PDA

View Full Version : Прекалено много го оби4ам и това е голям проблем!

oBi4KaM_tE{}
09-26-2007, 14:20
Здравейте.
Ето го и моя проблем:Преди време ходих с едно мом4е няколко месеца и беше много хубаво.Отна4ало вси4ко беше увле4ение,но 4увствата ми бързо прераснаха в много пове4е.Когато се разделихме ми беше много тежко и не знаех как ще го преживея.Беше ми трудно,защото ми се налагаше да го виждам,знаейки,4е не мога да го прегърна.Дори след като скъсахме не си говорихме.И така минаха месеци.Аз не спирах да мисля за него :smt010 Знаейки,4е сме се разделили така гадно ми беше много кофти,но имах надежда.И ето.Той ме потърси и се видяхме.Беше прекрасно.Говорихме си и не спирахме да се смеем.Отново запо4нахме да си флиртуваме и зака4аме.Беше толкова хубаво,по-хубаво от преди.Уговорихме си среща за следващия ден,като той поиска.Аз много се радвах...просто не знаех къде се намирам и дали не сънувам.
Както и да е,тази среща не се състоя тъй като му се появи работа.И просто...когато разбрах,4е няма да го видя ми стана ужасно зле.Осъзнах,4е не го оби4ам,а го оби4ам прекалено много.Как да кажа...не мога без него.Не знам как съм издържала след като сме се разделили и сега когато има шанс отново да сме заедно не искам да го губя.Все пак той беше този,който ме потърси отново...държеше се мило...просто невероятно.Но тази моя оби4 ми втълпяла всякакви мисли,4е пак нищо няма да стане,4е след като срещата ни не се състоя,той няма да ме потърси...просто лудвам.Внушавам ли си или не...! :smt010 Имам 4увството,4е няма да ме потърси. :smt010 :smt010 :smt010 И прекалено много го оби4ам..какво да правя?Не мога да се успокоя...

cherinka
09-26-2007, 14:28
Е, като ти е казал, че има работа и няма да можете да се видите, не ти ли каза "Ще се видим някой друг път" или ти не му ли каза нещо от сорта за друг път!?
Или пък му се обади или му пиши смс и му кажи като се поосвободи малко да ти звънне да се видите...

maybelline
09-26-2007, 14:41
Много ще ти помогне да се научиш да контролираш емоциите си.знам,че ти е трудно без него (минала съм през това 3 пъти с един и същ човек =; ).Най-важното е с нищо да не му покажеш,че щастието ти или дори само настроението ти за деня зависят по някакъв начин от него.Когато те потърси,не се съгласявай на секундата.Кажи нещо като "Чакай да видя...абе аз май трябваше да ходя до баба ми/ Катето/ братовчед ми...а,то май беше да утре.Ами...добре,ще дойда" - трябва да звучиш все едно има по-важни неща от това да се видиш с него.Като излезете,в никакъв случай не се съгласявай с всяко нещо,което поиска.Ако отидете в парка,ти избери пейката на която да седнете.Ако сте в Макдоналдс,ти избери какво ще ядеш и гледай да е различно от неговото.Ако сте на кино,ти избери филма или поне не се съгласявай на секундата с неговия избор.Докато сте заедно навън,не го прегръщай.Изчакай той да го направи.Не показвай физическа близост дори случайно - ти владееш ситуацията и той трябва да разбере това - "Тя не се оставя толкова лесно,колкото си мислех".това привлича момчетата.Не се прави на жертва (например "Ох,изцапах си блузката,какво ще правя,помогни ми" или "Нямам пари за билет,ще ми услужиш ли").Винаги бъди подготвена,носи си достатъчно пари и сухи (или мокри) кърпички.Не изпадай в зависимост от его по никакъв начин.Като го видиш - усмихни му се - нека разбере,че се радваш да го видиш,но не прекалявай - не бива да остане с извода,че от това ти зависи целия свят (това не е така,но неволно можеш да оставиш това впечатление у него).Задължително кажи "Аз съм до 3 часа днес и ще се прибирам" или направи така,че да си тръгнеш първа.Не бива той да каже "Аз трябва да тръгвам след малко".Трябва ТИ да го кажеш.Така не пропиляваш шанса си да се събереш с него,напротив - увеличаваш шансовете си - момчетата се чувстват привлечени от момичета,които проявяват самостоятелно мислене.А ако момчето има и най-малките намерения да се съберете,за нищо на всета не би се отказал само защото ти си си тръгнала преди него - това ще го привлече.Също така като си уговаряте среща,ако той каже 11 часа,ти кажи,че в 12 ще ти е удобно и промени часа на срещата.Също и мястото (освен ако нямате някое любимо и на двама ви място).
Това е от мен засега.За контролът на емоциите ще ти обясня ако прецениш,че е достатъчно важно да се върнеш при него.Ако имаш нужда от още съвети или помощ,пиши ми ЛС,ще се радвам да помогна ;) Успех!

GregoryHouse
09-26-2007, 15:16
И както винаги maybelline просто ме разби с пост :) Браво! Напълно съм съгласен с нея.

Obsession
09-26-2007, 18:13
Слушай Maybelline, в нея е истината :-D И аз съм на мнение, че не трябва да показваш слабост в никакъв случай. И щом един път сте излезли е много вероятно да се повтори срещата ви :wink:

Ch0c0la73
09-27-2007, 07:18
Слушай Maybelline, в нея е истината :-D И аз съм на мнение, че не трябва да показваш слабост в никакъв случай. И щом един път сте излезли е много вероятно да се повтори срещата ви :wink: \:D/