View Full Version : Не трябваше да става така... :(((((
mechtaq_za_teb
09-27-2007, 09:11
Наскоро бях пуснала тема,в която исках съвет,но сега след това,което стана наистина не знам какво да правя :smt010
Ще разкажа на кратко за какво става на въпрос.
Бях с него няколко месеца.Много ни беше хубаво.И аз показвах чувства и той.И рзбира се края на щастието дойде...Много гадна раздяла беше :smt010 Скарахме се отново.Той каза,че му било писнало да се караме,да не му вярвам...и така няколко дребни причини.Оттогава не си проговорихме.Минаха 5 месеца и аз не спирах да мисля за него,защото явно бях се влюбила :smt011 И така до онзи ден,когато разбрах,че е питал за мен.Потърси ме,извини ми се за грешката си и ме помоли ако искам да излезем да поговорим.Така и стана.Излязохме...Беше много хубаво.Говорихме за всичко..и за раздялата ни.Флиртувахме си.Малко преди да се разделим той ме попита да се видим на следващия ден.Аз се съгласих,защото още го обичам.Но не се видяхме,защото той се обади и каза,че имал работа.В това се уверих.Даже когато излязох се засякохме.Но нищо повече :smt011 Оттогава не ме е търсил и почвам да се притеснявам,че няма да се видим пак,а аз толкова искам :smt010 Аз съм си казала,че няма да го потърся,защото не искам да си мисли,че имам кой знае какъв зор...Но не мога да го разбера. :smt010 Защо след толкова време вобще ме потърси за да се видим...а сега спря да ме търси.Познатите ми казват,че ще ме потърси,но аз не вярвам. :smt010 И се чувствам много зле,сякаш имах шанса да съм с него отново,а го пропилях.Какво да правя?Моля ви дайте съвет какъвто и да е.Приемам всякакви съвети.Просто съм много объркана. :smt010
sladuranka_17
09-27-2007, 09:14
Защо ти не го потърсиш? :-k
mechtaq_za_teb
09-27-2007, 09:17
Защо ти не го потърсиш? :-kЗащото ме е страх.Веднъж се опарих и страдах много,дори продължавам..не искам всичко да започне отначало.Вчера му кликнах за да му покажа,че се сещам за него,а той нищо. :smt010 Просто съм внимателна,но явно всичко свърши преди да е започнало. :smt010
sladuranka_17
09-27-2007, 09:19
Според мен не му кликай, а направо му се обади и поговорете :roll:
mechtaq_za_teb
09-27-2007, 09:21
Според мен не му кликай, а направо му се обади и поговорете :roll:Не знам... :cry: Смятам,че трябва да се откажа.Просто няма смисъл.Кофти ми е,но не виждам какво ще постигна.И без това отново се чувствам адски зле.Смятам да не го търся повече.
sladuranka_17
09-27-2007, 09:27
Незнам друго какво да те посъветвам :roll: Забрави го! Според мен се прави на интересен егати.Не се унижаваи повече да му кликаш или нещо подобно.
EleniTka
09-27-2007, 09:29
ako go obichash kakto tvardish i se otkajesh ot nego nqma da ti e tollkova lesno...ti sama kazvash che prez 5-tta meseca si mislila za nego ... za tova spored men napravi i ti edin kompromis ako naistina go iskash silno...obadi mu se ,.... izlezte vijte se i si pogovorete za vas i vsichko okolko nas...i tova koeto go kazvash na nas mojesh da go kajesh i na nego ... samo togava shte razberesh zashto e postypil taka... ?kolkoto i da gadaem samo i edinstveno toi bi ti kazal istinata! :) Iii ne zabravqi .. ako ne se poluchi ... prosto krai i tolkova...ne e edinvsvenoto momche...trqbva da bydesh silna ... ! Uspeh!!!
мхм... и аз си казвах че няма аз да се обажда първа... ама ;)
що сички момичета си мислят,че като се обадят на момче и то вече ги смята за смешни...! не е така, ако му звъннеш сигурно ше му стане яко! Просто му звънни ,да разбереш кво става ;) ше ти олекне и на тебе и ше знаеш кво да правиш.
i'm so excited!
09-27-2007, 09:30
как беше един цитат от един филм .. 'нищо не е свършило, докато не свърши' :-D
обади му се, излезте, и ако след това не потръгне, чак тогава имаш право да се отказваш. :-D
сега още не. покани го като приятел просто, гледай да не изглеждаш така, все едно се надяваш на нещо.
нека каквото се случи да е съвсем 'случайно' ...
сещаш се :-D
mechtaq_za_teb
09-27-2007, 11:49
Благодаря на всички,които дадоха съвет,но смятам,че наистина няма смисъл,защото преди малко се убедих.Видях го,спряхме се,говорихме си като приятели и никой нищо не каза за излизане.Явно ще ми се наложи наистина да го забравя,въпреки че ще е много трудно. :smt010 Сега знам,че ще го виждам и ще трябва да говоря с него,криейки чувствата си.Много боли...много. :smt011
Благодаря на всички,които дадоха съвет,но смятам,че наистина няма смисъл,защото преди малко се убедих.Видях го,спряхме се,говорихме си като приятели и никой нищо не каза за излизане.Явно ще ми се наложи наистина да го забравя,въпреки че ще е много трудно. :smt010 Сега знам,че ще го виждам и ще трябва да говоря с него,криейки чувствата си.Много боли...много. :smt011
Da naistina mnogo boli,kogato 4uvstvata ne ti gi spodelqt, no... vs se vru6ta! A ti pone go vigda6 ;-) emii svalqi go razbira se!
Наскоро бях пуснала тема,в която исках съвет,но сега след това,което стана наистина не знам какво да правя :smt010
Ще разкажа на кратко за какво става на въпрос.
Бях с него няколко месеца.Много ни беше хубаво.И аз показвах чувства и той.И рзбира се края на щастието дойде...Много гадна раздяла беше :smt010 Скарахме се отново.Той каза,че му било писнало да се караме,да не му вярвам...и така няколко дребни причини.Оттогава не си проговорихме.Минаха 5 месеца и аз не спирах да мисля за него,защото явно бях се влюбила :smt011 И така до онзи ден,когато разбрах,че е питал за мен.Потърси ме,извини ми се за грешката си и ме помоли ако искам да излезем да поговорим.Така и стана.Излязохме...Беше много хубаво.Говорихме за всичко..и за раздялата ни.Флиртувахме си.Малко преди да се разделим той ме попита да се видим на следващия ден.Аз се съгласих,защото още го обичам.Но не се видяхме,защото той се обади и каза,че имал работа.В това се уверих.Даже когато излязох се засякохме.Но нищо повече :smt011 Оттогава не ме е търсил и почвам да се притеснявам,че няма да се видим пак,а аз толкова искам :smt010 Аз съм си казала,че няма да го потърся,защото не искам да си мисли,че имам кой знае какъв зор...Но не мога да го разбера. :smt010 Защо след толкова време вобще ме потърси за да се видим...а сега спря да ме търси.Познатите ми казват,че ще ме потърси,но аз не вярвам. :smt010 И се чувствам много зле,сякаш имах шанса да съм с него отново,а го пропилях.Какво да правя?Моля ви дайте съвет какъвто и да е.Приемам всякакви съвети.Просто съм много объркана. :smt010
ami az kvo da kaja zaradi tapite my priqteli eisq skasa s men I TOVA NAISTINA SI BE6E KRAQT(za6toto i predi e kasal s men ama tva e kraqt)ni6to drygo ne moga da npravq osven da s :smt010 mnogo :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010
MiMcHeToOo
09-27-2007, 14:35
абе я отивай ти да го потърсиш... не може сичко наготово да става... ако искаш да си щастлива си поеми инициативата !
DiabolicAngel
09-27-2007, 14:48
Обади му се и го покани да излезете уж като приятели!Тогава ще можете да поговорите и да си кажеш всичко което те мъчи!По-добре да кажеш какво чувстваш отколкото да го криеш в себе.Ако не му кажеш той никога няма да разбере.Нищо не губиш ако пробваш!
Успех! :!:
kobrichka
09-27-2007, 14:57
Според мен не трябва да му се обаждаш.При условие,че сте се видяли и сте си говорили и той нищо не е казал за излизане,какъв е смисъла да му се обаждаш.По-добре го забрави и не съжаляваи че не можеш отново до си с него,запази хубавите спомени и почни на нова страница.Това си е мое мнение,ти трябва сама да прецениш.Успех
А ти през някой от тези пъти, в които се видяхте след раздялата си, показа ли му по някакъв начин, че все още се интересуваш от него? Той може да е останал с впечатлението, че си продължила напред.
Иначе к'во да ти кажа... според мен си струва още един опит. Да се свържеш с него и да излезнете заедно.
И след това да следиш реакциите му.
Ако предложи на самата среща да се видите пак - супер.
Иначе... си мълчи. И ако до няколко дена не те потърси, го считай бита карта и го забрави.
shining_seduction
09-27-2007, 15:16
усещаш ли просто как сама се нараняваш? :roll:
един начин: meet->talk talk talk
по зле е да си останеш на тъмно. изяснете се а след това се опитвай да се "лекуваш" от болката. засега сама се тормозиш ееей =; спри
Тия причини не са били толкова дребни, ако са били истината. :wink:
Иначе не се тормози толкова, разбирам, че го обичаш, обаче трябва да си държиш на своето и на достойнството.Не може постоянно ти да го търсиш, така ще си помисли, че може да те разиграва, дано не е такъв...
Може би ще те потърси, но защо трябва да е точно на другия ден?Може да е след няколко дни, но е възможно е да е искал просто ей така да се видите и да се изясните.
mechtaq_za_teb
09-27-2007, 18:15
Прочетох и другите постове и сега ще отг на някои от въпросите.
Не искам да го потърся точно заради това,че може да помисли,че може да ме разиграва колкото си поиска.Радвам се,че оправихме отношенията си и сега когато се видим си говорим.
Така...аз се двоумя какво иска той,защото като излязохме имаше някои намеци.Пък и за какво ще ме търси след толкова време?!За да се видим просто така...?Едва ли.Просто съм объркана какво иска..и знам,че само той може да ми даде този отговор.
DevilWish
09-27-2007, 18:19
Heдейй...нищо не прави [-X обещай ми да го оставиш :smt012
Знаеш ли защо?Защото при мен беше същото само кадето бившия ми приятел е луд по мен и аз от време на време се сещах за него ей така и му давах напразни надежди и като видех ,че още си ме обича и айде пак ---> :smt006 явно и това момче е като мен.
Кофти работа сме този тип хора ,не ти трябва да се занимаваш :-s
V ABSOLIUTNO sa6toto polojenie sum ili pone bqh do skoro,za6toto ve4e vsi4ko svar6i! :wink: Mnou mi e kofti,ama ko da pravi6 takuv bil jivota!
Mnogo go obi4ah,kogato se varna napravo ne vqrvah... #-o i misleh,4e 6te umra ako go zagubq za vtori put...no istinata e,4e taka se 4uvstvam mnogo po-dobre,za6toto ve4e razbrah,4e nqma smisul i pone nqma da taq naprazni nadejdi i da go 4akam,za6toto razbrah,4e moje da imam 4uvstva,no toi ne e tova,koeto tarsq :!: :(
I vseki obadi mu se...abe to e lesno da se obadi6 na mom4e,koeto ti haresva prosto ei taka,no na nqkoi,s koito si se razdelil,kum koito ima6 4uvstva =; e savsem drugo! Moqt savet e da go zabravi6 i da prodalji6 napred! Ne samo,4e ne trqbva ti da go tarsi6,ami ako i toi te potarsi,ne trqbva da mu obra6ta6 vnimanie,pokaji mu,4e jivota ti prodaljava i bez nego,toi qvno iska,da go iska6,iska da znae,4e ti umira6 za nego,kato te gleda otdale4e mnogo te iska,no kato useti,4e moje da te ima,po4va da te priema kato dadenost i ve4e ne si mu intersna i te zahvarlq [-( tova e moeto mnenie,ostavi go i ne se rovi v minaloto :smt006