View Full Version : Много бяло течение,какво да правя
Страх ме е
09-26-2007, 11:47
Здравейте, моля за помощ.. Водя полов живот.. от 2 месеца, но без предпазни средства.Сега имам доста обилно бяло течение.. което ме подмокря много гадно... тук е момента да кажа, че се грижа добре за себе си и за срамните ми части, но не знам къде може да е проблема освен в това да не се е получила някаква инфекция когато го правиме с приятеля ми без предпазни средства... Моля помогнете, и питайте нещо ако не сте разбрали или още некаква информация...
`Death`Whore``
09-26-2007, 11:49
Отиди на лекар. Може предишната партньорка на приятеля ти да е имала инфекция и той да не се е излекувал.
СтрахМеЕ
09-26-2007, 11:56
Ами, той не е водил полов живот от 1 година горе долу преди мен...
казала съм на баба ми.. че имам такова нещо и съм и обяснила... всичко, но никой от нашите даже и тя не знаят че вече не съм девствена...
`Death`Whore``
09-26-2007, 11:58
Може да го има и от 3 години. А може да е по-сериозно.
СтрахМеЕ
09-26-2007, 12:02
Ами, явно може да.Но как да отида на гинеколог, след като разбере майка ми.. че ще ходя на гинеколог и ще иска да дойде с мене... а аз какво да направя, като ме пита гинеколога дали съм девствена... и аз какво мога да отговоря... след като майка ми е в стаята с мене.... уф много сложно става.. :-&
`Death`Whore``
09-26-2007, 12:05
Щом те е срам или страх да кажеш на майка си, че правиш секс, къде си тръгнала да го правиш въобще? Или И казваш, или си търпиш последствията...
СтрахМеЕ
09-26-2007, 12:10
Мерси, това последното беше много окуражаващо...
ще се справя, мерси за всичко което ми написа :smt010
Бяло течение може да настъпи и при отлична хигиена, и без водене на полов живот, а да не говорим, че ти водиш такъв без предпазни средства. Ако течението е много обилно, с различен цвят, неприятна миризма и сърбеж- имаш повод за посещение на гинеколог.
СтрахМеЕ
09-26-2007, 12:18
Бяло течение може да настъпи и при отлична хигиена, и без водене на полов живот, а да не говорим, че ти водиш такъв без предпазни средства. Ако течението е много обилно, с различен цвят, неприятна миризма и сърбеж- имаш повод за посещение на гинеколог.
Мерси много
Ами, явно може да.Но как да отида на гинеколог, след като разбере майка ми.. че ще ходя на гинеколог и ще иска да дойде с мене... а аз какво да направя, като ме пита гинеколога дали съм девствена... и аз какво мога да отговоря... след като майка ми е в стаята с мене.... уф много сложно става.. :-&
По-добре иди на лекар и майкати да разбере,че не си девствена,отклкото да не знаеш какво става,дано не е нещо сериозно,но иди !
deninka@
09-26-2007, 12:38
spoko.ima lekarstva
BeautifulWorld
09-26-2007, 13:19
Не е нужно майка ти да знае, че отиваш на гинеколог. Аз ходих без да й кажа. Той ми изписа някакви промивки за бялото течение - само си криех нещата за промивките и ги правех докато няма никой у дома.
sasha_90
09-26-2007, 13:23
Отиди на лекар.
Никакъв проблем нямаш да идеш на гинеколог без да й казваш. Минаваш през личния си лекар, взимаш си направление, отиваш при гинеколог (по-добре разпитай да ти препоръчат) и те преглеждат. Всичко това си остава между теб и лекарят. Но не можеш да не отидеш на преглед. Това означава да занемариш собственото си здраве.
И да, аз също мисля, че по някое време ще е добре майка ти да разбере, че водиш полов живот. Майките са врели и кипели и могат да те предупредят за много неща. Включително и за това колко опасно е да се прави секс без предпазни средства.
И започнете да използвате презервативи.
promqnata v te4enieto e normalna no do opredelena stepen! otidi na lekar ako tolkova mn te smu6tava. moje s priatelq ti da ste si predali nqkoq infeczia i trqbva da q izlekuvata i dvamata, ako e samo edinia 6te si q predavate taka postoqnno! i sledva6tia put ne e lo6o da izpolzvate ne6to nare4eno prezervativ!!! :!:
СтрахМеЕ
09-26-2007, 15:50
Много ви благодаря на всички, ще отида на лекар каквото и да става и ще използваме предпазни средства ВЕЧЕ...
Много ви благодаря на всички, ще отида на лекар каквото и да става и ще използваме предпазни средства ВЕЧЕ...
Най-после да видя нещо умно.. :wink:
Отивай на лекар и успех!