PDA

View Full Version : имам чувства към момиче,какво да правя??

blqqh
09-26-2007, 18:50
До сега съм била само с момчета,целувала съм се с момичета но не е било нещо сериозно.От известно време разбрах че една приятелка има чувства към мене,тя е биии..и каза че иска да е с мен,но проблема е че аз не знам кво аз искам,обичам и и аз наистина,но някак си не ми достига смелост да съм с нея..а не искам да я нараняя :roll:

eXpLoaD
09-26-2007, 18:57
mоето скромно мнение е ... ако я възприемаш като нещо повече от приятел ... мятаи и се на врата ... а ако те смущава мнението на другите ... за това недеи се притеснява .. нетрябва да те е*е какво мислят другите .. важното е ти да си добре ... както се казва аз неискам да сам добре искам комшито ми да е зле ... разбираш ли какво искам да ти кажа .. :) все пак .. това е моито скромно мнение ...

kotetyyy
09-26-2007, 19:03
Ако не иска6 да я нарани6 бъди с нея! Да не ти пука какжо мислят другите за тебе!

Maimunche_f
09-26-2007, 19:12
Ако и ти имаш чувства към нея, не виждам къде е проблема. Важното е ти да се чувстваш добре с нея, да ти е готино да сте заедно и не трябва да ти пука какво ще е мнението на околните. Бъди себе си и не се влияй от никой, живей за мига и си прави кефа.....Отдай се на емоцията :::

eclipseee
09-26-2007, 19:28
Пречи ти това, че този тип връзка е непознат за теб, но давай смело напред. Да не ти пука за мнението на околните и т.н. както казаха и хората преди мен гледай ти да си добре, пък и не искаш да я нараниш...Хайде успех :::

yuyuto
09-26-2007, 19:52
Ако и ти имаш чувства към нея, не виждам къде е проблема. Важното е ти да се чувстваш добре с нея, да ти е готино да сте заедно и не трябва да ти пука какво ще е мнението на околните. Бъди себе си и не се влияй от никой, живей за мига и си прави кефа.....Отдай се на емоцията :::
Давай! Все пак човек трябва да опита от всичко в този кратичък живот(с изключение на наркотиците, разбира се, защото с тях и един път е фатален)... Пробвай, виж дали този тип връзка е за теб, дали ти допада... Ако да, давай напред, ако ли не, знаеш и обичайният вариант - момчетата... Не се насилвай в никакъв случай, ако нямаш желание! Дори да я нараниш, по-добре сега, отколкото след време, тогава ще я боли повече... Хайде успехчета! \:D/

MiMcHeToOo
09-26-2007, 21:04
и аз съм на мнение, че ако имаш повече от приятелски чувства към нея.. да я забиеш :-D

kael
09-26-2007, 21:05
незнам какво ще правите ама го заснемете на камера дагледаме и в двата случея ще е интересно

gPa3HuTeJl
09-26-2007, 21:46
Няма нищо по Хубаво от дФе лезбиики аЬхАХьАХЬАХ

kPacTeBu4Ka
09-26-2007, 21:53
Няма нищо по Хубаво от дФе лезбиики аЬхАХьАХЬАХ
Има - 3 лезбийки и един картоф

sLaDkA_GrEsHkA
09-26-2007, 22:04
не схванах тфа за картофа :-k

gPa3HuTeJl
09-27-2007, 09:29
Е ш'е извинявате ама погледнете темата и вижте, че абсолютно всички постове са еднотипни... е т'ва му се вика спам ! Е мама му стара немога да разбера к'во ще ви стане ако не спамнете в някоя тема излишно... като предния човек е написал едно нужно ли е да се повтаря? Навсяк1де се едно и с1що : Да не ти пука за хорското мнение... да не ти пика к'во мислят другите и т.н..

find_m3
09-27-2007, 10:00
Ужас не съм била сама поне #-o 8-[

MeGiTyY
09-27-2007, 10:05
a be macka tfa e super gotino be :) probvai i shte vidish zabavno e :P da opita6 ne6to novo e iaz kato tebe bqh predi bqh se celuvala i natiskala s momi4eta ama ni6to i edna fr mi vika are da probvame ama nie se karahme mnogo za mom4eta :D :D i ni6to ne stana ama be6e priqtno :) nai ve4e sexa :-D :-D

sLaDkA_GrEsHkA
09-27-2007, 10:36
i vse pak ne mi obqsnihte smisula na kartofa :smt010

monityY
09-27-2007, 11:31
и ние ли да знаем какво иска6? #-o

asinkaa
09-27-2007, 11:38
Ъхх.... аз не бих.. :-k

find_m3
09-27-2007, 11:39
незнам какво ще правите ама го заснемете на камера дагледаме и в двата случея ще е интересно

ебаси клишето :smt011

mi6ani
09-27-2007, 11:46
vij ne biva da se pritesnqva6 zaredi tova 4e e momi4e moje da si 6tastliva s neq ne zavisimo ot pola i lubovta ne q interesuva pola az moga da ti go kaja ot li4en opit :wink:

blqqh
09-27-2007, 19:40
Здравейте,днес тя ми се обади да се видим,видяхме се но бяхме с още 2 момичета.Тя искаше да разбере какъв ми е отговора,аз не и казвах,не че неискам а понеже аз самата не бях сиигурна какво искам.Тя си помисли че просто се притеснявам и помоли другите момичета да си тръгнат..останахме сами,няколко минути мълчахме..незнаех кво просто да кажа.Накрая седнахме на една пейка ,пак мълчахме ,после застанах до нея ,питаме сто пъти че иска да знае какво искам и каакво мисля..по едно време се целунахме.Тя каза значи ли че искаш една свободна връзка с мене...и казах да!Казах и че просто ми е някво странно за пръв път имам връзка с момиче..Беше хубаво цяла вечер ссе гушкахме :) каза,че сърцето и щяло да се пръсне от сърцебиене когато се целунахме..и цялата трепери :) емм радвам се,но ме е страх за едно,че може да я розачаровам някой ден,просто не съм сигурна мога ли да имам такава връзка.. 8-[ Исках само да ви споделя и да кажете мнението си \/

sLaDkA_GrEsHkA
09-28-2007, 10:09
моеж и да се чувстваш по добре с момиче, имай предвид че сме по нежни и знаем какво искаме а в твоя случай знае какво искаш ти.... мамка му почнах и аз да се замислям по тоя въпрос ама имам сериозен фр от година и половина .... :-k

flowerlina
09-28-2007, 12:04
Здравейте,днес тя ми се обади да се видим,видяхме се но бяхме с още 2 момичета.Тя искаше да разбере какъв ми е отговора,аз не и казвах,не че неискам а понеже аз самата не бях сиигурна какво искам.Тя си помисли че просто се притеснявам и помоли другите момичета да си тръгнат..останахме сами,няколко минути мълчахме..незнаех кво просто да кажа.Накрая седнахме на една пейка ,пак мълчахме ,после застанах до нея ,питаме сто пъти че иска да знае какво искам и каакво мисля..по едно време се целунахме.Тя каза значи ли че искаш една свободна връзка с мене...и казах да!Казах и че просто ми е някво странно за пръв път имам връзка с момиче..Беше хубаво цяла вечер ссе гушкахме :) каза,че сърцето и щяло да се пръсне от сърцебиене когато се целунахме..и цялата трепери :) емм радвам се,но ме е страх за едно,че може да я розачаровам някой ден,просто не съм сигурна мога ли да имам такава връзка.. 8-[ Исках само да ви споделя и да кажете мнението си \/
Продължавайте в същия дух :-D

AFT
09-28-2007, 18:23
Само аз ли смятам темата за приключена т.е. трябва да се заключи?! :|

ramaiana
09-28-2007, 18:42
Само аз ли смятам темата за приключена т.е. трябва да се заключи?! :|
ок :-) Заключвам :-)