View Full Version : Болести на устата/устната кухина от оралната любов.
cherinka
09-26-2007, 14:44
Здравейте на всички.
Искам да ви помоля ако знаете някакви болести на сливиците, устата и т.н, които се появяват след орална любов, да напишете ако не всичко, което знаете, поне някакво инфо за тях (как се появяват, какво причиняват, как се лекуват и при какъв лекър трябва да се прегледаме)..
Аз не съм запознат много, но знам за едно възпаляване - афта :)
cherinka
09-26-2007, 14:48
Аз не съм запознат много, но знам за едно възпаляване - афта :)
Аз ви говоря за болести, причинени от тва, че сте лапали на някого.
Как по-добре да се изразя!?
Иначе афтата верно, че може и от свирки да се получи, но и без да си правил 'долна удоволствие' на някого, пак може да ти се появи.
Афтите идват от нехигиена или слаба хигиена в устата, също и от цигарите (в някои редки случаи). (Поне така ми каза зъболекаря ми) :)
има болест която се нарича сифилис.тя дори понякога води до смърт.така че е доста опасна.
thefreak
09-26-2007, 15:07
Здравейте на всички.
Искам да ви помоля ако знаете някакви болести на сливиците, устата и т.н, които се появяват след орална любов, да напишете ако не всичко, което знаете, поне някакво инфо за тях (как се появяват, какво причиняват, как се лекуват и при какъв лекър трябва да се прегледаме)..
А твоите симптоми какви са?
cherinka
09-26-2007, 15:23
Здравейте на всички.
А твоите симптоми какви са?Шегаджия. :lol: