PDA

View Full Version : Моля ви..дайте ми съвет..

glezan4e
09-26-2007, 11:17
zdr.. moje bi ima takava temi..no ne mojah da namerq.. ( ima podobni..no ne e sy6toto)..... zna4i vliubena sym v nai-dobriq si priqtel...ot mnogo vreme .. opitah vsi4ko za da ovladeq 4uvstvata si ..no ne moga.. dori se hvanah s drug.. no edna ve4er kogato az i obektyyt na 4uvstvata mi se pribirahme ot kafe az pone4ih da go celuna, no toi se drypna i kaza samo "Ne sega..ima6 gadje'... nqkolko dena sled tova gadjeto mi ve4e be6e zarqzan ...ta vyprosa mi e da mu priznaq li ?...naposledyk po4nahme da se sblijavame i si mislq 4e ne sym mu bezrazli4na..no me e strah da ne se otdrypne ot men... oh.. obyrkana sym i nz kakvo da pravq...

LizZz
09-26-2007, 11:20
Много ясно,че му признаваш...К'ъв е смисъла да се тормозиш... ;-)

Of`of`of
09-26-2007, 11:26
Нали си гледала рекламата на Спрайт :р
Според МЕн , приятелство между момче и момиче няма..опитвала съм и винаги е имало някакво леко привличане/моментно/... .Поговори с него след като ти е добър приятел значи ще те разбере и няма да не накара да се почувстваш неловко ...

H8_mE
09-26-2007, 11:27
Spored men toi iska tova,koeto i ti iska6,no prosto ne e napravil ni6to,za6oto ti si ima6 gadje i ne e iskal da se namesva mejdu vas!Priznai mu pogovorete si i az mislq,4e 6te se polku4i ne6to mnogo dobro!Uspeh! :wink:

MiMcHeToOo
09-26-2007, 11:29
Spored men toi iska tova,koeto i ti iska6,no prosto ne e napravil ni6to,za6oto ti si ima6 gadje i ne e iskal da se namesva mejdu vas!Priznai mu pogovorete si i az mislq,4e 6te se polku4i ne6to mnogo dobro!Uspeh! :wink:

+1

glezan4e
09-26-2007, 11:33
dano ima6 pravo.... tazi ve4er 6te izlizame ... ako se polu4i ne6to 6te razkazvam :P.. ako ne .. 6te si pla4a sama ...

MoOnLiGhT_ShAdOw
09-26-2007, 12:30
Прави са тези, които казват, че тези чувства не трябва да се крият... Но имай предвид, че щом вече с този човек сте повече от приятели, предишното, което е било между вас, никога няма да се върне и никога няма да е същото. Е, в твоя случай се надявам приятелството ви да не потъне ;)

DevilWish
09-26-2007, 12:53
Съгласна съм.Това ,че сега ти е казал "Не сега" значи ,че попринцип е съгласен.Защо не пробваш сега вече си нямаш гадже и ако пак каже нещо - следователно не иска нищо повече с теб ,но ако ти отвърне---> :smt007

GregoryHouse
09-26-2007, 15:18
Ар ю факин ретард ?! За кфо ще карзкарваш гаджето си и няма да му казваш.Беж при него и щом е казал това..."НЕ СЕГА ..имаш гадже" значи че ако нямаш...познай де...

My_Dear
09-26-2007, 16:36
zdr.. moje bi ima takava temi..no ne mojah da namerq.. ( ima podobni..no ne e sy6toto)..... zna4i vliubena sym v nai-dobriq si priqtel...ot mnogo vreme .. opitah vsi4ko za da ovladeq 4uvstvata si ..no ne moga.. dori se hvanah s drug.. no edna ve4er kogato az i obektyyt na 4uvstvata mi se pribirahme ot kafe az pone4ih da go celuna, no toi se drypna i kaza samo "Ne sega..ima6 gadje'... nqkolko dena sled tova gadjeto mi ve4e be6e zarqzan ...ta vyprosa mi e da mu priznaq li ?...naposledyk po4nahme da se sblijavame i si mislq 4e ne sym mu bezrazli4na..no me e strah da ne se otdrypne ot men... oh.. obyrkana sym i nz kakvo da pravq...
Преди минутка отговорих на момче с подобен на твоя проблем.
Да, кажи му. Защото така поне печелиш шанса нещо между вас да се случи (а тук може би той наистина е реален).
А ако се отдръпне от теб?
Замисли се за алтернативата - да си мълчиш. Как би могла да се примиряваш с това, че той ти е само приятел, когато ти искаш да ти е нещо повече. Ами когато си намери момиче? Сигурно ще споделя с теб. И това ще бъде живо мъчение.
След като у теб са се появили силни чувства, връщане назад няма. Да, така се развалят приятелства. Или ще бъдете нещо повече, или нищо.

xXxScreamxXx
09-26-2007, 16:38
kaji mu razbira se ina4e mom4eto ko da prai da sedi i da te gleda :roll:

koalka
09-26-2007, 17:40
Гадно е да го лъжеш, а той да си мисли, че имаш чувства към него...Признай му, приключете това и се опитай да забравиш най-добрия си приятел.Но наистина ли искаш да го забравиш?Ако е да, аз ще ти кажа как-реустановете контакт, не се виждайте, не се чувайте, за неопределено време, докато го забравиш.Трудно ще ти е, но това е единствения начин.Иначе като почти всеки ден го виждаш и чувствата ти се разпалват още повече.

palomaaa
09-26-2007, 17:54
хах,и при нас беше тъй,моя наи-добър приятел тичаше след мен 1 година и накрая ми призна,че ме обича,еми резултата е вече 2ра година имаме страхотна връзка....само,че аз в началото не изпитвах нищо кам него,но той така ме умая,че вече не мога да си живея без него,така че съвета ми е просто накарай го и той да хлътне по теб

zlatoto_90
09-30-2007, 22:13
признаваш то друго не ти остава :)

sweety_blondy
09-30-2007, 23:46
nqmash dr izbor osven da mu kajesh "svobodna sam , vzemi me " :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

viki_nt
10-01-2007, 05:56
PO DOBRE MU KAJI...PUK AKO TO OTKAJE PONE 6E ZNAE6 4E SI OPITALA :wink: :wink: A I SUDEIKI PO TOVA KOETO TI E KAZAL SPORED MEN TE HARESVA

monityY
10-01-2007, 06:42
да признай му 4е си скъсала с приятеля си и 4е пътят му е свободен \:D/