PDA

View Full Version : Мечти

petet
09-25-2007, 20:01
Първо ако е имало такава тема сори.

Какви са ви мечтите?Какво искате да работите,учите,запознаете?

Ам,много искам да срещна Пинк на живо и да бъда на нейн концерт също и дасе запозная (да бъдем приятели).Фантазийте са ми големи :lol:

Искам да уча в Медицинският Колеж във Варна като завърша даскало.
ВЪТРЕШНИ БОЛЕСТИ
ИНФЕКЦИОЗНИТЕ БОЛЕСТИ
ЕПИДЕМИОЛОГИЯ НА ИНФЕКЦИОЗНИТЕ БОЛЕСТИ
БИОХИМИЯ
МИКРОБИОЛОГИЯ
ВИРУСОЛОГИЯ
КЛИНИЧНА ХИМИЯ
А след това да си намеря високопоставена работа в/у една от тези професий.А що не и сичките? ;)
Може да звуча глупаво с всчики тези работи,но ... Ей тва са ми мечтите.

Късмет на всеки ! ! !

tuka6na
09-25-2007, 20:27
Да стана барманка..това ми беше мечтата едно време,когато бях на 16 ...Сега е голяма част от живота ми.Исках свобода и я получих...доста рано при това О.о...Артистична натура съм и винаги ,абсолютно винаги съм искала да вляза някъде при 'ония с папките' ; D И Бога ми,не знам как се получи но попаднах в натфиз .Най-доброто място на което съм си представяла ,че мога да ходя за удоволстие е така: ))
Да се запозная...хм..да се запозная с принца,разбира се...Както и да бъда булка,,кое момиченце не е мечтало за товаа; D A oще малко и...това ще стане.
Бих казала ,че всичко за което мога да мечтая се е сбъднало.Даже ме е страх и да си помисля за нещо повече,просто много добре не е на добре О.о...
Още мечтая никога да не порасна,а пък то какво става... :lol:
Е може би в моята приказка ще има място и за бебче един хубав ден... :lol: :wink:
Но има време за всичко...

Mimka_sweet
09-25-2007, 20:28
Ами всяка вечер като си легна и мечтая..........много.......
и знам ,че всичко за което мечтая никога няма да се случи,ама......
А иначе и идея си нямам как искам да "протече" живота ми.Самата мисъл,че ще го изживея по някакъв начин и той ще свърши ме плаши.
Не искам да правя планове още отсега,но знам,че трябва.

Абе не знам.Всичко е толкова объркано.Като се замисля.......сега ще реша какво ще уча,след3-4 години ще кандидатсвам с това и от там целият ми живот започва(променя се).Една малка крачка,една мечта сега,в бъдещето ми може да е решаваща за живота ми.

СУПЕРСЛОЖЕН е тоя живот....(дейм)

KaTinCeTy
09-25-2007, 21:24
Имам много мечти, но понеже съм суеверна неискам да ги кажа. Но като се сбъднат обещавам да ги споделя. :)

sh3_1s_7h3_0n3
09-26-2007, 07:41
хм...пък аз на този етап май нямам мечти... к'вото трябва да се случи...ще се случи... искам или не...

sasha_90
09-26-2007, 08:20
И моите мечти са големи или по-точно огромни.Искам да завърша успешно,да стана студентка.По-късно да си намеря добре платена работа по специалността.Да срещна любовта и тя никога да не свърши...

white_chik
09-26-2007, 08:31
На мен най-голямата ми мечта е да се реализирам професионално.Да имам хубава работа,то която да получавам добри пари и да не завися от абсолютно никого,да съм самостоятелна и да докажа сама на себе си,че една жена може да върши същата работат,каквато и едни мъж (не съм феминистка :P ).И другото нещо естествено е да създам семейство

ouT-oF(coNtr0L)
09-26-2007, 10:32
Големи .. големи мечти :wink: Искам да ме приемат в някой добър университет със специалност "Международни икономически отношения" и да завърша успешно.После да успея да се реализирам в тази област, да си намеря добре платена работа, да съм самостоятелна, да намеря голямата си любов! ..

UnaBletoLoVeU
09-26-2007, 17:01
Първо ако е имало такава тема сори.

Какви са ви мечтите?Какво искате да работите,учите,запознаете?

Ам,много искам да срещна Пинк на живо и да бъда на нейн концерт също и дасе запозная (да бъдем приятели).Фантазийте са ми големи :lol:

Искам да уча в Медицинският Колеж във Варна като завърша даскало.
ВЪТРЕШНИ БОЛЕСТИ
ИНФЕКЦИОЗНИТЕ БОЛЕСТИ
ЕПИДЕМИОЛОГИЯ НА ИНФЕКЦИОЗНИТЕ БОЛЕСТИ
БИОХИМИЯ
МИКРОБИОЛОГИЯ
ВИРУСОЛОГИЯ
КЛИНИЧНА ХИМИЯ
А след това да си намеря високопоставена работа в/у една от тези професий.А що не и сичките? ;)
Може да звуча глупаво с всчики тези работи,но ... Ей тва са ми мечтите.

Късмет на всеки ! ! !
Aз като бях в Германия и тя имеше концерт, но аз, тъпата, не видях хубаво датата и го изпуснах :smt012

xXxScreamxXx
09-26-2007, 17:10
ми на тоз етап са малко : да ме приемат в дасклалото в което искам и др маи не се се6там :oops: :oops: :oops:

petet
09-26-2007, 17:34
Aз като бях в Германия и тя имеше концерт, но аз, тъпата, не видях хубаво датата и го изпуснах :smt012

Жалко наистина :smt009

nice_bunny
09-26-2007, 19:13
Аз лично не съм от хората,които мечтаят особено много.. но все пак си мечтая,когато завърша.. да вляза в университет във Велико Търново,където да уча право, да завърша и там ,да стана добър адвокат и заедно горе доло с всичко това.. да си намеря добър мъж,с който много да се обичкаме и да си създадем едно прекрасно семейвто.Тва са плановете за целия ми живот общо взето.Иначе точно сега мечтая да си намеря свясно гадже :smt005

bEbsI
09-26-2007, 20:13
Най-голямата ми мечта вече е реалност.А именно,че имам такъв прекрасен човек до себе си.А иначе си мечтая,за кариера,семейство,бебчита най-обикновенните и същевременно най-ценните неща в живота.

Seducti0n
09-26-2007, 20:16
Нямам мечти,а по-сроко цели които искам да постигна...Всичко зависи от мен и това в каква посока ще се развие живота ми от тук нататък.И все пак....искам да завърша с отличен успех средното си образование с 2 езика в хуманитарен профил.След това,ще замина да уча в чужбивна право....след,което отново ще се върна в България.Ще създам семейство.....отнесох се....има доста време докато настъпи този момент,но все пак.... :wink:

IKisseDAGirL
09-28-2007, 07:59
Като за начало се надявам учебната ми година да мине успешно, с по-малко кофти моменти и повече хубави... все пак ми е последна :)
Дано мързелът да ми е по-малко и да имам желание да уча.

Също така нямам търпение да дойде дългоочакваният ми бал :) Максимално ще се насладя на емоциите около него, ще си прекараме страхотно с класа, искам да е незабравимо :D

Освен това се стремя да ме приемат в специалността, която съм си избрала. Надявам се да съм в един град с човека, когото обичам, да си изкараме щастливо студентските години..
А за по-нататък ще видим, само времето ще покаже.. Имам някакви надежди, но не искам да избързвам..
Каквото трябва, само ще се случи :)

caRamelO_cHicA
10-01-2007, 07:45
Мечтата ми е да стана хотелски администратор или управител на хотел на някой голям 5 звезден хотел това ме влеце много просто ми доставя удоволствие а и точно за това съм в паралелка с туризъм мисля да кандидаствем в някой университет с туризъм и да постигна мечтата си за професията ми.Но си знам че трябва много учен особено език аз се справям чудесно с английския и немския все пак съж живяла 7 години там и руски и испански и италиански нямам проблем с езика.Аааа иначе мечтая за мил красив грижовен и забавен съпруг мъж който е стъпил на земята искам да живея в голяма и луксозна къща край морето на някой лукзозен остров или пък в някое имение в Слънцев бряг близо до морето ауу много мечтая няма лошо мечтите да безплатни.искам децата ми да имат всичко което имам аз да са добри .искам да имам хубава и престижна работа и прекрасно сеумейство.Обичам да мечтая много често го правя и невиждам лошо в това.

zagada4no_sladka
10-14-2007, 19:00
iskam da porastna :P tva e edinstvenata mi me4ta

tItEufFf
10-14-2007, 21:08
Искам да вляза в най-хубавата гимназия във Варна..И оттам нататтък да ми се промени коренно живота. Естествено, към по-хубаво :wink:

Blab
10-14-2007, 21:48
И Бога ми,не знам как се получи но попаднах в натфиз .Най-доброто място на което съм си представяла ,че мога да ходя за удоволстие е така: ))

А ти как ми грабна интереса :-D

За какво мечтая?За съвършенство.Към него се и стремя.(Да, винаги ще имам цел пред себе си.:))
Искам да ме приемат "журналистика" в СУ(от първия път:)), да завърша, да пиша за театър.Да запиша "театрознание" в НАТФИЗ и всяка вечер да влизам в салона...и да живея.....в по-нов свят...

С кого искам да се запозная?Само един човек е грабнал вниманието ми, дотолкова че съм готова да премина през тълпата, за да го опозная истински...И ще го познавам, когато дойде времето...и ще бъде прекрасно!:))

Ще изградя успешна кариера, след години ще имам семейство...най-щастливото семейство, преливащо от обич и светещо с усмивки...
И ще направя родителите си истински щастливи, ще ги лиша от прекомерните грижи и тревоги...И ще бъда щастлива!
Да, за това мечтая - аз и близките ми да бъдем щастливи!

teenkopele
10-14-2007, 21:56
Просто искам да живея в България с момичето, което обичам и да съм щастлив. :)

StAkE
10-14-2007, 22:50
me4ta N1 - da ne me izhvyrlqt ot daskalo(e sramota 6te e 2-ra godina ne e zapo4nala i da ne q zavyr6a :-D )

posle si mislq da kandidatstvam s publi4na administraciq v unss po vyzmojnost 2-ro vis6e s istoriq v nov BG

iiii
da vidq nai-nakraq v България da se pravi ne6to ne samo po izbbori, a dori i da e taka da ima pone 1 kandidat na koito da mu puka pove4e za България ot kolkoto za fondovete na sina mu i mejam-a :-k

SuNsEt
10-15-2007, 08:34
еми ако говорим за професий...в момента ме4тата ми е да пиша във известен вестник или списание \:D/ ...Достижима ме4та :smt016 ...и е скромна :smt005 ...ина4е искам да ме приемат във някоя хубава гимназия :-) ...Щото са съм 7 клас :smt012 ...