View Full Version : Невъзможна любов
Отчаяновлюбен
09-26-2007, 14:11
Здравейти имам проблем.В момента съм 10 клас и харесвам едно момиче от класа.Първата година в 8 клас просто се познавахме и се поздравявахме ако се видим извън училище.На втората година се сприятелихме.Говорехме много , споделяхме и тн.Стана ми много добра приятелка,но започнах да изпитвам чуства към нея.Нямаше си приятел което беше добре за мен ,но аз все не събирах смелост да и кажа за чуствата си.И така към края на годината изпуснах шавса си , тя си намери приятел който е с 4 години по-голям и аз останах сам.Това още повече ме обезкуражи.Вече съм 10 клас и направо не мога да издържам лудо влюбен съм в нея но тя все още има приятел,който ме превъзхожда в много звена, по години,има кола а аз един мижав скутер и тн.Не знам какво да направя вече.
ivakavlad
09-26-2007, 14:18
кажи и какво чувстваш няма какво да губиш може само да соечелиш
flowerlina
09-26-2007, 14:28
кажи и какво чувстваш няма какво да губиш може само да спечелиш
Съгласна съм
Отчаяновлюбен
09-26-2007, 14:33
има какво да загубя нейното приятлство защото като и кажа какво чуствам тя ще ми каже сигурно че тази любов е невъзможна защото си има приятел а не знам как ще реагират приятелите и от класа и извън него защото съм сигурен че ще разберат и как ще почнат да се отнасят с мен
ivakavlad
09-26-2007, 14:35
има какво да загубя нейното приятлство защото като и кажа какво чуствам тя ще ми каже сигурно че тази любов е невъзможна защото си има приятел а не знам как ще реагират приятелите и от класа и извън него защото съм сигурен че ще разберат и как ще почнат да се отнасят с мен
Ако я обичаш би трябвало да не ти пука за мнението на другите а ако найстина държи на теб поне като на приятел се съмнявам че ще има проблем в това отношение
ThePowerOfLove
09-26-2007, 14:40
Намеквай й,но не й казвай,защото наистина може да се отдръпне от теб :? По-добре приятелка от колкото нищо,нали? Но има и друг вариант - да се получи нещо...Ти решаваш дали ще рискуваш :-k
GregoryHouse
09-26-2007, 15:23
И кфо кът оня има кола ?! ДА не е 100 кила (а дано не де...).Тва че има кола не го изкарва по напред освен ако приятелката ти не е материалистка...но ако го обича много наистина ще задухаш супата...това което ще те посъветвам аз не бих го направил не те съветвам и ти да го правиш но за всеки случей...просто му изкарай кирливите ризи (а всеки има повярвай ми)пред нея възползвайки се от приятелското си влияние върху нея...и по тези начин я накрай да се отдръпне от него...после използвай слабостта и от раздялата и действай :)
П.п: Боже...къф пъклен план :twisted: ...да знам кретен съм...
auuuu va6ata lubov e nezamenima.pojelavam vi mnoy 6tastie
YaNcHeToOo
09-26-2007, 16:00
ми аз като 4ета написаното запо4вам да си мисля 4е тя е с приятеля си заради "богатството" му :!:
Ole ...абе нямаш какво да губиш, ако й кажеш ...
sasha_90
09-26-2007, 16:27
Кажи й какво чувстваш.Освен това не се подценявай!В една връзка не са важни-колата и парите,а чувствата.
Нямаш какво да губиш. Наистина.
Не мисля, че тя има чувства към теб... ако се бяха появили, сега надали щеше да е с друг. Но дали ще й кажеш и тя ще те отхвърли или ще си съществуваш в някаква заблуда за вас двамата, резултатът ще е един и същ - приятелство между вас не може да има, когато само единият изпитва силни чувства.
Ако обаче споделиш... имаш шанса тя да откликне.
Вашето приятелство е минало. Или ще прерасне в нещо повече, или ще престане да съществува.
Пф раэбирам те перфектно.Ясна ми е картинката,эащото съм в почти същото положение,само аэ съм момиче.Както и да ,това няма эначение.Энам колко е кофти да си иэпуснеш шанса,ама кво да се прави,случва се.НЕ энам точно какъв съвет да тидам,эащото и аэ съм в ебати дилемата :-D Да бъда или да не бъда? :-D А като се сетя,че и в двата случая може да НЕ бъда и.. :-D Най-кофти е тва чувството отвътре,което те раэяжда :-D !Аэ лично вече не мога да търпя и ще вэема мерки май май.Може би е по-добре да и приэнаеш,эа да ти олекне.ЩЩото като и кажеш,неэависимо дали ще те отреже или не,все пак 100% ще ти олекне.Но пък все пак има приятел (това е и моята спънка :-D :-D ),така че може би е по-вероятно да те отреже.Эависи от това какво очакваш и дали си готов да понесеш евентуално предполагаемата эагуба.Не энам,не мога да ти дам конкретен съвет-Ти трябва да си решиш.Не мога да ти посъветвам нещо и да си эашита на 100% поэицията,щото сама эа себе си не намирам решение.
Много ,много съм мислила и стигнах до иэвода,че ако опита човек,има по-голям шанс,отколкото ако не опита.Това си е така,и все пак работата си е относителна.Нэ.Мога да раэвивам много локуми :-D на тая тема,но ще се спра.Ако искаш да поговорим дай некъф кординат :-D :-D :-D
xXxScreamxXx
09-26-2007, 16:52
kaji i kaji i i bez tyi nqma ko da zagybi6 dai boje da spe4eli6 8)
Отчаяновлюбен
09-26-2007, 16:54
материалните неща и парите не ме интересуват защото мого и осигуря всичко което пожелае но се замислих върху това
Вашето приятелство е минало. Или ще прерасне в нещо повече, или ще престане да съществува.
и не мога да реша какво да направя вече а и сега разпитах за тях тук там и връзката им е напълно сериозна а момчето няма издънки поне от това което разбрах
PINK_FLoyD
09-26-2007, 18:21
Просто продължавай да си и приятел и изчакай момента в който и тя ще почне да има чувства към теб.Ако това стане някога де :roll:
Отчаяновлюбен
09-26-2007, 18:21
мисля ме приятелството ни е стабилно но винаги има риск дори и малък не обичам да рискувам преди малко ги видях и направо ми се скъса сърцето утре трябва да се взема в ръце и да действам сега
мисля ме приятелството ни е стабилно но винаги има риск дори и малък не обичам да рискувам преди малко ги видях и направо ми се скъса сърцето утре трябва да се взема в ръце и да действам сега
Обаче може и след приэнанието ти,приятелството ви да рухне :-D
Отчаяновлюбен
09-26-2007, 20:35
оф от както започнох темата мисля само за това и не ми дава мира все още съм много разколебан утре какво да направя страх ме е да не стане като в тази тема http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=133460 а то е почти 100% сигурно че така ще стане
MiMcHeToOo
09-26-2007, 20:39
ми аз като 4ета написаното запо4вам да си мисля 4е тя е с приятеля си заради "богатството" му :!:
и аз :-s
Отчаяновлюбен
09-26-2007, 20:43
не мисля защото и тя е доста заможна така да се каже а той е е чак толкова
Отчаяновлюбен
09-26-2007, 20:50
ако беше материалистка щеше да ходи с мене щото аз имам вного повече възможности и ресурси от оня ама явно не е за парите
Отчаяновлюбен
09-26-2007, 21:17
ако до утре не ми се пръсне сърцето ще и разкрия всичките си чуства няма значение какво ще ми каже дори и да разбие сърцето ми
gPa3HuTeJl
09-26-2007, 21:22
кажи и какво чувстваш няма какво да губиш може само да спечелиш
Съгласна съм
И да добавя... ако момичето е нек'во свестно... да не е някоя оборотна пумия няма да гледа колата и какво имаш, а ще гледа да е с тебе...
Philosopher
09-27-2007, 06:53
И кфо кът оня има кола ?! ДА не е 100 кила (а дано не де...).Тва че има кола не го изкарва по напред освен ако приятелката ти не е материалистка...но ако го обича много наистина ще задухаш супата...това което ще те посъветвам аз не бих го направил не те съветвам и ти да го правиш но за всеки случей...просто му изкарай кирливите ризи (а всеки има повярвай ми)пред нея възползвайки се от приятелското си влияние върху нея...и по тези начин я накрай да се отдръпне от него...после използвай слабостта и от раздялата и действай :)
П.п: Боже...къф пъклен план :twisted: ...да знам кретен съм...
Не си кретен, а си един от малкото тук, които могат да мислят!
А за ситуацията мисля, че приятелството ви, поне от твоя страна, вече е приключило. Стигнал си до следващото стъпало, което се нарича любов! Опитай с намеци, така ще разбереш какво мисли за теб и вашите отношения. Но ако видиш, че няма да сте повече от приятели не си прави илюзии и не храни надежди, че някой ден ще сте заедно щастливи. Това си е пропиляване на живота, не позволявай да се случи. Ако ви е било писано... остави времето да си каже тежката дума !
Просто продължавай да си и приятел и изчакай момента в който и тя ще почне да има чувства към теб.Ако това стане някога де :roll:
Да бее... и представи си момичето никога дане изпита нищо към него и кво? Той ще духа супата.. тя ще го мята по върбите... И момчето ще стои и ще я чака,разбираш ли.. принцесата.. Аааа... Я да си намериш някоя яка мацка и почни да й обясняваш на тая твойта фр колко си влюбен и т.н.... Ееее аз пък съм мноо гадна,ама кво да направя хаха :)
Кажи й какво чувстваш.Освен това не се подценявай!В една връзка не са важни-колата и парите,а чувствата.
`Death`Whore``
09-27-2007, 07:22
Според мен не И казвай какво чувстваш. Тя може да е с него не заради парите и колата, а ако е с него заради това, първо че няма да те погледне, защото не си богат, и второ - трябва ли ти такава жена? Изобщо трябва ли ти да общуваш с такъв човек?
оф от както започнох темата мисля само за това и не ми дава мира все още съм много разколебан утре какво да направя страх ме е да не стане като в тази тема http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=133460 а то е почти 100% сигурно че така ще стане
Попринцип е по-вероятно да стане точно така,и предполагам си го энаеш.А и при теб има още едно усложнение-тя си има сериоэен приятел.И тук се сетих да кажа още нещо.Спрете се с тея глупяви коментари.Момичета може да е с приятеля си не само эаради парите и колите.НИто я поэнавате,ни дявол :-D !Тъпи предположения.
Та да се върнем на теб.Ако и кажеш-ще ти олекне.Но пък не се энае как ще понесеш евентуалното раэочарование.Пък и ако тя няма сходни чувства,може и приятелството ви да е эастрашено.Ти си реши.По-раэумно е да не и каэваш.Но пък ще продължиш да се иэмъчваш.Ако имаш воля,трай си.
Отчаяновлюбен
09-27-2007, 14:09
вижте сега какво стана днес сутринта викам дай да ида да я видя какво прави взех едната кола на баща ми за по убедително и отивам пред тях звъня звъня няма никой вратата оотключена влизам вътре и гледам приятелката ми плаче :cry: то си личеше че е от много време.Отивам и я питам какво е станало защо плаче и тя ми каза че скъсали с приятеля и предишната вечер .Тогава разбрах че имам втори шанс успокойх я и излезнахме да се разходим в един парк там си отприщих сърецето и казах всичко което ми беше на душата.Тя ми каза че и тя ме била харесвала в началото на 9ти клас но не ми го показвала.Това ме обнадежди още повече.След дълги разговори тя ми каза че започва и тя да се влюбва в мен :smt007 и след още разговори дойде първата целувка малко спонтанна но незабравима :smt008 .В момента се чуствам хем щастлим хем още не мога да повярвам че това е станало вчера бях изгубил всякаква надежда днес е напълно обратното
Cayenne^team
09-27-2007, 15:20
наиснина много неочаквон край чета темата от началото в началото казваш че си 10 клас как караш на баща си колата каква е тя и така и не разбрах ти богато момче ли си или просто един обикновен младеж
shining_seduction
09-27-2007, 15:29
ооо !
бъди пич!хаха
стресни я о.О примерно. ако си директен и точен и наистина мн добър нейн приятел, действай, кажи и всичко вместо здрасти хах губиш всичко или печелиш всичко, прецени си риска :)
Отчаяновлюбен
09-27-2007, 15:36
по въпроса на Cayenne^team карам колата на баща ми често той ми разрешева не са ме спирали до сега а карам от поне 6 месеца сериозно колата е Mercedes Benz sl500 бих се определил като обикновенно момче със заможни родители но не обичам да го показвам
shining_seduction
действах и резултата съм го написал в предишния ми пост
ako pitash men trqbva da se bori6 za liubovta i kak1vto i da e priqtelq i kolkoto i po dob1r da e.az taka predi pove4e ot godina i polovina imah podoben slu4ai s moi dob1r priqtel i naistina mn se obi4ahme a sega toi mi e nai dobriq priqtel .taka 4e smelo .samo moga da ti pojelaq mn uspeh . :wink: