View Full Version : защо винаги като правя секс ми се ходи до тоалетната???
emo`girl
09-26-2007, 15:58
Ми тва ми е вапроса - може би 5-6 мин след като започнем да го правим с приятеля ми и ми се допикава :oops: мн е гадно не мога да се отпусна и да се наслаждавам???
cherinka
09-26-2007, 16:06
Да, ама като идеш да се напънеш и нищо няма да излезе.
hubavo e da hodite predi sex ... a oshte po-dobre e predi samiq akt da imate edni 20-30 min ako moje i poveche :D "liubovna igra" tova vreme shte vi predrazpoloji dostatychno za snoshenieto za da ne vi se prepikava :D
Kras4eto_lp
09-26-2007, 16:39
Ходи преди тва или пък му кажи и после си се наслаждавай :wink:
palomaaa
09-26-2007, 17:56
от възбудата бе,мацко
i na mene taka vednuj mi stana :oops: mn kofti, nemojah i da svur6a ot togava vinagi pi6kam predi tva :-D
nelka_hubavelka
09-26-2007, 19:53
tva e ne6to savsem normalno i na men mi se e slu4valo-vqrno neudobno e no nqma dase napi6ka6 spoko!!!e osven ako naistina neti se pi6ka de :-D
Shake^me^baby
09-27-2007, 06:20
Да...познато ми е ... Случи ми се и на мен един път :smt004
от възбудата бе,мацко
Точно така...затова е хубаво да има много лябовна игра.... :-)
Отиди на лекар това е сериозно
krem4et0
09-27-2007, 11:13
Влагалището се уголемява, в него има пенис. Това води до притискане на пикочния мехур и създаване на подобно усещане. Иначе рядко наистина ти се пишка. И все пак като ти се пикае, ставаш и отиваш до тоалетната!
a na men kogato mi se hodi do toaletna mi se pravi seks daje se vazbujdam :smt017 normalno e spoks
marina star
09-27-2007, 13:53
normalno
Напълно нормално е, все пак пениса запълва влагалището и притиска пикочния мехур и оттам идва това усещане....и на мен ми се случва доста често :wink:
napulno normalno ... pishkai predi akta i se naslajdavai :)
ми това е просто прекрасното усештане на секса ;) ай е добре преди секс и двамата да отидете до тоалетната за да няма беля ;)
CrazyBear
09-28-2007, 06:37
Savsem normalno se pak penisa kat e v teb i te ***** ti razbarkva i vatre6nostite :smt005
I na men mi se slu4va...v posledno vreme kat mn sme se ebali s muj mi posle cql den pikam smisal 6-7 pati! :-$
Spoxxxx nema se pla6i6 kat ti se pripika kazva6 mu da go izvadi otiva6 pi6ka6 i se vra6ta6 i se po4vate pak :P
Влагалището се уголемява, в него има пенис. Това води до притискане на пикочния мехур и създаване на подобно усещане. Иначе рядко наистина ти се пишка. И все пак като ти се пикае, ставаш и отиваш до тоалетната! Точно от това е !
TO PAK DOBRE 4E NE TI SE E PRISRALO 4E NA TOGAVA 6I VIDI6 REZIL :smt016