Влез

View Full Version : За дефлораторите

i5rt574jh
09-26-2007, 07:29
Imalo mom4eta defloratori deto gi kefelo da go pravqt...da deflorirat,a i za6to kogato edno mom4e te deflolira posle ne iska da govori s teb?

thefreak
09-26-2007, 07:58
Кво?

sasha_90
09-26-2007, 08:28
И какъв е смисъла на темата?

shadow4e
09-26-2007, 08:29
Ххахаха и как реши, че момчето после не иска да говори с теб. Явно не си си избрала подходяш човек. :wink:

LizZz
09-26-2007, 08:32
А някой ще ми обясни ли какво значи "дефлоатор"??? :-s

aniezina
09-26-2007, 08:59
А някой ще ми обясни ли какво значи "дефлоатор"??? :-sТакъв дето както се беше изразило едно момиче преди време -"ги отпешва" абе отнема им девственоста, отваряги, капиши? :lol: ама ся тая тема за какво е , да се похвалиш че тоя дето те е отворил е пълен загубеняк и комплексар и не ти е проговорил, или нещо искаш да попиташ, например истин али е тва, ако мен питаш-може да има всякви извратеняци на тоя свят, още повече че всяко момче обича да е първия а и следователно най-важния :lol:

hungry_vampire_f
09-26-2007, 09:07
Аз ако разбрах нещо... :?

Ice_Queen_
09-26-2007, 09:23
Imalo mom4eta defloratori deto gi kefelo da go pravqt...da deflorirat,a i za6to kogato edno mom4e te deflolira posle ne iska da govori s teb?

1.Някой хора са извратени :)
2.дефлориране-отнемане на девствеността.
3.не винаги не иска да говори с теб!тва са един малък % от момчетата!

LizZz
09-26-2007, 09:24
А някой ще ми обясни ли какво значи "дефлоатор"??? :-sТакъв дето както се беше изразило едно момиче преди време -"ги отпешва" абе отнема им девственоста, отваряги, капиши? :lol: ама ся тая тема за какво е , да се похвалиш че тоя дето те е отворил е пълен загубеняк и комплексар и не ти е проговорил, или нещо искаш да попиташ, например истин али е тва, ако мен питаш-може да има всякви извратеняци на тоя свят, още повече че всяко момче обича да е първия а и следователно най-важния :lol:
Благодаря :)
Найстина първия път трябва да е с този,който обичаш и т.н.
А не с някой убитак :lol: ,който да не ти говори след това... :smt011

krem4et0
09-26-2007, 10:05
При някои народности е прието бащата да дефлорира дъжеря си и то в доста ранна възраст. При други това се извършва от дефлоратори-те се наемат, за да се осъществи първия полов акт на момичето, когато й настъпи менструацията за първи път. В по-старите български традиции, когато и 2-мата младоженци са били девствени, то кумът е вършел тази работа или бащата на момчето.
Идеята е 1 и съща-момичето да не изпва негативни чувства към мъжа си, защото първия път той може да й причини болка или да кърви.

Sexapilna_kukla
09-26-2007, 10:14
При някои народности е прието бащата да дефлорира дъжеря си и то в доста ранна възраст. При други това се извършва от дефлоратори-те се наемат, за да се осъществи първия полов акт на момичето, когато й настъпи менструацията за първи път. В по-старите български традиции, когато и 2-мата младоженци са били девствени, то кумът е вършел тази работа или бащата на момчето.
Идеята е 1 и съща-момичето да не изпва негативни чувства към мъжа си, защото първия път той може да й причини болка или да кърви.
И аз съм чувала такива неща... Чудя се как може да има такива хора и да разсъждават по този начин... :-#

Phoenixheart
09-26-2007, 10:15
о колко благородно звучи баща да оправи дъщеря си

krem4et0
09-26-2007, 10:16
Абе познати преди време ме съветваха да го направя с някой, към който нямам чвства, за да нямам неприятен спомен. Ама аз не ги послушах. Споменът не е неприяте, ама взе да избледнява много за добро или лошо.

LizZz
09-26-2007, 10:46
Абе познати преди време ме съветваха да го направя с някой, към който нямам чвства, за да нямам неприятен спомен. Ама аз не ги послушах. Споменът не е неприяте, ама взе да избледнява много за добро или лошо.
Какво имаш предвид под "избледня"?

quench
09-26-2007, 10:49

може би, че не помни точно момента между "скъпа, легни удобно" и "обичам те, боля ли те много" ;)

LizZz
09-26-2007, 10:52

може би, че не помни точно момента между "скъпа, легни удобно" и "обичам те, боля ли те много" ;)
Мерси :P

FelisDirus
09-26-2007, 10:55

това звучи отвратително... добре, че днес нещата седят по този начин

поне имаме право на избор!

quench
09-26-2007, 10:57
като говоримз а традиции - в средновековна Европа благородниците са имали право на prima nocta - тоест, да чукат жената първата брачна нощ, а след това да я предават на мъжа ;)

LizZz
09-26-2007, 11:07
като говоримз а традиции - в средновековна Европа благородниците са имали право на prima nocta - тоест, да чукат жената първата брачна нощ, а след това да я предават на мъжа ;)
Ах,мамка им :evil: :evil: :evil:

quench
09-26-2007, 11:12
ако съм от страната на благородникът, не бих имал нищо против

и моля ви, без "това е нехуманно и жестоко" - не се хващам на такива

:twisted:

krem4et0
09-26-2007, 11:13

Нямаше такива думи. Обичам те той ми каза след 2 години и 3 месеца връзка и 9 месеца сексуален живот.
Това е друга тема. Просто понякога той ме пита боляло ли ме е, как съм се чувствала, а аз не помня. Знам, че ми беше странно, но по-конкретен спомен нямам.

Phoenixheart
09-26-2007, 11:18
хуманно е толкова интересна дума

ChRiSTiaNo_07
09-26-2007, 11:23
:shock: ъ?

quench
09-26-2007, 11:26
хуманно е толкова интересна дума

така е

ако умираш в мъки и не можеш да изразиш желанието си, хуманно ли е да ти доставя coup de grace, макар убийството на беззащитен човек би било нехуманно? ;)

danakis
09-26-2007, 11:36
glupava tema!!!!!!!!!!

Phoenixheart
09-26-2007, 11:40
евтаназията е мн интересен въпрос да и хуманно според мен е най-безсмислената дума на света защото просто според мен няма смисъл. е сега според европейските стандарти животните трябвало да се убиват хуманно т.е. без да страдат. хуманно убийство... а за хората да не говорим, според мен човек трябва да си изживее живота до последния дъх, иначе е жалък страхливек ако се предава, а тези които са съгласни да го убият защото го обичат? прекалено извратено звучи всичко

quench
09-26-2007, 11:57
извратено? мммм

но не в това е въпросът - ето, ти като човек, който не се е научил явно да се възползва от всички тия квалификации, за да подтиква околните към дадено мислене, си недоволен, че съществуват думи като "хуманност"

т са полезни, защото са силни инструменти за манипулация

което е добро за мен е добро, ако ми прави лошо - значи е зло

;)

найд-брата гледна точка

така че - това хуманно ли е? :)