View Full Version : Харесвам я,ама к'во да прая...
Много харесвам гореспоменатото момиче,за това ви моля ако можете да ми помогнете.Значи аз за нея знам кажи-речи доста неща:1 година е по-малка от мен,знам къде живее,знам дори името
повярвай ми предимство е че няма комп ....... тфа с скайпа е идиотщина
опитай се да намериш общи познати...щом знаеш толкова за нея значи има все някой информатор :) или пък почни да се въртиш около тях уж там се събираш заговаряй я като мине уж на шега... :)
Подкрепям това за скайпа.Личното запознаване винаги винаги е по-добре според мен,и не му мисли толкоз иди и се запознай с нея.Не е сложно
Ебати задръстеняците!
Еми сори,ние вече не гледаме КЕЧ.
щом знаеш толкова за нея значи има все някой информатор
Знам я къде живее щото с целия си акъл #-o я проследих до тях.Ма т'ва беше преди 1 година.
съгласна с kael! ;]
ама ако може да поясниш-даскало,това,онова-дай повече подробности и ще ти помогнем,нали за тва сме тук! ;]
MiMcHeToOo
09-26-2007, 20:35
Ебати задръстеняците!
Знам я къде живее щото с целия си акъл #-o я проследих до тях.Ма т'ва беше преди 1 година.
е некви общи познати.. там изръчкай ги да ви запознаят.. и от там нататъка самичък можеш :smt016
Ама аз не съм от София,ако за това говориш.Иначе сградата в която е тяхното училище се стопанисва от т'ва в което уча аз.И така се пада че аз съм на 3 етаж а тя на 2.Абе объркана работа.М/у другото съм от Червен бряг,акознаете къде е.
hungry_vampire_f
09-26-2007, 20:39
Следващия път вместо да я следиш до тях и предложи да я изпратиш :wink:
sweety_blondy
09-26-2007, 20:50
otivai da q zagovarqsh barzoo :P butash q i kazvash oo izvinqvai :}} a shtom te pogledne v o4ite kaji az s1m ( i imeto ) xaxaxa :D bZ
thefreak
09-26-2007, 21:18
Поредния задръстен отговор от теб!ТОВА КОЕТО Е НА АВАТАРА И НА ПОДПИСА МИ НЕ Е"КЕЧ",НАРИЧА СЕ "Entertaiment",ЗА ВСИЧКИ КОЙТО СА ЗАДРЪСТЕНИ ДА ГО РАЗБЕРАТ,ДА НЕ ПОСТВАТ ИЗЛИШНО!
Не знаех, че кеча бил труден за разбиране...
thefreak
09-26-2007, 21:58
Поредния задръстен отговор от теб!ТОВА КОЕТО Е НА АВАТАРА И НА ПОДПИСА МИ НЕ Е"КЕЧ",НАРИЧА СЕ "Entertaiment",ЗА ВСИЧКИ КОЙТО СА ЗАДРЪСТЕНИ ДА ГО РАЗБЕРАТ,ДА НЕ ПОСТВАТ ИЗЛИШНО!
Не знаех, че кеча бил труден за разбиране...
Паляк,не е "кеч"!
Паляк?
Ти си някъв кеч интелектуалец май.
bloodranger
09-26-2007, 23:01
Ебати задръстеняците!
:lol: :lol: :lol: абе Штирлиц проследил я той :lol: :lol: :lol:
баси смотаните заблудени хора тцтц ми кат е сама иди са запознай бе,ааа аман от детски истории :smt012 :smt017
Телефона също е добър за свалки. :) Скайпа е умряла работа, според мен.Ако правиш всичко по скайпа, няма да има много голям ефект.Отиди и се запознай с нея, поговорете си и след няколко дни й поискай телефона.
Покани я да излезете на кафе.