Влез

View Full Version : за моми4ета и мом4ета

DeSerT17R0Se
09-26-2007, 14:38
Здравейте на вси4ки!
Много ми е интересно ние моми4етата като си харесаме някой как му го показваме? Какви са нашите трикове за флирт? Как да покажем да едно мом4е, 4е ни интересува?
А вие мом4ета въобще престрашавате ли се да си покажете 4уствата или 4акате моми4ето да поеме 1вата кра4ка?

thefreak
09-26-2007, 15:06
Стига с тия чуства вече, пръвърнахте всички момчета, със тях, в някви ревльовци комплексари.
Не на изразяването на чувствата!

GregoryHouse
09-26-2007, 15:08
Еми не съм момиче ама ще ти кажа как го показват: Изглеждат (и най често са) заинтересовани от момчето,интересуват се от това което им говори(или поне умело се престурават дори нищо да не разбират и да не им пука) и се смеят на шегите им...И да момчетата предпиемат 1вата крачка по-често от момичетата или най малкото аз съм с такова впечатление...А иначе най лесно е да му говориш направо щот ние си падаме малко ретарди и не схващаме много намеци и закодирани послания :)

YaNcHeToOo
09-26-2007, 16:02
направо си кажи 4е иска6 да свали6 някой или гре6а :!:

Slayed?
09-26-2007, 16:21
Погледи,усмивки той ша са осети, ако не реагира или е много срамежлив или не те харесва. Или пък другия начин е да ви запознаят и например от училище да се прибирате заедно, казваш че си към неговата посока :) и от там нататък може да ти е ясно. абе ако помислиш малко още мн раоти ше намериш :::

Slayed?
09-26-2007, 16:24
А бту забравих да кажа че ми става много тъпо е така точно съм я зарибил, оредил съм си среща, и тя идва с некви нейни приятелки :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 полудвявам , при вас случвало ли се е?

Krom
09-26-2007, 16:42
Abe ... nqma po-lesen nachin da svalish nqkogo ot udar s "tuhla" po glavavata. A kogato se svesti prosto pokazvash kolko mu sychuvstvash vodish go da go prevyrjat i t.n. abe prekarvash vecherta s nego :D

Gluposti nali :D

Ta ... ami momchetata v povecheto sluchai pravqt pyrvata krachka, a momicheto a otklikne, q ne :( Ama mnogo me myrzi da pisha :( To naposledyk me myrzi i da svalqm momicheta a sym sednal se chudq shto ne kysam s gajeto s koeto nishto ne se poluchva :(

cherinka
09-26-2007, 16:44
А иначе най лесно е да му говориш направо щот ние си падаме малко ретарди и не схващаме много намеци и закодирани послания :)
Да! Определено!
И настоящия преди време ми мрънкаше, че му говоря със завъртулки и нищо не разбирал а той всичко си ми казваше direction , а мен ме плашеше тая директност, ама нещата са опрайха. :D

Верно, има си нужда и от намеци, ама вече не чак толкова много.
По-добре е "Айде в нас да се лашкаме", отколкото "Искаш ли да идем в нас?" .. :D

koalka
09-26-2007, 17:38
Наистина казването направо е най-сигурно!Така поне ще знаеш, че знае и е разбрал всичко, а не намеци само.

white_chik
09-26-2007, 17:39
По принцип чакам мочето да напарви първата крачка,но ако съм хвърлила сериозно око на някого.Ами гледам да търся неговата близост,смея се на лафчетата му,дори да са глупави,кокетнича и тва е общо взето

ivakavlad
09-26-2007, 18:08
Здравейте на вси4ки!
Много ми е интересно ние моми4етата като си харесаме някой как му го показваме? Какви са нашите трикове за флирт? Как да покажем да едно мом4е, 4е ни интересува?
А вие мом4ета въобще престрашавате ли се да си покажете 4уствата или 4акате моми4ето да поеме 1вата кра4ка?

Всичко е елементарно едно момиче дори и да не флиртува с теб(същото е и за момчетата) може да се разбере кои кого харесва и кой не(поне по наблюдателните де) това се разбира по поглед, тембар на говорене, поведение и още мно други фактори който няма да мога да ги изредя в следващият половин час.За момчетата като цяло повечето се притесняват да изразят чувствата си за да не бъдат отхвърлени(дори и аз го правя това кадето съм почти пълен непокист вече)а момчетата много трудно преживяват едно такова нещо не че и момичетата него преживяват тешко но според мойте наблюдения и като съдя по мене при момчетата е много по тежко отколкото при момичетата(а наблюденията са ми в доста обширна свера от хора)