Влез

View Full Version : Какво да правя като отново го обичам?

09-26-2007, 19:12
bqhme gadjeta predi 1 godina!zadyrjahme se 2 meseca!mnm sajalqvam 4e go zagubih,zashtoto predi nqmah vreme za nego :smt010 :smt010 !dori i sled kato skysahme imah 4uvstva kym nego!ostanahme si priqteli dori se vijdame ot vreme na vreme!Toi si e izgradil pogreshno mnenie za men!Hodih i s drugi mom4eta uj za da go zabravq no nishto ne se polu4i!vijdam 4e i az ne sam mu bezrazli4na!kakvo da pravq pls kajete

Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!

koalka
09-26-2007, 19:22
Говори с него открито, с намеци няма смисъл, трябва всичко да е ясно, ако искаш да стане нещо.Трябва да разбереш какво изпитва той.
Ако е безразличен, остави го..Не се виждайте, за да го забравиш.

Maimunche_f
09-26-2007, 19:24
Е щом се виждате, щом сте си приятели, защо просто не му признаеш, че все още имаш чувства към него? Какво те кара да си мислиш, че си му безразлична? Може и той да има чувства, но да ги крие надълбоко в себе си и това ти признание да ги накара да изплуват. Опитай...няма какво да губиш....може пък нещата пак да се получат....знае ли човек?!! Желая ти успех :smt006

kael
09-26-2007, 19:29
кажи му .... няма как ....

MiMcHeToOo
09-26-2007, 19:33
верно.. покани го на некоя разходчица, кафенце ала бала.. и там си му разкрий чувствата.. след като сте си били гаджета и преди ме съмнява да ти е толкоз притеснено и да те е срам от него тъй, че.. имаш шанс, не го пропилявай а действай! :wink:

yuyuto
09-26-2007, 19:41
bqhme gadjeta predi 1 godina!zadyrjahme se 2 meseca!mnm sajalqvam 4e go zagubih,zashtoto predi nqmah vreme za nego :smt010 :smt010 !dori i sled kato skysahme imah 4uvstva kym nego!ostanahme si priqteli dori se vijdame ot vreme na vreme!Toi si e izgradil pogreshno mnenie za men!Hodih i s drugi mom4eta uj za da go zabravq no nishto ne se polu4i!vijdam 4e i az ne sam mu bezrazli4na!kakvo da pravq pls kajete

Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
Ммм... Значи най-напред трябва да му покажеш, че не си такава, за каквато те мисли... След това трябва да му докажеш, че си се променила и няма да допуснеш грешките отпреди... Как да го напрвиш? Просто започни да общуваш повечко с него и той ще види разликите между това, за което те мисли, това, което си била и това, което си сега... Успех!

Ch0c0la73
09-27-2007, 07:15
кажи му .... няма как .... ;]