lqma lub0v! Da, adski mn0g0 6te ti e trudno...az li4n0 se namiram v mnogo stra6na za men situaciq, n0 gledam pozitivno na ne6tata,k0lk0t0 i da e trudn0:( Da, b0li... ide ti da se razkasa6 0tvatre ide ti kakvi li ne glup0sti da napravi6,otvratiteln0 e vsi4k0! N0 priemi, 4e taka e trqbval0 da stane, da obi4a6 t0va m0mi4e,daval si vsi4k0 za neg0, n0 m0je li ve4no da pr06tava6 i da pregla6ta6 b0lkata 0t iznevqra??? Na nas, horata, k0it0 pi6em tuka ni e mnogo lesno da kajem pr0st0 "zabravi q,tq ne e za teb" n0 ne6tata znae6 v deistviteln0st ne sa t0lk0va pr0sti! Kakvoto i da pravi6 draj se s dostoinstvo i na nivo, kat0 edin istinski maj! Kasmet i gore glavata!
dipsomaniac
09-25-2007, 13:28
-=-
Dissenter
09-25-2007, 13:33
Да, така е. Тя просто не беше такъв човек.. или аз не съм познавал..
Снощи я забрах и я закарах до тях, само и само да я видя и да говорим. Търсех обяснение на нещатата, от 3 дни го правя. Какви ли неща не и казах, какво ли не я помолих, колко ли пъти не и се обясних колко я обичам и т.н., дори плаках пред нея и я прегръщах, а тя.. само ми казваше съвсем спокойно, че нищо не е станало, животът бил такъв и щяло да ми мине. Жестока е! Наистина!
ДА,прав си.НЕ си ти този,който не осъзнава грешката си,а тя.Е,аз моята не съм я молил,но просто чакам подходящ момент,за да и обясня всичко :roll: